Dualarinza ihtiyacim var kardeslerim...

1.452 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

Selamun aleyküm ben Acik ögretim lisesine yazildim 2. senem fakat cok zorlaniyorum Almanyada yasiyor olmam ve türkcemin zayifligi nedeniyle özellikle bioloji fizik kimya derslerinde. Dershaneyede gidemiyorum baya uzakta oldugu icin bende evde calisiyorum ama bagzen cok kötü oluyorum kendime ben bukadar az anlayan birisimiyim diyorum ve umutsuz oluyorum:( neolur benide dualarinizda eksik etmeyin

selam ve dua ile
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Allah yar ve yardımcın olsun,zihin açıklığı versin inşaALLAH. Rabbiyesir duasını okuyarak başla Rabbim hayırlısını ihsan eder İnşaALLAH.
Selam ve Dua ile

Rabbi yesir velatu asir Rabbi temim bil hayr.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Selam Aleyküm kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun Allah bol bol zihin açıklığı başarı nasip edip derslerinizde başarı ile geçmek nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.184 Ya Mükaddim, 146 Ya Muhsi, 150 Ya Alim esmalarını okursanız günlük Allah kabul etsin inşallah.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesil etsin inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
suda

suda

Kıdemli Üye · 336 mesaj

kardeşim allah zihin açıklığı versin öyle söylerlerya her şey gönlünce olsun
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

Allah c.c. razi olsun hepinizden kardeslerim iyiki varsiniz
allah c.c. emanet olun insallah
selam ve dua ile
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Allah yar ve yardımcın olsun.
Dualarım seninle canım.
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

RABBİM yarve yardımcın olsun kardeşim selametle kalın.
Kaim

Kaim

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.197 mesaj

Allah başarılar versin zihniniz acık olsun

hayır dualarımızla..
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

rabbim sizlerden razi olsun kardeslerim :)
Dağ Çiçeği

Dağ Çiçeği

Mübarek Üye · 1.779 mesaj

Rabbim zihin açıklığı..kolaylıklar versin inşallah
100 Ya Fettah okudum sizin için.
Rabbim kabul etsin inşallah.
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

Dağ Çiçeği, post: 1404107, member: 96359

Rabbim zihin açıklığı..kolaylıklar versin inşallah
100 Ya Fettah okudum sizin için.
Rabbim kabul etsin inşallah.

Allah razi olsun kardesim :)
allaha emanet olun
selam ve dua ile
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

Ayse_92_38, post: 1403836, member: 109442Selamun aleyküm ben Acik ögretim lisesine yazildim 2. senem fakat cok zorlaniyorum Almanyada yasiyor olmam ve türkcemin zayifligi nedeniyle özellikle bioloji fizik kimya derslerinde. Dershaneyede gidemiyorum baya uzakta oldugu icin bende evde calisiyorum ama bagzen cok kötü oluyorum kendime ben bukadar az anlayan birisimiyim diyorum ve umutsuz oluyorum:( neolur benide dualarinizda eksik etmeyin

selam ve dua ile

aleyküm selam kardeşim.hayatta hepimizin bir sınavı oluyor.belki senin sınavında derslerin karşısında sabretmektir.az anlayan birimiyim diye düşünme.çünkü hepimiz her zaman,herşeyi özellikle dersleri dört dörtlük anlayamıyoruz ki...ilgi alanımız farklı çünkü.kimi müziği sever matematiği zor anlar kimi matematiği sever sözelleri zor anlar.sonra günün çok iyi geçmemiştir o güz zor anlarsın.yani pek çok sebep var canım.sana düşen mücadeleden vazgeçmeden çabalamak ve umutsuzluğa düşmemek .hem niye umutsuz olalım ki bizim, bizi bizden daha iyi anlayan bilen büyük RABBİMİZ ve böyle karşılıksız tanımadan dua edecek kocaman yürekli kardeşlerimiz yani sıcacık bir aile ortamımız var burada.dualarımız kalbimiz seninle üzülme sakın olurmu?ALLAHA emanet ol
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

evet haklisin kardesim ben matematigi anliyamiyorum gercektende tarih cografya onlari daha iyi anliyorum rabbime sükürler olsunki evet cok haklisin güzel kardesim BIZI BIZDEN DAHA IYI ANLAYAN BILEN BÜYÜK RABBIMIZ VAR allah razi olsun kardeslerimden aile ortami bana cok iyi geliyor bilmediklerimide ögreniyorum sayenizde ... üzülmüyorum artik allah razi olsun sizlerden

allaha emanet olun
selam ve dua ile
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.