helal kazançlı bir İŞ için dualarınızı bekliyoruz !!!

2.107 görüntülenme · 18 yanıt

Paylaş:
duygusall

duygusall

Üye · 11 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim,

biliyorum herkesin kendine göre bir sıkıntısı var Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz için hayırlı olanları nasip etsin inşallah. bende hayırlı bir iş bulabilmek için benim gibi herkes heran dualarımda. Artık bu devirde işe girmek o kadar zorlaştı ki neredeyse yaklaşık bir yıl kadar işsizim yüce rabbime şükürler olsun tek derdimiz sıkıntımız bu olsun en hayırlısından ama bunun bile zaman içerisinde oluşan bir sıkıntısı ağırlığı hüznü var. Allah herkesin bu konuda yardımcısı olsun helalinden hayırlı iş kapılarını açsın inşallah. Ne kadar birbirimize dualar edersek bir o kadarda sevabını alacağız Allahın izniyle inşallah. O yüzden dualarımızı biribirimizden esirgemeyelim Allah rızası için. Allah hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

ve aleykum selam kardeşim. Allahu teala herkesi farklı bir imtihande denermiş. Kimininki varlık, kimininki yokluk, kimininki sağlık, kimininkide çoluk çocupu ile. İmtihan içinde de imtihanlar vardır. Ben temenni ediyorum ki, canabı rahman sana gönlündekini verir. O samed dir. Senin içindekileri bilir. Sen sabırla tevekkülle kapıyı çalmaya devam et. Umulur ki açılır, açılmazsada umutsuzluğa kapılma.

Hani efendimizin bir hadisi şerifi var. Diyor ya, efendiler efendisi. Kulun başına güzel bir iş gelir, çok şükür allahım sana teşekkürler der. Sevap kazanır. Kulun başına kötü bir iş gelir. Allahım sana hamd olsun der. Sabreder. Yine sevap kazanır. Sen devam et. Allah seninle olsun. Allah yar ver yardımcın olsun. Selametle.

duygusall

duygusall

Üye · 11 mesaj

Sağolasın kardeşim Allah razı olsun. Allah her konuda hepimizin yardımcısı olsun. Hepimiz için her şeyin hayırlısını nasip etsin yüce Rabbim inşallah...
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

aleyna ve aleykümselam
Hak Teala yar ve yardımcınız olsun helalinden hayırlı bir iş nasip etsin inşallah Allah nasip ederse kardeşlerimize dua edecez elbet Rabbim dualarımızı iyilerin duasına katsın O GÜL NEBİ ALEYHİ SELATÜ VESSELAMIN yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah.
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlı bir işe girersin...
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Rabbim tez zamanda sıkıntını gidersin.çok güzel kapılar açsın inşallah.
Dualarım seninle olsun.
Salatı tefriciye okudum.
Allah kabul etsin.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Allahın izniyle....
duygusall

duygusall

Üye · 11 mesaj

selamün aleyküm,
Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim. Bu güzel dilekleriniz ve düşünceleriniz için. Allah hepimize hayırlı olanları kat katını nasip etsin inşallah. Allah hepinizden razı olsun. Dualarla. Allaha emanet olun....
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

Allah inşaALLAH tez zamanda size hayırlı bir kapı açar.
bol kazanç,hayırlı kazanç ve helal kazanç nasip eder.
işlerinize bereket sizlere de afiyet versin inşaAllah.
Allah a emanet olun.
YA VEDUD ....
ayse64

ayse64

Mübarek Üye · 1.182 mesaj

Allah cc en kısa zamanda senin için hayırlı olacak bir iş açar inşallah selam ve duayla kal
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Bütün dualarınıza Amin Amin Amin
ecmain
İnsan beğenmez.
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Mevlam rızkınızı artırsın inşaAllah
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

duygusallselamün aleyküm kardeşlerim,

biliyorum herkesin kendine göre bir sıkıntısı var Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz için hayırlı olanları nasip etsin inşallah. bende hayırlı bir iş bulabilmek için benim gibi herkes heran dualarımda. Artık bu devirde işe girmek o kadar zorlaştı ki neredeyse yaklaşık bir yıl kadar işsizim yüce rabbime şükürler olsun tek derdimiz sıkıntımız bu olsun en hayırlısından ama bunun bile zaman içerisinde oluşan bir sıkıntısı ağırlığı hüznü var. Allah herkesin bu konuda yardımcısı olsun helalinden hayırlı iş kapılarını açsın inşallah. Ne kadar birbirimize dualar edersek bir o kadarda sevabını alacağız Allahın izniyle inşallah. O yüzden dualarımızı biribirimizden esirgemeyelim Allah rızası için. Allah hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.

Kardeşim bende senin gibiydim 7 ay iş aradım sonra çok şükür istediğim iş olmasa bile ALLAH bana güzel bir iş nasip etti.Çok şükür paramı kazanıyorum en azından.ALLAH bir an önce helalinden temiz para kazanabileceğin bir iş nasip etsin İNŞALLAH.
duygusall

duygusall

Üye · 11 mesaj

Amin inşaAllah. Allah razı olsun hepinizden kardeşlerim...
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

Mübarek Üye · 1.201 mesaj

salam aleykum...kardeş Allah dan iste O sana en güzelini nasip eder...hiç ummadığın yerden seni rızıklandırır...ben Allah dan nasıl iş istedimse, maaşına kadar vallahi onu bana nasip etti...hem de hiç ummadığım, ilişkimin tamamen kopduğu insanlardan aradılar ve yarın gel şöle şöle iş var dediler...ilk işim ağır olunca çıktım daha iyisi için dua ettim daha iyisini Allah nasip etti...sen helalinden iste ve Allaha tevekkül et...
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

Mevlam rızkınızı artırsın inşaAllah
duygusall

duygusall

Üye · 11 mesaj

Amin inşaAllah. Allah razı olsun. Allah hepimize helal kazançlı hayırlı hayır kapılarını açsın inşaAllah. Dualarla. Allah'a emanet olun...
Sayili

Sayili

Kıdemli Üye · 130 mesaj

Kardeşim Allah Sanada Banada Tüm Müslüman Kardeşlerimizede En Güzel En Hayırlı İşleri Nasip Etsin İnşallah Rabbim Bir Yerden Rızık Verecektir Elbet Hamd Olsun Ki O Bizi Rızıklandırana Amin
duygusall

duygusall

Üye · 11 mesaj

Amin inşaAllah kardeşim. Ümitler kaybedilmeden dualara devam. Elbet vardır bizimde bir yerde hayırlı bir iş kısmeti. Her şeyin hayırlısı yüce Rabbim'den inşaAllah. Amin inşaAllah
duygusall

duygusall

Üye · 11 mesaj

Yüce Rabbim daha büyük skıntılardan bizleri saklasın korusu yarabbi çok şükür halimize ~ ama benim bu sıkıntım gün geçtikçe daha artmakta nedir anlam veremiyorum bendeki bu konudaki kısmet nasip kapanıklığınıı.Tövbe haşa sitem isyan değildir bu sözlerim tamamen birikmiş bir sıkıntının eseridir. iyice umutsuzluğa kapılmaktayım. benim gibi nice iş güç bekleyen insan var :( Allah yardımcımız olsun şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşAllah yaa. :a33: :a33: :a33:
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.