İçinden geçeni paylaş...

1.542.881 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
selimoğlu

selimoğlu

Mübarek Üye · 504 mesaj

Asla sevmediğim birine ‘seni seviyorum’ demedim. Ya da asla birini severken karşılığını beklemedim. Dostluğuma değer biçmedim, sevgime ise hiçbir zaman sınır çizmedim. Sevdiysem sonuna kadar gittim, bitirdiysem öldürse de hasreti geriye dönmedim. Bazen çok kırıldım, bazen belki de kırdım. Ama ‘hata insana mahsustur’ dedim.

Affettim, af diledim. Kimileri birden fazla kırdılar kalbimi ama ben onları yine de affettim. Onlar belki beni saflıkla yargıladılar. Belki de içten içe sinsice güldüler. Ama asıl unuttukları şuydu; ben aldanmadım. Aldanan her zaman kendileri oldular ama bunu anlayamadılar: Bir insan kaybının ne olduğu bilemedikleri için, kaybetmek onlar için bir alışkanlık haline geldiği için. Oysa ben hiç insan kaybetmedim. Sadece zamanı geldiğinde vazgeçmeyi bildim, o kadar.

Can Yücel
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Ahde_Vefa_68, post: 1346753, member: 97643Bunun birde öbür dünyası var ama ben seni bu dünyada bulmak iştiyorum zor ama imkansız değil???

Ne demeye çalışıyorsun yada kendindemisin?
Ahde_Vefa_68

Ahde_Vefa_68

Yasaklı Kullanıcı · • Üye · 31 mesaj

_YUSUF_, post: 1347023, member: 106972Ne demeye çalışıyorsun yada kendindemisin?

ürkme sakın ben senin gibi biri değilim..
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Adamalığı sizden öğrenecek değilim.
Tanımadığınız bir kişiye böyle bir laf bile karakterinizi ortaya koymaya yeterli.
Fazla söze gerek bırakmıyor
gurbette

gurbette

Mübarek Üye · 2.850 mesaj

selamun aleykum
degerli kardesim ( yusuf)
birkac haftadir dikkat ettiyseniz açmis oldugunuz forum da bir çok kardesimiz siteye ve kendisine yakismayacak sözler yazilar paylasmaktadirlar, bu da ister istemez beni ve eminim ki bir çok kardesimizi üzmektedir...
benim acizane önerim bu tür olumsuz söz ve yazismalarin önüne gecilmesi amaciyla bu konunun ( forumun) kapatilmasi... çünkü olumsuz seyler yaziliyor, siz siliyorsunuz forumunuzu temizlemeye çalisiyorsunuz ama tekrar bize ve islamiyet gen tr ye yakismayacak yazilar yaziliyor..
"kim bir hayra önayak olursa onu yapanin sevabi kadar kendisine de sevap yazilir" hadisi serifi ni uygulamis olalim insaALLAH...
baki selamlar kardesim
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

gurbette, post: 1346664, member: 98391selamun aleykum arkadaslar
bugun çok iyiyim Elhamdulillah, yaklasik iki senedir migren ve sinuzit agrilarim vardi yavas yavas geciyor... Rabbime sonsuz sükürler olsun
sizlerde dua edin bu kardesinize insaALLAH...

Ve aleyküm selam gurbette abimiz..
Rabbim daha iyi etsin inşaallah. Rabbim ecrini versin inşaallah.
Benim de migrenim var. Ne olduğunu iyi bilirim.
Dua edelim inşaallah.. Hayırlı akşamlar..
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

gurbette, post: 1347035, member: 96566selamun aleykum
degerli kardesim ( yusuf)
birkac haftadir dikkat ettiyseniz açmis oldugunuz forum da bir çok kardesimiz siteye ve kendisine yakismayacak sözler yazilar paylasmaktadirlar, bu da ister istemez beni ve eminim ki bir çok kardesimizi üzmektedir...
benim acizane önerim bu tür olumsuz söz ve yazismalarin önüne gecilmesi amaciyla bu konunun ( forumun) kapatilmasi... çünkü olumsuz seyler yaziliyor, siz siliyorsunuz forumunuzu temizlemeye çalisiyorsunuz ama tekrar bize ve islamiyet gen tr ye yakismayacak yazilar yaziliyor..
"kim bir hayra önayak olursa onu yapanin sevabi kadar kendisine de sevap yazilir" hadisi serifi ni uygulamis olalim insaALLAH...
baki selamlar kardesim

AleykümSelam kardeşim.
Tesbitiniz, öneriniz ve duyarlılığnız için teşekkür ederiz yönetim adına.
Art niyetli kişiler içerislerindeki kinleri nefrfetleri kusmak için her türlü konuyu kirletebiliyorlar.Bu konuyu kapatmakta bir çözüm olmuyor.
Bu kişiler en güzide konularda bile bu aşırılığı yapabiliyorlar.
Biz bunların için sadece Mevladan hidayet diliyoruz.
Ve bizler yönetim olarak forumumuzun çizgisinde elmizden geldiğince doğru bildiğimiz yolda
mücadele etmeye devam edeceğiz.Yolumuza barikat kurmaya kalkanlarda gerekli dersi alcaklardır.
Hayırlı akşamlar
Ahde_Vefa_68

Ahde_Vefa_68

_YUSUF_, post: 1347034, member: 79773Adamalığı sizden öğrenecek değilim.
Tanımadığınız bir kişiye böyle bir laf bile karakterinizi ortaya koymaya yeterli.
Fazla söze gerek bırakmıyor

herkes adam olur sende olabilirsin ama herkes insan olamaz KARDEŞ...

Seni ben burada 17 aydır tanıyorum yetmezmi YUSUF...
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Mübarek Üye · 4.040 mesaj

Atatürk
...
Gediz
I.inönü
II.İnönü
Kütahya-Eskişehir
savaslarına katılmamıstır..

hemen ardından Osmanlı askerinin sıkıstırmasıyla SAKARYA savasına katılmıs atına atladığı gibi attan düşmüs ve *GAZİLİK ünvanını almıstır...
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

kalbiminurlandır, post: 1347108, member: 82164Atatürk
...
Gediz
I.inönü
II.İnönü
Kütahya-Eskişehir
savaslarına katılmamıstır..

hemen ardından Osmanlı askerinin sıkıstırmasıyla SAKARYA savasına katılmıs atına atladığı gibi attan düşmüs ve *GAZİLİK ünvanını almıstır...

Çok enteresan...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Niçin Kitab-ı İlahî'yi pâyımal ettin?
Niçin Şeriat'ı murdar elinle kirlettin?

Çıkıp tepinmeye yok muydu başka bir saha?
Nedir bu salladığın çifte Kitabullah'a?

Herif! Şu millet-i masume'den ne istedin?
Ki doğru yol diye tuttun dalaleti gösterdin!

MEHMET AKİF ERSOY
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

çok daha garip olaylar da mevcut ama paylaşmak açısından endişeliyim mustafa abi.
atatürkün yazdığı din eğitimi kitabı var ama yasak tabikide paylaşmak!
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

kalbiminurlandır, post: 1347112, member: 86712çok daha garip olaylar da mevcut ama paylaşmak açısından endişeliyim mustafa abi.

Haklısın kardeşim...
Her söylediğimiz DOĞRU olmalı...
Ama her doğruyu her yerde söylemek doğru olmayabilir...

Selam ve DUA ile...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

AYNEN ÖYLE MUSTAFA ABİ.
çok çok haklısın.
selam ve dua ile :H
Beautiful_1064

Beautiful_1064

Mübarek Üye · 951 mesaj

dün akşam çok korktuk RABBİM bir daha aynı acıları yaşatmasın bizlere inşaALLAH...
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

Anamız Hz havvadır,babamız Hz Adem
Neden kimimiz cevher kimimiz maden
Bir fincan kahveye teşekkür eden sen
Yaradanına nankörlük acaba neden?

Emine Şenlikoğlu.
Ahde_Vefa_68

Ahde_Vefa_68

_YUSUF_, post: 1347042, member: 51350AleykümSelam kardeşim.
Tesbitiniz, öneriniz ve duyarlılığnız için teşekkür ederiz yönetim adına.
Art niyetli kişiler içerislerindeki kinleri nefrfetleri kusmak için her türlü konuyu kirletebiliyorlar.Bu konuyu kapatmakta bir çözüm olmuyor.
Bu kişiler en güzide konularda bile bu aşırılığı yapabiliyorlar.
Biz bunların için sadece Mevladan hidayet diliyoruz.
Ve bizler yönetim olarak forumumuzun çizgisinde elmizden geldiğince doğru bildiğimiz yolda
mücadele etmeye devam edeceğiz.Yolumuza barikat kurmaya kalkanlarda gerekli dersi alcaklardır.
Hayırlı akşamlar

Senin önüne barikat kuran falan yok..sadece sorun adamına göre muamele yapma..sen mevzunun nereden nereye geldiğini biliyorsun YAĞ gibi üste çıkma..yetki verdiler diye kendinide birşey sanma...önce kendini sorgula neden böyle oldu diye....Sitede gruplaşma var bunu sende biliyorsun..günah keçileri kim yağmurbey kaim kurt26 bas cezayı olsun bitsin....TEVHİD DAVASI kimdir kardeşim hep sorun hep sorun ama ona gelince çık yok...ondan sonra diyorsunki önümüze barıkat kuruyorlar....şimdi bu msejı siler bana ceza verirsinde sen hadi yanıltma beni ne olur..
gurbette

gurbette

"Ey bizim Yüce Rabbimiz! Bizi, yalnız Sana boyun eğen müslüman kıl. Soyumuzdan da yalnız Sana teslimiyet gösteren bir müslüman ümmet yetiştir. Ve bizlere ibadetimizin yollarını göster, tevbelerimizi kabul buyur. Muhakkak ki tevbeleri en güzel şekilde kabul eden, çok merhametli olan ancak Sensin!" (Bakara; 128)

"Ya Rabbenâ, üstümüze gürül gürül sabır yağdır, ayaklarımıza sebat ver ve kâfir topluluğa karşı bizi muzaffer eyle!" (Bakara; 250)
gurbette

gurbette

"Ey Ulu Rabbimiz! Sen kimi ateşe koyarsan, muhakkak onu rüsvay edersin. Zalimlerin hiç bir yardımcısı yoktur. Ya Rabbena! Biz, imana çağıran ve "Rabbinize inanın" diye tevhide davet eden bir zatı duyduk ve icabet ettik. Artık Sen bizi affet, kusurlarımızı bağışla ve iyilerle birlikte bizim canımızı al. Ya Rabbena! Bize vâdettiğin mükâfatları bize lutfet, bizi kıyamet günü rüsvay ve perişan eyleme. Sen asla sözünden dönmezsin." (Al-i İmran; 192-194)
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Ahde_Vefa_68, post: 1347176, member: 94554Senin önüne barikat kuran falan yok..sadece sorun adamına göre muamele yapma..sen mevzunun nereden nereye geldiğini biliyorsun YAĞ gibi üste çıkma..yetki verdiler diye kendinide birşey sanma...önce kendini sorgula neden böyle oldu diye....Sitede gruplaşma var bunu sende biliyorsun..günah keçileri kim yağmurbey kaim kurt26 bas cezayı olsun bitsin....TEVHİD DAVASI kimdir kardeşim hep sorun hep sorun ama ona gelince çık yok...ondan sonra diyorsunki önümüze barıkat kuruyorlar....şimdi bu msejı siler bana ceza verirsinde sen hadi yanıltma beni ne olur..

Adamına göre muamele yapıldığını söylemeniz sadece bir iddaa bunun geçeklik payı yoktur.
Bizi ilgilendiren kişiler değil mesaj içeriğidir.
Mesaj içeriğine dikkat edildiği sürece kimseye bir ceza verdiğimiz yok.
Mesajlarınıza dikkat edin ondan sonra bizleri veya başka kişileri suçlamayın
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.