ben gündüzcü olarak kursa gidiyordum ama baktım olmuyo pazartesi istanbula yurda gidiyorum foruma giremeyebilrim artık.belki bir dua eden olur belki birinin hakkı geçmiştir düşüncesiyle konu açmak istedim...foruma faydalı olamadık ama dua istiyorum.herkes hakkını helal etsin ...klişe olacak ama gerçekten seviyeli kaliteli ve samimi bi ortam Rabbim herkesten razı olsun..yaşadığımız herşeye hikmet arayışıyla bakmak temennisiyle selam ve dua ile......
gidiyorum...hakkınızı helal edin..dualarınızı bekliyorum
1.451 görüntülenme · 5 yanıt
SeLaMüN aLeYKüm değerli islamiyet ailesi....
ben gündüzcü olarak kursa gidiyordum ama baktım olmuyo pazartesi istanbula yurda gidiyorum foruma giremeyebilrim artık.belki bir dua eden olur belki birinin hakkı geçmiştir düşüncesiyle konu açmak istedim...foruma faydalı olamadık ama dua istiyorum.herkes hakkını helal etsin ...klişe olacak ama gerçekten seviyeli kaliteli ve samimi bi ortam Rabbim herkesten razı olsun..yaşadığımız herşeye hikmet arayışıyla bakmak temennisiyle selam ve dua ile......
ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü canım kardeşim
bugün ben kendi kendime yatılı bir kursa gidip böyle bir konu açacağımı düşünmüştüm
demekki düşünemmde bi şey varmış(ben gidemedim )
hayırlı olsun inşallah yatılı en iyisi
bugün ben kendi kendime yatılı bir kursa gidip böyle bir konu açacağımı düşünmüştüm
demekki düşünemmde bi şey varmış(ben gidemedim )
hayırlı olsun inşallah yatılı en iyisi
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
V.a.selam kardeşim.
Rabbım hayırlı ve mubarek eylesin yeni kursunu,çok iyi düşünmüşsün,yatılıların ilim alış verişi gerçekten bir başka oluyor.
İnşaallah orda hafızlıkta yaparsın kardeşim,hakkımın olduğunu sanmıyorum,ama yinede helal olsun,sizde hakkınızı helal edin.
Rabbıma emanet olun,güle güle gidin kardeşim.
Rabbım hayırlı ve mubarek eylesin yeni kursunu,çok iyi düşünmüşsün,yatılıların ilim alış verişi gerçekten bir başka oluyor.
İnşaallah orda hafızlıkta yaparsın kardeşim,hakkımın olduğunu sanmıyorum,ama yinede helal olsun,sizde hakkınızı helal edin.
Rabbıma emanet olun,güle güle gidin kardeşim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/64244-gidiyorum-hakkinizi-helal-edin-dualarinizi-bekliyorum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hakkınızı helal edin :) Ben gidiyorum... Genel Konular 11 cevap
- Hakkınızı helal edin ben gidiyorum:) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 64 cevap
- Hakkınızı helal edermisiniz? Ben gidiyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 41 cevap
- hakkınızı helal edin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Hakkınızı Helal edin Dini sohbet 3 cevap
- HaKKıNıZı HeLaL EDiN Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 39 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.