İçinden geçeni paylaş...
1.543.483 görüntülenme · 25.047 yanıt
Nadas06, post: 1424634, member: 95935Çok şükür kardeşim ...
Sen nasılsın :)
Hamdolsun iyiyim :) Bu aralar pek konusamiyoruz, nasip alamiyorum o hos sohbetinden. Malum biz tatile girdik ama benim dersler bitmiyor seninle pek karsilasamiyoruz. Ismimi de ogrenmissin :)
deniz yıldızı, post: 1424637, member: 54443niye be :D
:D sence kuzu :D :P
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
KatrePare, post: 1424640, member: 100435Hamdolsun iyiyim :) Bu aralar pek konusamiyoruz, nasip alamiyorum o hos sohbetinden. Malum biz tatile girdik ama benim dersler bitmiyor seninle pek karsilasamiyoruz. Ismimi de ogrenmissin :)
Kardeşim öğrendim ve unuttum ;)
Sohbetler hep olacak güzel kardeşim ;)
Ben de iş yerinde giremiyorum sayfamıza, akşamları da seninle karşılaşamıyoruz kardeşim :)
deniz yıldızı, post: 1424642, member: 95935ikiside yok diye mi :D
:D sevgiler, saygılar kuzu :D
.....
NFK
NFK
Nadas06, post: 1424647, member: 83423Kardeşim öğrendim ve unuttum ;)
Sohbetler hep olacak güzel kardeşim ;)
Ben de iş yerinde giremiyorum sayfamıza, akşamları da seninle karşılaşamıyoruz kardeşim :)
Yok Gokmen agabey, benim icin sorun olmaz. Elimden gelse herkesin ismini kullanarak yazarim. Cunku nedense boyle hitap etmek daha hos daha candan bana gore bunun icindir ki cesmiye Hatice abla veya sana Gokmen agabey diyorum :)
KatrePare, post: 1424649, member: 83423Neler oluyor kizlaar? Benden habersiz plan,proje ve lojistik isine mi giriyorsunuz?
Himm bakin aklima farkli seyler geliyor haa ;)
hımmmm neymiş onlarrr :)
Çeşm-i Bülbül, post: 1424652, member: 86712:D sevgiler, saygılar kuzu :D
:D yine bekleriz :D
Rabbimiz bazen kulunu kendine döndürmek için
ya onu dünyaya küstürür ya da dünyayı ona küstürür..
ya onu dünyaya küstürür ya da dünyayı ona küstürür..
bu güzel aileyi çok ama çok seviyorummmm.ne zaman burada olsam hep dünyadaki amacım aklıma geliyor.ne zaman buradaki tertemiz yürekleriyle dua eden kardeşlerimi görsem diyorum ki ALLAHIM o kadar çok birbirini tanımadan senin rızan için dua eden kardeşim var ki. sana bin şükür olsun hepsini tanımama izin verdin diyorum.gerçekten bu güzel aileye olan sevgimi anlatamam.imkanı yok kelimeler yetmez.ALLAHA emanet olun
Sükut her zaman daha manalı, daha derindir. Kalbe sözden çok sükuttan manalar akar.
.....
NFK
NFK
Allah Resulu (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) buyurdu:
Akşam namazını kıldıktan sonra,hiç kimseyle konuşmadan 7 kere "Allahümme ecirna minennar" de! Çünkü bunu deyip de, o gece ölürsen, mutlaka cehennemden kurtulursun.
Sabah namazından sonra da aynı şeyi söyle! Zira o gün ölürsen,ateşten kurtulmana karar verilir."
Müslim (r.a.). Ebu Davud.
Akşam namazını kıldıktan sonra,hiç kimseyle konuşmadan 7 kere "Allahümme ecirna minennar" de! Çünkü bunu deyip de, o gece ölürsen, mutlaka cehennemden kurtulursun.
Sabah namazından sonra da aynı şeyi söyle! Zira o gün ölürsen,ateşten kurtulmana karar verilir."
Müslim (r.a.). Ebu Davud.
-ve bir aşk dilensem; Hz. Meryem gibi temiz ve iffetli olsa..
Ibrahim inecik
Ibrahim inecik
.....
NFK
NFK
Çeşm-i Bülbül, post: 1424806, member: 37970-ve bir aşk dilensem; Hz. Meryem gibi temiz ve iffetli olsa..
Ibrahim inecik
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
Hayırlı akşamlar dilerim... :)
" Görmedin mi Allah nasıl bir misal getirdi: Güzel bir sözü, kökü (yerde) sabit, dalları gökte olan güzel bir ağaca (benzetti).
(O ağaç), Rabbinin izniyle her zaman yemişini verir. Öğüt alsınlar diye Allah insanlara misaller getirir." ibrahim suresi
(O ağaç), Rabbinin izniyle her zaman yemişini verir. Öğüt alsınlar diye Allah insanlara misaller getirir." ibrahim suresi
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 30.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.