Yeni arkadaşlarımız beni hatırlamaya bilir İnşşallah eskilerden hatırlayıp selamımı alanlar olur
Uzun süredir siredir sizinle değildim Ama nasip bundan böyle daha sık aranızda olmaya çalışacağım.
Şimdilik hoşçakalın görüşmek üzere b
2.479 görüntülenme · 28 yanıt
-Burcu-, post: 1384898, member: 110525Selamun aleykum ben geldim :)
Yeni arkadaşlarımız beni hatırlamaya bilir İnşşallah eskilerden hatırlayıp selamımı alanlar olur
Uzun süredir siredir sizinle değildim Ama nasip bundan böyle daha sık aranızda olmaya çalışacağım.
Kemahlı_24, post: 1384899, member: 110525ve aleyküm selam KARDEŞ
bende YAGMURBEY hatırlarsın belki
hosgeldin yeniden..
**RaNa**, post: 1384956, member: 84716Aleyküm selam Hoş geldiniz inşallah bizlerde sizi tanırız :)
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
-Burcu-, post: 1384898, member: 110525Selamun aleykum ben geldim :)
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.067 mesaj
-Burcu-, post: 1384974, member: 96566aslında bir zamanlar cok aktiftim bu sitede :) ama bazı sebeblerden dolayı cok uzak kaldım :( şimdi tekrar aranızdayım :)
KaLBuN_KeSiR, post: 1384985, member: 59734Ve aleyküm selam canım.. Konunu görünce çok sevindim.
Seni yeniden aramızda görmek çook güzel..
Bu arada ben tek_dileğim.. :)
mir_erhan, post: 1385004, member: 106288
Aleyküm Selam Burcu kardeşimiz.
hoş geldin mutluluk verdin. şükürler olsun kavuşturana
Hamd u Senalar olsun tekrar bir araya toplayana.
Bizler ara ara kendi sıkıntılarımız maddi veya manevi bir takım sorunlar
kendi dünyamızla cebelleşmeler nefsimiz ile mücadele
Veyahut Ruhsal bir takım uzaklaşmalar yaşayabilir kendi içimizde kaybolabiliriz.
Rabbimz kopmalardan korusun. Nefis ve şeytana karşı güç versin.
Yolumuz hak üzre olduktan sonra , arayışlarımız Rabbe giden Rehber olduktan sonra
Bizler elbette Resul sünnetinin sancağının gölgesinde buluşuruz.
Gül kokusuna tutunup elbet tekra bir araya geliriz.
açtığın konular gibi seni özlemiştik. yazılarını paylaşımlarını
yeni arayışlar içinde olan kardeşlerimize tuttuğun ışık tekrar seni beklemekte.
tekrar hoş geldin. Dua eder dua bekleriz.
selam ve dua ile
mürmüdük, post: 1385005, member: 106288Ve Aleyküm Selam...
Tekraren hoş gelmişsiniz...
Allahcc yar ve yardımcınız olsun İnşaALLAH...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA..
leyla-1, post: 1385020, member: 94889Burcum hoşgeldin bitanem seni tekrar görünce ne kadar çok mutlu oldum anlatamam canım benim her zaman seni aramızda görmek istiyoruz inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun canım:)
marifet, post: 1385145, member: 86712aleykum selam hoşgeldiniz
Ayse_92_38, post: 1385146, member: 109974selamun aleyküm
hosgeldınız tekrardan
selam ve dua ıle
allah c. C. Emanetsınız
**RaNa**, post: 1385179, member: 96359Tanırım bende sizi ne güzel işte :) inşallah hep burda olursunuz
Tabbi bende :D
_ZÜMRA_, post: 1385152, member: 108713hoşgeldin arkadaşım özlemiştim ben de seni nasılsın neler yaptın görüşmeyeli?canım sılacıgım bende seni o guzel paylasımlarını özledim... Hayatımııın en zor 6 ayını atlattım ne zorluklar yaşadım Ama çok şükür Rabbime atlatmaya çalışıyorum Rabbimin izniyle dahada iyi oalcagım selam sen nasılsın ne leryapıyorsun ....
ayşe-rana, post: 1385326, member: 110005canım geçmiş olsun.neler yaşadın?
en son yeni bir okula geçiş yapacaktın.
seni ve eski arkadaşlarımızı hepimiz çok özledik.
inşaALLAH yine burda beraber olacağız.
senin konun hala aktifliğini devam ettiriyor,hayra vesile olmaya devam ediyorsun elhamdülillah canım.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/76709-selamun-aleykum-ben-geldim · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.