kardelele, post: 1435485, member: 101714istanbulda'yım.deniz kenarında değilim fakat işyerinden denize ve gökyüzüne bakabiliyorum.Rabbime binlerce şükürler olsun.Rabbim,bu günümüzü aratmasın inşallah.Sizin yerinize bakıp sizin için dua ettim.Allaha emanet olun.Senin adina sevindim Kardelele ah keske bende o güzelim diyarda olabilseydim orda olurken bir bardak cayimida alip denizi dinleyip ve seyir etseydim benim icin fark etmezdi gece yada gündüz orda olmakta.Sen sag ol bu yazin icin.
İçinden geçeni paylaş...
1.543.653 görüntülenme · 25.047 yanıt
Her seyde bir ölcü bir baska deyislen bir metod yada usul takib etmek düser.Her kese bir hakkini vermek her seye bir hakkini vermek vede vermeyede calismak gerekir.Ölcü sadece insanin bir nefsi yada düsüncesi olamaz bundanda bir ibaret degildir.
Niklerinde yaslarini gördügüm kisilere eger benden kücük iseler bir kardes diye hitab ediyorum görmedikrime ise sadece niklerini demeye calisiyorum suanda.Ya nik yada yasa bakarim benden büyük bir yasli ise yasi onada abi ve abla demek isterim banada bu uygun düser bir edeb olaraktan insallah.
ALI72, post: 1435648, member: 77577Niklerinde yaslarini gördügüm kisilere eger benden kücük iseler bir kardes diye hitab ediyorum görmedikrime ise sadece niklerini demeye calisiyorum suanda.Ya nik yada yasa bakarim benden büyük bir yasli ise yasi onada abi ve abla demek isterim banada bu uygun düser bir edeb olaraktan insallah.
Doğru söylüyosunuz abi..
Çaresizliği'de Yaradan O...
Çareyi'de Yaradan O...
Mutluluğu'da Yaradan O...
Mutsuzluğu'da Yaradan O...
Kalk , silkelen , kendine gel !...
Umutsuzluğa sarılma , umutsuzluk şeytandandır !...
Ümit etmek Allah'tandır !...
Ümitvar ol - hayrı iste - Korkma , Yürü !..
Sems-i Tebrizi
Çareyi'de Yaradan O...
Mutluluğu'da Yaradan O...
Mutsuzluğu'da Yaradan O...
Kalk , silkelen , kendine gel !...
Umutsuzluğa sarılma , umutsuzluk şeytandandır !...
Ümit etmek Allah'tandır !...
Ümitvar ol - hayrı iste - Korkma , Yürü !..
Sems-i Tebrizi
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 01.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.