S.A ARKADASLAR TV DE HEBER İZLİYORUM O AN Bİ HABER ÇIKTI İNANAMAZSINIZ BEN DUYDUM ELİM AYAĞIM TUTMAZ OLDU BİR ANNE 17 AYLIK BEBEGİNE TECEVÜZ ETTİRMİŞ DOKTOR RAPORUYLA KESİNLEŞMİŞ YA BABAMA BAKTIM AĞLAMAYA BASLADI TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU YA YOK BÖYLE BİŞEY KAFİR BİLE YAPMAZ BUNU YA 17 AYLIK 17 :( NASIL OLURYA o kız çocugunun ağlama sesi hiç susmadı bunlkar nasıl insan aklım almıyo yemin ederim allahım sana sıgınıyoruz senden başka sıgınacak kımsemiz yokB)
BABAMIN AĞLADIGINI GÖRDÜM:(
680 görüntülenme · 0 yanıt
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/7250-babamin-agladigini-gordum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Gördüm Gördüm En Sevgiliyi gördüm!!!... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21 cevap
- Lütfen yardım !!! Anne ve babamın arası düzelmesi için tevhid 70.000 Dua Bölümü 72 cevap
- bugün babamın ölüm yıl dönümü... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21 cevap
- babamın mezar taşına ne yazdırsak... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Babamın ve kardeşlerimin ruhları için 1 fatiha 3 ihlas okuyalım Dua Bölümü 3 cevap
- cennetmekan II Abdulhamid han (bu resmini yeni gördüm) Resimler 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.