biliyorum herkesin kendine göre bir sıkıntısı var Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz için hayırlı olanları nasip etsin inşallah. bende hayırlı bir iş bulabilmek için benim gibi herkes heran dualarımda. Artık bu devirde işe girmek o kadar zorlaştı ki neredeyse yaklaşık bir yıl kadar işsizim yüce rabbime şükürler olsun tek derdimiz sıkıntımız bu olsun en hayırlısından ama bunun bile zaman içerisinde oluşan bir sıkıntısı ağırlığı hüznü var. Allah herkesin bu konuda yardımcısı olsun helalinden hayırlı iş kapılarını açsın inşallah. Ne kadar birbirimize dualar edersek bir o kadarda sevabını alacağız Allahın izniyle inşallah. O yüzden dualarımızı biribirimizden esirgemeyelim Allah rızası için. Allah hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.
helal kazançlı bir İŞ için dualarınızı bekliyoruz !!!
2.107 görüntülenme · 18 yanıt
selamün aleyküm kardeşlerim,
biliyorum herkesin kendine göre bir sıkıntısı var Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz için hayırlı olanları nasip etsin inşallah. bende hayırlı bir iş bulabilmek için benim gibi herkes heran dualarımda. Artık bu devirde işe girmek o kadar zorlaştı ki neredeyse yaklaşık bir yıl kadar işsizim yüce rabbime şükürler olsun tek derdimiz sıkıntımız bu olsun en hayırlısından ama bunun bile zaman içerisinde oluşan bir sıkıntısı ağırlığı hüznü var. Allah herkesin bu konuda yardımcısı olsun helalinden hayırlı iş kapılarını açsın inşallah. Ne kadar birbirimize dualar edersek bir o kadarda sevabını alacağız Allahın izniyle inşallah. O yüzden dualarımızı biribirimizden esirgemeyelim Allah rızası için. Allah hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.
ve aleykum selam kardeşim. Allahu teala herkesi farklı bir imtihande denermiş. Kimininki varlık, kimininki yokluk, kimininki sağlık, kimininkide çoluk çocupu ile. İmtihan içinde de imtihanlar vardır. Ben temenni ediyorum ki, canabı rahman sana gönlündekini verir. O samed dir. Senin içindekileri bilir. Sen sabırla tevekkülle kapıyı çalmaya devam et. Umulur ki açılır, açılmazsada umutsuzluğa kapılma.
Hani efendimizin bir hadisi şerifi var. Diyor ya, efendiler efendisi. Kulun başına güzel bir iş gelir, çok şükür allahım sana teşekkürler der. Sevap kazanır. Kulun başına kötü bir iş gelir. Allahım sana hamd olsun der. Sabreder. Yine sevap kazanır. Sen devam et. Allah seninle olsun. Allah yar ver yardımcın olsun. Selametle.
Hani efendimizin bir hadisi şerifi var. Diyor ya, efendiler efendisi. Kulun başına güzel bir iş gelir, çok şükür allahım sana teşekkürler der. Sevap kazanır. Kulun başına kötü bir iş gelir. Allahım sana hamd olsun der. Sabreder. Yine sevap kazanır. Sen devam et. Allah seninle olsun. Allah yar ver yardımcın olsun. Selametle.
tevbekarım
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
aleyna ve aleykümselam
Hak Teala yar ve yardımcınız olsun helalinden hayırlı bir iş nasip etsin inşallah Allah nasip ederse kardeşlerimize dua edecez elbet Rabbim dualarımızı iyilerin duasına katsın O GÜL NEBİ ALEYHİ SELATÜ VESSELAMIN yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah.
Hak Teala yar ve yardımcınız olsun helalinden hayırlı bir iş nasip etsin inşallah Allah nasip ederse kardeşlerimize dua edecez elbet Rabbim dualarımızı iyilerin duasına katsın O GÜL NEBİ ALEYHİ SELATÜ VESSELAMIN yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah.
duygusallselamün aleyküm kardeşlerim,
Kardeşim bende senin gibiydim 7 ay iş aradım sonra çok şükür istediğim iş olmasa bile ALLAH bana güzel bir iş nasip etti.Çok şükür paramı kazanıyorum en azından.ALLAH bir an önce helalinden temiz para kazanabileceğin bir iş nasip etsin İNŞALLAH.
salam aleykum...kardeş Allah dan iste O sana en güzelini nasip eder...hiç ummadığın yerden seni rızıklandırır...ben Allah dan nasıl iş istedimse, maaşına kadar vallahi onu bana nasip etti...hem de hiç ummadığım, ilişkimin tamamen kopduğu insanlardan aradılar ve yarın gel şöle şöle iş var dediler...ilk işim ağır olunca çıktım daha iyisi için dua ettim daha iyisini Allah nasip etti...sen helalinden iste ve Allaha tevekkül et...
Yüce Rabbim daha büyük skıntılardan bizleri saklasın korusu yarabbi çok şükür halimize ~ ama benim bu sıkıntım gün geçtikçe daha artmakta nedir anlam veremiyorum bendeki bu konudaki kısmet nasip kapanıklığınıı.Tövbe haşa sitem isyan değildir bu sözlerim tamamen birikmiş bir sıkıntının eseridir. iyice umutsuzluğa kapılmaktayım. benim gibi nice iş güç bekleyen insan var :( Allah yardımcımız olsun şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşAllah yaa. :a33: :a33: :a33:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/76471-helal-kazancli-bir-is-icin-dualarinizi-bekliyoruz · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.