Alttakine Hediye :))
8.533 görüntülenme · 112 yanıt
Çeşm-i Bülbül, post: 1442010, member: 102034Ama abi olmuyor ki hep bi mahcubiyet..:a43: mesela bu daha iyiydii :D
Hepiniz aynı şeyi söylüyorsunuz birinizde anlatmıyorsunuz yaa ben çok meraklı bir insanım tanıyorsanız eğer beni çok iyi bilirsiniz,
e hadi anlatın...
Bana beni anlatsana abiii :a39:
Buraya gel öyle söyle o zaman abiii :D
Abicim alırız seni yanımıza hiç merak etme sen :D behiyeyle beraber gelirsin burası çok güzel inan bana :D
Şimdi anlatmaya nerden başlasam bilemiyorum ki.. :D Hem anlatsam bile mesajın maksimum karakter sayısı yeter mi ki seni anlatmaya kardeşm.. :a26:
EyvAllah kardeşim, Allah razı olsun :D
KatrePare, post: 1442637, member: 110005 Cok hos (: Tesekkur ederim. Bu dabenden alttakine, gorunce cok begenmistim..
EyvAllah kardeşim de bayan için olmayaydı iyiydi :D o zaman ben de bu hediyeyi, açık olmayan mesajımla yanlış anlaşılmaya neden olduğum Behiye kardeşime hediye etmek istiyorum :)
Benim hediyem, huzur dolu bir gece uykusu..
teşekkürler
bu gece gerçekten çok huzurlu uyudum çünkü bir saatlık uykuyla ayaktaydım:)
benim hediyem

affiyet olsun
bu gece gerçekten çok huzurlu uyudum çünkü bir saatlık uykuyla ayaktaydım:)
benim hediyem

affiyet olsun
.................

O hâlde, emrolunduğun gibi dosdoğru ol! Berâberindeki tevbe edenler de! Ve(Allah’ın koyduğu) hudûdu aşmayın! Çünkü O, ne yaparsanız hakkıyla görendir.Hûd 112

çok güzel bir saatmiş ama neden ekranı bu kadar büyük bende anlamadım;;)
neyse hediyeye razı olmak gerek buda benden hediye olsun:)
.................
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/77088-alttakine-hediye · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Alttakine Ne Sormak istersin ? (küçük bir bilgi yarışması) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 223 cevap
- Alttakine kelime anlami soralim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 16 cevap
- ALTTAKİNE SORUN ???? Bilmece-Bulmaca ve Oyun 42 cevap
- HER KEZ Bİ ALTTAKİNE İÇİNDEN GELENBİ DUA ETSİN Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 34 cevap
- Pardus Hediye Dağıtacak Bilim ve Teknoloji Haberleri 2 cevap
- Lale Sevdalilarina Benden Hediye Resimler 70 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.