uzgun_42, post: 845102, member: 87667
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...
BİLİYORUM ONUN İÇİN HEP ŞÜKREDİYORUM, ELİM AYAGIM TUTUYOR, AZ ÇOK ÇALIŞIYORUM ÇOK ŞÜKÜR RABBİME...
HERGÜN DUA EDİYORUM, EVET DEDİGİN GİBİ DUALARIM KABUL OLMAYINCA ÜMİTSİZ OLUYORM, BEKLEDİGİM BİRŞEY OLUYOR ONUN OLMASINI ÇOK İSTİYORUM, HEP DUA EDİYORUM ONA HÜSRANA UGRAYINCA DAHA KÖTÜ OLUYORUM...
HER GECE AGLIYORUM, ARTIK AGLAMAKTAN GÖZLERİM AGRIYOR...
HER GECE DÜŞÜNMEKTEN ÇARASİZLİK İÇİNDE, NE YAPACAGIMI BİLEMEDEN,
GÜN GÜNE TÜKENİYORUM, GÜN GÜNE ZAYIFLIYORUM...
BAK EN GÜZELİDE BU BELKİDE 57 KĞ DAN 45 KĞ DÜŞTÜM:a05:
SAOLASIN KARDEŞİM...
SELAM VE DUA İLE KAL...
peki seni üzen ne yani ne canını bu kadar cok sıkıyor anlat istersen beterin beteri var bende hayatımda o kadar cok ama o kadar cooook sıkıntı cektimki anlatsam kendini unutur bana ağlarsın ben yıllarca yetiştirme yurtlarında yani kimsesizler yurdunda kaldım annemden babandan uzaklarda tek başıma büyüdüm sonra onları kaybettim yıllar sonra kardeşimi buldum ne zorluklarla ne ciğeri beş para insanlarla uğraştım namusumu koruyacam diye günlerce uyumadım hayat ne kadar zor sen benim kadar bilemessin cook ac kaldım cok acıkta yattım ama umutsuz olmadım ümidimi hiç kesmedim şimdi cook mutluyum cok güzel bir işim ve eşim var 3 yaşında bir kızım var üzülme gün gelir acıların işallah biter ben söyle düşüyorum eger ben adam olduysam herkez olur :):a32::a32: