benim icim SIKILIYOR bu aralar sinavlarim da var ne gibi dua edebilrim... yada baska ne yapabilirim???:a45:
Sıkıntılı oldugum zaman nasıl dua edebılırım...
2.156 görüntülenme · 10 yanıt
S.a. kardeslerim,
benim icim SIKILIYOR bu aralar sinavlarim da var ne gibi dua edebilrim... yada baska ne yapabilirim???:a45:
Allah yardımcınız olsun
La Havle Vela Kuvvete illa billayil azim
söyleyebilirsiniz 100 defa
İçinizi rahatlatır...
Ben Felak ve Nas surelerini okuyorum anca öyle rahatlayabiliyorum
Yasin i okuyabilirsin çok faydalı
KOnuyla ilgili diger üyelerde daha detaylı yazacaktır benim aklıma gelenler bunlar...
Allah içinizi ferahlatsın inşallah.
İçinizi rahatlatır...
KOnuyla ilgili diger üyelerde daha detaylı yazacaktır benim aklıma gelenler bunlar...
huzur8, post: 1384076, member: 102034Allah yardımcınız olsun
İçinizi rahatlatır...
allah razi olsun kardes ins.
selamun aleyküm bilmiyorum icimde öyle bir SIKINTI varki cözemedim nedenini bilmiyorum korkuyorum artik...
bence en güzeli hergün tevhid çekmek hem allah gönül rahatlığı veriyor bununla beraberde iç huzur ben huzuru yaşamımdaki güzellikleri sabrı böyle gördüm tavsiye ederim bence sende denemelisin allah yardımcın olucaktır inşallah ...... :)
RABBENA ATİNA FİDDÜNYA HASENETEN VE FİL AHIRETİ HASENETEN VE KINA AZABENNAR Bİ RAHMETİKE YA ERHAMERRAHİMİN (AMİN)
Rasulullah sav i irşey üzecek olsa şu duayı okurdu "Ya Hayyu Ya Kayyum bi-Rahmetike estağisu.(Ey diri olan ey Kayyum olan Rabbim,rahmetin adına yardımını talep ediyorum.)kaynak:tirmizi da avat 99,(3522)
sıkıntı anında;Allahu Allahu Rabbi la üşriku bihi şey en (Rabbim Allah tır Allah! ben O na hiç bir şeyi ortek koşmam) kaynak;Ebu Davad,salat,ibnu mace,dua 17
sıkıntı anında;Allahu Allahu Rabbi la üşriku bihi şey en (Rabbim Allah tır Allah! ben O na hiç bir şeyi ortek koşmam) kaynak;Ebu Davad,salat,ibnu mace,dua 17
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/76649-sikintili-oldugum-zaman-nasil-dua-edebilirim · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- EMIN OLDUGUM TEK SEY, BENDEN IYI GORDUGUNDUR Kıssadan Hisse 24 cevap
- selem arkadaslar yenı uye oldugum ıçın sıte kullenımında zorlanıyorum ve kımseyı tanı Tanışma Köşesi 30 cevap
- Sıkıntılı anlarda İNŞİRAH suresi Kuran-ı Kerim meali 22 cevap
- Sıkıntılı Hayat veya Gülistanlık İçinde Hayat Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- SIKINTILI İKEN OKUNACAK DUA İslami Bilgi ve Kaynaklar 16 cevap
- DÜNYA HAYATIMIZI SIKINTILI YAPAN 10 ŞEY Dini sohbet 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.