Alttakine Hediye :))
8.529 görüntülenme · 112 yanıt
en sevdiğim meyvelerdendir teşekkürler ama şimdi yokki:)
bugün öğlen yemeğiniz benden olsun affiyet olsun

bugün öğlen yemeğiniz benden olsun affiyet olsun

.................
kardeleleçok güzel görünüyorlar .
Teşekkür ediyorum.
Rabbime emanetsin.
afiyet olsun...
.................
ahmet_99, post: 1440573, member: 110525Vaayy kardeşim, Allah razı olsun, ama gece gece yapılır mı bu :(
desenize gitti çiğ köfte saatten haberim yoktu:(
.................
behiye, post: 1440582, member: 50627desenize gitti çiğ köfte saatten haberim yoktu:(
Est kardeşim, teşekkür ederiz yine de.. :)
Bu arada bana müsade, hayırlı geceler, Allah'a emanet olun..
Tüm kardeşlerime hayırlı geceler...
ahmet_99, post: 1440588, member: 110203Est kardeşim, teşekkür ederiz yine de.. :)
Bu arada bana müsade, hayırlı geceler, Allah'a emanet olun..
Tüm kardeşlerime hayırlı geceler...
müsade sizin sizede hayırlı geceler...
.................
allah razı olsun benim hediyem
Allahım!
Kahrın da hoş lûtfun da hoş diyerek Senden gelen her şeye razı olmayı öğrenmemizi nasip eyle...
Allahım!
Kahrın da hoş lûtfun da hoş diyerek Senden gelen her şeye razı olmayı öğrenmemizi nasip eyle...
.................
behiye, post: 1441015, member: 81595allah razı olsun benim hediyemhediyen için sağol nerdesin güzel kardeşim seni bekledim gelmedin hayırdır kardeşim hastamısın yoksa
Allahım!
kalbinur, post: 1441022, member: 96566hediyen için sağol nerdesin güzel kardeşim seni bekledim gelmedin hayırdır kardeşim hastamısın yoksa
teşekkür ederim canım arkadaşım hastayım ama onun yüzünden girmedim bugün kuzenlerime sözüm vardı
onun için girmedim internette girdiğimde bizi ihmal ediyorsun diye kırılıyorlar onun için gelemedim dünkü mesajını gördim canın sıkınmış her aklıma geldiğinde sana dua ettim
.................
behiye, post: 1441024, member: 50627teşekkür ederim canım arkadaşım hastayım ama onun yüzünden girmedim bugün kuzenlerime sözüm vardı
onun için girmedim internette girdiğimde bizi ihmal ediyorsun diye kırılıyorlar onun için gelemedim dünkü mesajını gördim canın sıkınmış her aklıma geldiğinde sana dua ettim
senin kuzenlerde benim gibi dargınlar banada öyle dediler dediler bende dayanamadım memleket geldim:) Allah razı olsun canım kardeşim çok şükür bugün iyiyim:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/77088-alttakine-hediye · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.