Lütfen yardım !!! Anne ve babamın arası düzelmesi için tevhid 70.000
6.207 görüntülenme · 72 yanıt
aynur .............. 1.000
kalan........ = 69.000
Dualarla destek olacileceksem ne mutlu bana..
200 adet alıyorum.
aynur ......................1.000
tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
Aynur.................1.000
**Rana**...........100
Elifeslem.............100
Violin.................200
tevbekarım...........500
Allah (c.c.) kabul etsin.
Rabbim Yar ve Yardımcınız olsun. İnş.aralarında Hz. Ali Hz.Fatıma muhabbetini koysuun.
Bende 1000 Tevhit okuyayım inş.
Selam ve Dua ile
Allah hepinizden razı olsun yavaş yavaş adet çoğalıyor sizin de dualarınızla inş yavaş yavaşta sorunlar yoluna girer Allah size böyle şeyler göstermesin inş hepiniz sınırsız mutluluklar yaşayın inşallah :))
rabbim kabul etsin (amin)
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.431
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.066 mesaj
Allah yar ve yardımcınız olsun Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
leyla-1, post: 1384817, member: 14881Selam Aleyküm canım Allah annem babanıza hidayet nasip etsin dirlik düzen geçmim sevgi muhabbet versin Rabbim.Okumuş olduğum ....... tevhidi sana hediye ediyorum canım Allah kabul etsin.
Allah yar ve yardımcınız olsun Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Selamün Aleyküm.
Sevgili leyla kardeşimizin bu güzel duasına amin demek düşer bize.
Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun. bende
500 adet okuyacağım Rabbimiz kabul ve vesile kılar inşallah
selam ve dua ile
leyla-1, post: 1384817, member: 14881selam aleyküm canım allah annem babanıza hidayet nasip etsin dirlik düzen geçmim sevgi muhabbet versin rabbim.okumuş olduğum 1000 tevhidi sana hediye ediyorum canım allah kabul etsin.
Allah yar ve yardımcınız olsun allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin rabbim.selam ve dua ile allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
allah hepinizden razı olsun çok güzel paylaşımlar bunlar allah dualarımızı eksik etmesin inşallah (amin)
mir_erhan, post: 1384821, member: 105948
Selamün Aleyküm.
Sevgili leyla kardeşimizin bu güzel duasına amin demek düşer bize.
Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun. bende
500 adet okuyacağım Rabbimiz kabul ve vesile kılar inşallah
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLAR BUNLAR ALLAH DUALARIMIZI EKSİK ETMESİN İNŞALLAH (AMİN)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/76686-lutfen-yardim-anne-ve-babamin-arasi-duzelmesi-icin-tevhid-70-000 · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.