Gördüm Gördüm En Sevgiliyi gördüm!!!...
2.673 görüntülenme · 21 yanıt
slm ben yasin 70 kere bir dua vardı onu okudum ve peygamberimizi gördüm.rüyada karşımda 4 büyük halife ile oturuyordu. bana şöyle dedi daha fazla dua öğrenki bize okuyabilesin dedi kafasında yeşil bir sarık vardı belinde turuncu kuşak vardı bana ğülümsediler bende onların ellrini öptüm 3 kere peygamberimizin bir tane kılı yere düştü uyandığımda aynı yerde kılı gördüm oturdukları yer de sıcaktı ben ikindi namazımı kılmaya gidiyorum hoşçaklın.
daduyankeyslm ben yasin 70 kere bir dua vardı onu okudum ve peygamberimizi gördüm.rüyada karşımda 4 büyük halife ile oturuyordu. bana şöyle dedi daha fazla dua öğrenki bize okuyabilesin dedi kafasında yeşil bir sarık vardı belinde turuncu kuşak vardı bana ğülümsediler bende onların ellrini öptüm 3 kere peygamberimizin bir tane kılı yere düştü uyandığımda aynı yerde kılı gördüm oturdukları yer de sıcaktı ben ikindi namazımı kılmaya gidiyorum hoşçaklın.
NE GÜZEL :A AMA BEN EFENDİZİ GÖRECEK KADAR GÜNAHSIZ DEĞİLİM DEMEKKİ ... DAHA ÇOK YOLUM VAR AMA GÖREMESEMDE RABBİM ONA KOMŞU EYLER İNŞALLAH BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİ
aysem06, post: 551535, member: 20918
NE GÜZEL :A AMA BEN EFENDİZİ GÖRECEK KADAR GÜNAHSIZ DEĞİLİM DEMEKKİ ... DAHA ÇOK YOLUM VAR AMA GÖREMESEMDE RABBİM ONA KOMŞU EYLER İNŞALLAH BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİ
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn abla inşallah sende görürsün.ben bu ay 11 yaşıma girecem ablacım şimdi ben ders yapıyorum dua yı sana sonra yazarım
daduyankeyslm ben yasin 70 kere bir dua vardı onu okudum ve peygamberimizi gördüm.rüyada karşımda 4 büyük halife ile oturuyordu. bana şöyle dedi daha fazla dua öğrenki bize okuyabilesin dedi kafasında yeşil bir sarık vardı belinde turuncu kuşak vardı bana ğülümsediler bende onların ellrini öptüm 3 kere peygamberimizin bir tane kılı yere düştü uyandığımda aynı yerde kılı gördüm oturdukları yer de sıcaktı ben ikindi namazımı kılmaya gidiyorum hoşçaklın.
keşke anlatmasaydın ...tekrar görme şansın olabılırdı... genelde böyle ruyalar göruldugunde anlatmayın derler... selametle kardeşim...
Selamun aleyküm kardeşim maşallah ya,Rabbim ona komşu eylesin.
Bende çok görmek istiyorum herkes gibi :A:A
Nolur bizede o duayı yazar mısın,inşallah bizlerede nasip olur.Yüce rabbim gül kokulu sevgiliyi görmemizi bizlerede layık görür inşallah.
Selametle
Bende çok görmek istiyorum herkes gibi :A:A
Nolur bizede o duayı yazar mısın,inşallah bizlerede nasip olur.Yüce rabbim gül kokulu sevgiliyi görmemizi bizlerede layık görür inşallah.
Selametle
aleykume selam maşşallah allah bizlerede görmöeyi nasip etsin amin amin amin amin
duayı yazabilirmisiniz acaba
YouTube - Hamza
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Ayrılık :.
duayı yazabilirmisiniz acaba
YouTube - Hamza
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Ayrılık :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
daduyankey, post: 551545, member: 19388aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn abla inşallah sende görürsün.ben bu ay 11 yaşıma girecem ablacım şimdi ben ders yapıyorum dua yı sana sonra yazarım
canım benim daha 11 yaşında GÜZELLER GÜZELİ EFENDİMİZ(S.A.V) İ görebilmek ne güzel ... yolun açık olsun CANIM her daim RABBİM YARDIMCIN OLSUN .......BİZLEREDE SENİN GİBİ ALLAHI VE RESULUNU BİLEN EVLATLAR NASİP ETSİN MEVLAM
CANIM BENİM YA NE MUTLU SANA.ALLAHIM BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞAALAH GÖRMEMİZİ NASİP EDER
camiden yeni geldim yemekten sonra dua yı yazıcam hoşcakalın inşallah peygamberimizi görürsünüz amin
daduyankeycamiden yeni geldim yemekten sonra dua yı yazıcam hoşcakalın inşallah peygamberimizi görürsünüz amin
amin amin duayı yazacaktınız
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.
Rabbim Mübarek Eylesin Her Zaman Nasip Etsin Sizede Bizde Inş
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
ve aleyna aleykum selam kardesim Allah (c.c.) size böyle muhtesem bir olayi size yasatmis.Rabbim bizlerede nasip eylesin.:ASelametle kalasin.
Peygamber efendimiz buyurmuş: Bir kimse yatmadan önce bu salavatı açıktan 70 kere okursa, beni rüyasında görür.
Allahümme salli ala ruhi seyyidina muhammedin fil ervah. Allahümme salli ala cesedi seyyidina muhammedin fil ecsad. Allahümme salli ala gabri seyyidina muhammedin fil kubur. Allahümme ebliğ ruha seyyidina muhammedin minni tehıyyeten selaten ve selema
Allahümme salli ala ruhi seyyidina muhammedin fil ervah. Allahümme salli ala cesedi seyyidina muhammedin fil ecsad. Allahümme salli ala gabri seyyidina muhammedin fil kubur. Allahümme ebliğ ruha seyyidina muhammedin minni tehıyyeten selaten ve selema
daduyankeyPeygamber efendimiz buyurmuş: Bir kimse yatmadan önce bu salavatı açıktan 70 kere okursa, beni rüyasında görür.
okuldan geldikten sonra bi yere not alacam allah razı olsun
Selamun Aleykum Güzel Kardeşim Rabbim Razi Olsun. Rabbim Bizlerede Nasip Eylesin. Gül Kokulu Efendimizi Görmeyi Inşallah. Bunca Günahla Böyle Birşeye Layik Değilim Belki Ama Rabbime şükür ümitsizde Değilim. Rabbimize Emanet Ol Kardeşim.
slm ben yasinin teyzesiyim dün akşam hiç bir şekilde siteye giremedik açılmadı
yasin okuldan izinli geldi şimdi şiddetli karın ağrısı var dualarınızı bekliyoruz
yasin okuldan izinli geldi şimdi şiddetli karın ağrısı var dualarınızı bekliyoruz
daduyankeyslm ben yasinin teyzesiyim dün akşam hiç bir şekilde siteye giremedik açılmadı
aleykume selam allahım şifa versin selamlarımı söyleyin güzel kardeşime rabbim onun gibilerini çoğaltsın amin amin amin
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kerbelada :.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27328-gordum-gordum-en-sevgiliyi-gordum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.