Selamun aleykum ben geldim :)
2.449 görüntülenme · 28 yanıt
burcu abla tekrardan hoş geldiniz.
İnşaALLAH eski aktifliğinizi tekrardan yakalarsınız:)
İnşaALLAH eski aktifliğinizi tekrardan yakalarsınız:)
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Zaman mi degisiyo insanlarmi?
selamun aleykum dunyada neler oluyo bitiyo zaman bir sekilde ilerliyo nice insanlar gelip geciyo ve hala dunya yerinde duruyo zaman ayni zaman demekki insanlarimizda bi ayarsizlik var diye dusunuyorum Allahim bizleri zamanin fitnelerinden koru sana hayirli bir kul insanlara canlilara karsi hayirli bir insan olmayi nasip et bizleri bizimle bas basa birakma nolurr :a33:
selamun aleykum dunyada neler oluyo bitiyo zaman bir sekilde ilerliyo nice insanlar gelip geciyo ve hala dunya yerinde duruyo zaman ayni zaman demekki insanlarimizda bi ayarsizlik var diye dusunuyorum Allahim bizleri zamanin fitnelerinden koru sana hayirli bir kul insanlara canlilara karsi hayirli bir insan olmayi nasip et bizleri bizimle bas basa birakma nolurr :a33:
Ve Aleykum Selam Can,
Hoş geldin safalar getirdin,ama yine mi kayboldun ne,inş. Dilek Hilal,atris,özlem.......gibi daha birçok kardeşimde hayıelısıyla ben geldim der.
Selam ve Dua ile
Hoş geldin safalar getirdin,ama yine mi kayboldun ne,inş. Dilek Hilal,atris,özlem.......gibi daha birçok kardeşimde hayıelısıyla ben geldim der.
Selam ve Dua ile
-Burcu-, post: 1385493, member: 108128canımmm benim burdan anlatmak nekadar dogru olur söyle diyeyim tek basına devam ediyorum hayata :(
bende sizi cok zledimmmm yanınızdayım artık:) cok sevindimmm konumun aktif olmasınaaaa :)
canım benim,üzüldüm.
çok sıkıntılı günler yaşamışsındır.
önce abinin iş durumu,sonra annenin rahatsızlığı.
senin için bu da bir imtihan tatlım.
Allah'a emanet ol canım.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/76709-selamun-aleykum-ben-geldim · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Selamun Aleykum bende yeni geldim aranıza... Tanışma Köşesi 14 cevap
- selamun aleykum ben geldim:) Tanışma Köşesi 9 cevap
- selamun aleykum ben geldim Tanışma Köşesi 13 cevap
- !!!!!! kapına geldim ölümle geldim !!!!! Dini sohbet 7 cevap
- kapına geldim,ölümle geldim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Ben Yine Geldim :):) Selamun Aleyküm Tanışma Köşesi 29 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.