Alttakine Hediye :))
8.531 görüntülenme · 112 yanıt
kalbinur, post: 1441294, member: 71287hoşbuyurdum inşaallah nasılsın?:)
iyidir sağol sen nasısın
memlekete gitmişsin
memleket neresi:)
.................
kalbinur, post: 1441299, member: 113233bende iyi kardeşim geldik valla memleket diyarbakır:)
allah iylik versin ee nasıl geçiyor diyarbakır güzelmi:)
.................
behiye, post: 1441300, member: 3585allah iylik versin ee nasıl geçiyor diyarbakır güzelmi:)
valla bir havası var şuan bahçede oturmuşum oh hava miss çay içiyorum anlayacağın tatil mevsimini erken açtık:D:D
kalbinur, post: 1441303, member: 103783valla bir havası var şuan bahçede oturmuşum oh hava miss çay içiyorum anlayacağın tatil mevsimini erken açtık:D:D
oh ne güzel sefan olsun:) burda hava soğuk hös hös evde oturuyorum:D
.................
Alttaki kardeşime mürşidimin,başımın tacının,sultanımın sohbetini hediye ediyorum..rabbim böyle Allah dostlarının yanından ayırmasın bu fakiri de tüm ümmet-i Muhammedi de..
Reyhani_konyevi, post: 1441322, member: 93376
Alttaki kardeşime mürşidimin,başımın tacının,sultanımın sohbetini hediye ediyorum..rabbim böyle Allah dostlarının yanından ayırmasın bu fakiri de tüm ümmet-i Muhammedi de..
hediyeni aldım ben bunu dinlemiştim Allah razı olsun kardeşim hediyen için:):)
kalbinur, post: 1441324, member: 54443hediyeni aldım ben bunu dinlemiştim Allah razı olsun kardeşim hediyen için:):)
ciddi misin nerde ne zaman dinledin yahu :):):):)
kalbinur, post: 1441323, member: 60957havalar ısınır kardeşim az kaldı istersen gel bahçede çay keyfi yapalım ne dersin :D
allah razı olsun valla çok isterdim:Dama istanbula gelirsen ben seni beklerim:a26:
.................
Çeşm-i Bülbül, post: 1441250, member: 59734
Abi yıllar sonra mı anladın? :D Kendi sağlığım için başka birşey demiyorum :D
Buda bir başarı tebrik etmek lazım :D
Anlamadım şimdi abi ben o zaman sizin yaptığınız gibi link olarak mı eklemiştim :D
Önce teşekkür ediyorsunuz yaptı diye sonra da tam ekran diye olmuyormuş diyorsunuz anlamadım oluyormuymuş olmuyormuymuş hangisiiii :D
Abi dediğin böyle olmalı :D
:a04:
Hayırlı, düşünceli abiiim beniiim yaa hadi bana eyvALLAH....
Herşey çok güzeldi forumda ki ama bana müsade fazla açıklama yapmaya da zamanım yok oyunlar beni bekler :D
Konu formatına saygıdan bir sonra ki kardeşime teşekkür hediye ediyorum :D
Ya o gün bir sorun vardı anlamadım ama sen de link olarak eklemiştin kardeşim, olsun hiç yoktan iyidir deil mi :D :D yani olmuyormuş sanırım :D
EyvAllah kardeşim, hayırlı oyunlar.. :a26:
Bir sonraki üyeye hayırlı ve güzel bir gün dileğini hediye ediyorum :)
kalbinur, post: 1441330, member: 56130inşaallah kardeşim valla gelirim:D:D:D
ne zaman istersen kapım açık seni ağırlamak mutluluk duyarım
.................
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/77088-alttakine-hediye · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.