İçinden geçeni paylaş...
1.542.881 görüntülenme · 25.047 yanıt
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
vaktileyl, post: 1346040, member: 106297Eyy ! Sabreden derviş.
Banada Öğretsene nasıL oLuyor o iş ?
Bazen mecburen oluyor, sabretmek.Yani sabretsende sabredeceksin sabretmesende sabredeceksin :)
Haa bu arada ben derviş değilim.
_YUSUF_, post: 1346044, member: 93094Bazen mecburen oluyor, sabretmek.Yani sabretsende sabredeceksin sabretmesende sabredeceksin :)
Haa bu arada ben derviş değilim.
yani zor iş :)) bi derviş lazım nerde buluurz::)
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1, post: 1346067, member: 79773Yarın Allah'ın izniyle İstanbul'da olacağım inşallah sizlerle paylaşmak istedim.Dualarınızı bekliyorum kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler:)
ablam hayırdır?yolun açık olsun sapasağlam git gel.seni çok seviyorum.ALLAHA emanet ol ablam.
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...
AMİN....
HAYIRLI CUMALAR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Ilahi Ya Rabbelalemin mübarek cuma günündeyiz sen bizleri affeyle, burada bulunan, islamiyet gen tr deki bütün kardeslerimizin dualarini kabul eyle, Sen bizleri islam'i yasayan ve yasatan kullarindan eyle ve bizleri zalimler toplulugundan eyleme. Amin
gurbette, post: 1346121, member: 108303[ı]elhamdulillahi rabbilalemin vessalatu vesselamu ala rasulina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
ılahi ya rabbelalemin mübarek cuma günündeyiz sen bizleri affeyle, burada bulunan, islamiyet gen tr deki bütün kardeslerimizin dualarini kabul eyle, sen bizleri islam'i yasayan ve yasatan kullarindan eyle ve bizleri zalimler toplulugundan eyleme. Amin [/ı]
amin amin amin.........
Allah razı olsun.selametle kalın.
Çok güzel anlatmaya çalışmışsın teşeekkür ederim.Rabbim'e sığındım el açıp hep hayırlısını istedim.Eşime haksızlık yapmış da olsam böyle bir yaşantıyı ne o nede ben hak etmedim.Belkide ayrılmak hayırlısı olacak bilemiyorum.Ama şimdi bebek varken nasıl olacak onu da bilmiyorum.
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
Hekimin demokratı kuştan kedi çıkarır
Çok sayın tarafsız ve gerçekçi Türk medyası
Dokuz aylık bebekten doksan cadı çıkarır.
Abdurrahim Karakoç
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.