İçinden geçeni paylaş...
1.543.655 görüntülenme · 25.047 yanıt
Keske okdugum kadar konusabilseydim ve bir kadarda yazi yazabilmek meseleleri ele alip inceleyip derinlemesine deginip bir bilgi vermek isterdim her bildigim bir konu hakkinda malesef bundanda bir acizim insan olaraktan.
Malesef okudugum kitablarin üstünde durup onlari bir ezberlemedim okuyup okuyup hepsini tek tek gecerek bitirdim bu zamana kadar keske okurken ezberleseydim mesela 300 kitab okuyacagima 50 kitab okusaydim bu konuda derim.
ibra, post: 1435788, member: 84716Anlıyorum :D
Belkide o avatarı sen bulduğun kullandığın için içimize öyle doğuyor :D
Benim gibi Saaf temiiiz iyiii biri nasıl yapsın bunu :)
:D ciddi misin :D hayret :D
Nasıl bir izlenim bırakmışsam artık :D
:D haa tabiii yaaa nasıl unutmuşum :p
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
kalbinur, post: 1435813, member: 60957selamün aleyküm çeşmi bülbül kardeşim hoşgeldin iyisindir inşaallah
ve aleykum selam nuur elhamdülillah iyiyim .. sağolasııın...sen nasıl oldun? =)
.....
NFK
NFK
kalbinur, post: 1435819, member: 60957iyiyim sanırım serumlardan kurtulacam doktor bu kadar yeter dedi anlayacağın artık nöbet günleri geri geldi:D:D
İyi dayandın sen canım bu kadar seruma ben şaka şaka yaptım demeni bekliyordummm açıkçası... :)
Şükür diyelim o zaman.. =))
.....
NFK
NFK
Çeşm-i Bülbül, post: 1435823, member: 96359İyi dayandın sen canım bu kadar seruma ben şaka şaka yaptım demeni bekliyordummm açıkçası... :)
Şükür diyelim o zaman.. =))
keşke şaka olsa kardeşim ama Allah yardım etti elhamdülillah eeee anlat sen neler yapıyon kardeşim:)
kalbinur, post: 1435825, member: 49580keşke şaka olsa kardeşim ama Allah yardım etti elhamdülillah eeee anlat sen neler yapıyon kardeşim:)
=))
Hiiiiç.... :)
Üye olalı 1 ay 1 gün olmuş nuuur :)
.....
NFK
NFK
kalbinur, post: 1435838, member: 96895evet kardeşim biliyorum herkes kısa zamanda nasıl bukadar iyi anlaşabildin diyorlar şaşırıyorlar
Herkes mi? =)) Forum dışından o kişiler sanırım.. =))
.....
NFK
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 01.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.