İçinden geçeni paylaş...

1.543.653 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

kalbinur, post: 1435384, member: 77577bu yaş bir haftadır var kardeşim diyorumki bir dağa tırmansam avazım çıktığı kadar bağırsam rabbim ben eldim desem kalbinur kulun geldi desem affet desem yalvarıp yakarsam ağlasam sonra yeryüzünden bir ses işitilse ve aff olundun dense kardeşim bu yaş o zaman duracak o zaman be kardeşim

ya gaffar ya tevvab ya settar ya rahman ya rahim olan yüce Allahım mucib isminin hürmetine sığındık , kalbinur kardeşimin günahlarını af buyur , tövbelerini kabul buyur , annenin çoçuğundan kaçacağı o gün de günahlarını gizle ...
kalbinur

kalbinur

Mübarek Üye · 2.602 mesaj

Nadas06, post: 1435385, member: 77577ya gaffar ya tevvab ya settar ya rahman ya rahim olan yüce Allahım mucib isminin hürmetine sığındık , kalbinur kardeşimin günahlarını af buyur , tövbelerini kabul buyur , annenin çoçuğundan kaçacağı o gün de günahlarını gizle ...

amin amin amin sen bana hep böyle günahsız ağızdan dua et kardeşim olurmu???
Nadas06

Nadas06

kalbinur, post: 1435386, member: 85616amin amin amin sen bana hep böyle günahsız ağızdan dua et kardeşim olurmu???

ben tüm kardeşlerimiz için ediyorum kardeşim ...
tüm kardeşlerimizin günahlarını affeylesin rabbimiz ...
onun güzel isimlerine sığınıyoruz ve derman arıyoruz ...
kalbinur

kalbinur

Nadas06, post: 1435389, member: 59734ben tüm kardeşlerimiz için ediyorum kardeşim ...
tüm kardeşlerimizin günahlarını affeylesin rabbimiz ...
onun güzel isimlerine sığınıyoruz ve derman arıyoruz ...

Allah razı olsun benim canım dua kardeşim:) Rabiim ecrini kat ve kat versin inşaallah:) seninle konuşunca yüzüm güldü kardeşim:)
Nadas06

Nadas06

kalbinur, post: 1435390, member: 59734Allah razı olsun benim canım dua kardeşim:) Rabiim ecrini kat ve kat versin inşaallah:) seninle konuşunca yüzüm güldü kardeşim:)

benimle konuşunca genel de herkesin yüzü güler kardeşim ;)
gülsün tabi yüzün her zaman :)
merveneva

merveneva

Kıdemli Üye · 239 mesaj

kalbinur, post: 1435375, member: 54443ailemiz bu aralar pek sessiz yalnız hissettim kendimi :A ağlayacam:A

Es selamün aleykum kardeşlerim hayırlı geceler inşallah. Bende geldim ama fazla kalamicam kardeşim. 10'a kadar mesai yaptık. Hem yorgunum. Hemde yarın yine çok erken kalkıcam. Annemin ameliyat olup olmayacağı belli olacak. Annem için dua edin inşallah. Sizleri çooook seviyorummm benim sevgili müslüman din kardeşlerim.
kalbinur

kalbinur

Nadas06, post: 1435391, member: 113160benimle konuşunca genel de herkesin yüzü güler kardeşim ;)
gülsün tabi yüzün her zaman :)

madem herkesin yüzü seninle konuşunca güler senin yüzünüde Allah herdaim güldürsün inşaallah:)
kalbinur

kalbinur

merveneva, post: 1435392, member: 59734Es selamün aleykum kardeşlerim hayırlı geceler inşallah. Bende geldim ama fazla kalamicam kardeşim. 10'a kadar mesai yaptık. Hem yorgunum. Hemde yarın yine çok erken kalkıcam. Annemin ameliyat olup olmayacağı belli olacak. Annem için dua edin inşallah. Sizleri çooook seviyorummm benim sevgili müslüman din kardeşlerim.

vealeyna aleyküm selam ablacım Rabbim annenize tez zamanda şifalar versin inşaallah iyisindir ablacım inşaallah ??
kalbinur

kalbinur

sanırım herkez yorgun Allah rahatlık versin cümleten hayırlı geceler selametle dua ile..
kalbinur

kalbinur

buarada cumanız şimdiden mübarek olsun hayırlı cumalar duanızda bizlerede yer verin inşaallah selametle dua ile..
merveneva

merveneva

Kıdemli Üye · 239 mesaj

kalbinur, post: 1435394, member: 59734vealeyna aleyküm selam ablacım Rabbim annenize tez zamanda şifalar versin inşaallah iyisindir ablacım inşaallah ??

Çok şükür rabbime iyi olmaya bakıyoruz canım. Sende iyisin inşallah. Bu ben hızlı davranıyorum. Malum telefondan zor oluyor. Bilgisayar imkanım yok şu anda. Ilerde inşallah. Sana'da hayırlı cumalar bu mübarek gecenin ve günün bereketi hepimizin üzerine olsun inşallah. Hayırlı geceler.
ahmet_99

ahmet_99

Mübarek Üye · 1.767 mesaj

Hep hicranla bunca yıl bunca sene
Geçmiş gidiyor baharlar beklerken...

Cumanız Hayırlı Mübarek olsun inş.. Hayırlı geceler..
_Tuva

_Tuva

Kıdemli Üye · 248 mesaj

"Ey kalpleri hâlden hâle çeviren Allah'ım
kalbimi dinin üzerine sabit kıl..."
ALI72

ALI72

Kıdemli Üye · 219 mesaj

Suanda istanbulda olmak isterdim deniz kenarinda oturup gökyüzünü seyir etmek isterdim.
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.744 mesaj

Mü'minin şerefi dini, asâleti güzel ahlâkı, mürüvveti de aklıdır.
(İbn Hıbban)
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

alı72, post: 1435427, member: 23857suanda istanbulda olmak isterdim deniz kenarinda oturup gökyüzünü seyir etmek isterdim.

istanbulda 'yım .deniz kenarında değilim fakat işyerinden denize ve gökyüzüne bakabiliyorum.
Rabbime binlerce şükürler olsun.
Rabbim,
bu günümüzü aratmasın inşallah.
Sizin yerinize bakıp sizin için
dua ettim.
Allaha emanet olun.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

(Ey Rasulum) De ki: Benim namazım, ibadetim, hayatım ve ölümüm hep âlemlerin Rabbi Allah içindir. En'am 162

HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM ,
GÖNÜL DOSTLARIM.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Nadas06, post: 1435339, member: 101714o gemi bir gün mutlaka gelecek kardeşim ...
ihtimal her zaman vardır ..
ihtimalin büyüklüğünü küçüklüğünü kendimiz belirliyoruz ...

=))

Ama belkide sadece boş bir umut olamaz mı abicim?
Ya gelmeyecekse o gemi hiç?
Kendimizi kandırmış olmayacak mıyız sadece...?

Hem nasıl belirliyoruz ki abi ben bilmiyorum anlatsana...
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

ALI72

ALI72

Kıdemli Üye · 219 mesaj

Bir haksizlik kimden ve neden hangi seyden dolayi olursa olsun gelemiyorum böyle bir vakia´ya.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.