Selamunaleykum kardeslerim. Ben foruma yeni katilan biriyim. Adim Sait... Bu konuyu kendimi tanitmak icin acmadim ama siz degerli din kardeslerime, hayirli kisilere durumumu aciklamak isterim. Forumda yazdigim mesajlarda dikkatinizi ceken bir konu, benim ozel karakter kullanmamam olabilir. Bu sekilde yazmam inanin elimde degil. Turkce karakterleri mesajlarda kullanamadigim icin -ki bu, forumu telefondan kullanmamdan dolayidir- yanlis anlasilabilirim. Cok uzgunum, ama elimden gelen bir sey maalesef yok. Siz guzel kardeslerimin bu konuda yani ozel karakter kullanamamamdan kaynaklanan yanlis anlasilmalarda beni hosgoruyle karsilayacaginiza inaniyorum Allah'in izniyle... Allah'in selami uzerimize olsun insallah.
Kardeslerim
418 görüntülenme · 0 yanıt
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/76529-kardeslerim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- selamun aleyküm kardeslerim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- filistin için dualarınızı diliyorum kardeslerim Tanışma Köşesi 14 cevap
- Değerli din kardeslerim suanki ruh haliniz bizimle paylaşmak istermisizin? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 119 cevap
- beni aydinlatir misiniz üye kardeslerim.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- kardeslerim Dini sohbet 1 cevap
- canm kardeslerim araniza geri dondum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 14 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.