İçinden geçeni paylaş...
1.542.881 görüntülenme · 25.047 yanıt
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
kurt26, post: 1346401, member: 106972ne zaman iyi bişey yapsam önüme diken gibi geçiyolar siteden soğuttular
belkide gitme vaktim gelmiştir.
Benim gibi sus ve fazla yazma KARDEŞ...
veya biz gidersek kına yakacaklarını düşün ve durmak yok yola devam de KARDEŞ...
ALLAH ın emanetinde kal..
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
bir yaz bir topla POST sayın iki katı olsun....
güzel sistem ben niye uyanmadımki hala gece sanki uyuyorum???*
Ilahi Ya Rabbelalemin sen bizleri affeyle, burada bulunan, islamiyet gen tr deki bütün kardeslerimizin dualarini kabul eyle, Sen bizleri islam'i yasayan ve yasatan kullarindan eyle ve bizleri zalimler toplulugundan eyleme. Amin
gurbette, post: 1346459, member: 91123Elhamdulillahi rabbilalemin vessalatu vesselamu ala rasulina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
Ilahi Ya Rabbelalemin sen bizleri affeyle, burada bulunan, islamiyet gen tr deki bütün kardeslerimizin dualarini kabul eyle, Sen bizleri islam'i yasayan ve yasatan kullarindan eyle ve bizleri zalimler toplulugundan eyleme.
AMİN AMİN AMİN...........
ALLAH RAZI OLSUN.SELAMETLE KALIN.
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
bugun çok iyiyim Elhamdulillah, yaklasik iki senedir migren ve sinuzit agrilarim vardi yavas yavas geciyor... Rabbime sonsuz sükürler olsun
sizlerde dua edin bu kardesinize insaALLAH...
gurbette, post: 1346664, member: 98391selamun aleykum arkadaslar
bugun çok iyiyim Elhamdulillah, yaklasik iki senedir migren ve sinuzit agrilarim vardi yavas yavas geciyor... Rabbime sonsuz sükürler olsun
sizlerde dua edin bu kardesinize insaALLAH...
aleykümselam kardeşim.Allah (c.c) her daim iyilik nasip eylesin inşallah.tüm kardeşlerim hep dumada kabul olur hepsi inşallah

acem_kizi, post: 1346669, member: 45459aleykümselam kardeşim.Allah (c.c) her daim iyilik nasip eylesin inşallah.tüm kardeşlerim hep dumada kabul olur hepsi inşallah
amin cumlemize insaALLAH
çok tesekkur ederim kardesim
baki selamlar
• Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · • Üye · 31 mesaj
_YUSUF_, post: 1346241, member: 54443Evet zor, ama imkansız değil :)
Bunun birde öbür dünyası var ama ben seni bu dünyada bulmak iştiyorum zor ama imkansız değil???
Hoca'ya sorarLar:
“Hocam, dünya kaç metre.?”
Tam o sırada bir cenaze geçiyormuş yanLarından..
Hoca onu göstererek:
“Bana değiL, ona sorun.! Bak, o öLçmüş, biçmiş, gidiyor.!”
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 349 mesaj
Tevhid Davası, post: 1346999, member: 108303Ya Rabbi..Ümmetin halini sana şikayet ediyoruz bizi peygamberle sıddıklarla şehidlerle ve salihlerle haşr eyle onlarla bir ara getir bizii...
amin... insaALLAH
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 333 mesaj
_YUSUF_Bu durumda ne yapmak lazım o zaman ? :)
sen ceza ver sadece haklı olanı haksız say bir tane şerefsizin hakkından geleme.... o zaman ne yapmak lazım sana hürmet etmek lazım değilmi sen ağasın sen paşasın ya.....su testisi su yolunda kırılır elbet yusuf kardeş..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.