bende aranıza yeni geldim selamun aleyküm kardeşler
1.915 görüntülenme · 23 yanıt
selamun aleyküm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Dualarınızda beni ve evlenmeyi düşündüğüm insanı da eksik etmezseniz sevinirim.SELAM VE DUA ile
Hoşbulduk..sitede yeniyim cevapları yeni yeni görüyüorum affınıza sığınarak allah razı olsun kardeşler.....duaya en ihtiyacımız olduğumuz zamanlardayız o yüzden birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim.inşallah rabbim herkeze herşeyin hayırlısını ve en güzelini verir.biz kulların günahları çok olsa bile yeterki istemeyi bilelim
ve aleyküm selam;
üyeşiğiniz hayırlı olsun güzel paylaşımlar umuduyla.
Rabbim birbirinize nasip etsin , bir ömür boyu sevdiğinizle inşallah.
Selam ve dua ile..
üyeşiğiniz hayırlı olsun güzel paylaşımlar umuduyla.
Rabbim birbirinize nasip etsin , bir ömür boyu sevdiğinizle inşallah.
Selam ve dua ile..
allah razı olsun ecmain inşallah ben içimden geldi sıkıntı da olan arkadaşlarımız için güzel bir dua buldum onu nakletmek istiyorum........
İnsan, maruz kaldığı sıkıntılı takdirlere nefsinin isyan etmeyip itaat etmesi için duâ etmeli, hakkında hayırlısını dilemelidir. Peygamberimiz (sav) böyle sıkıntı içinde kalan kimseye duâ tavsiye buyurmuştur. Onu okumalı, Allah'a teslim olmalıyız. Duâ şöyledir:
"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."
"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla." AMİN
İnsan, maruz kaldığı sıkıntılı takdirlere nefsinin isyan etmeyip itaat etmesi için duâ etmeli, hakkında hayırlısını dilemelidir. Peygamberimiz (sav) böyle sıkıntı içinde kalan kimseye duâ tavsiye buyurmuştur. Onu okumalı, Allah'a teslim olmalıyız. Duâ şöyledir:
"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."
"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla." AMİN
ve aleyküm selam kardeşim hoş geldin aramıza selametle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Ve Aleykum Selam kardeşim hoş geldiniz.
Selam ve dua ile...
Selam ve dua ile...
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/58780-bende-araniza-yeni-geldim-selamun-aleykum-kardesler · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.