Senden başka ilâh yoktur. Seni bütün noksanlıklardan tenzih ederim, muhakkak ki ben zalimlerden oldum demişti. (Süyûtî).
www.huzurislamda.com
4.255 görüntülenme · 16 yanıt
ADALETIMAHZA yazdı:A.S. Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun.Açıklamalarınız için çok tşk
S.A.ALLAH RAZI OLSUN.AKŞAM YATSI ARASI TESPİHLERDENDİR.BU TESPİHİN SIRRINI MERAK EDEN LEMALARI OKUYABİLİR.SANIRIM 1.LEM A OLACAK.A.E.O.
asliyener yazdı:Rabbim cümlemizden razı olsun.Amin inş selam ve dua ile
Senden başka ilâh yoktur. Seni bütün noksanlıklardan tenzih ederim, muhakkak ki ben zalimlerden oldum demişti. (Süyûtî).
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun AEO
Ravza_Nur yazdı:
Resûlullah (s.a.v.) bu hususta şöyle buyurmuşlardır: Bir söz bilirim ki, büyük bir üzüntüye, sıkıntıya düşmüş bir kul söylerse, Allah Teâlâ ona muhakkak bir çıkış yolu açar. Bu, Kardeşim Yûnusun sözüdür o, karanlık içinde (balığın karnında) kaldığı vakit, lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü minezzâlimîn
www.huzurislamda.com
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17926-sikintili-iken-okunacak-dua · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.