İçinden geçeni paylaş...
1.543.481 görüntülenme · 25.047 yanıt
Nadas06, post: 1424610, member: 83423Sen bu güzel sözleri canlı dinlemişsindir kardeşim :)
evet canlı dinledim ama devamı gelmeyince hatırımda kalmamış :)
böyle paylaşımları görünce dinleyesim de geliyo :)
deniz yıldızı, post: 1424604, member: 54443beni faceden uyuz eden çeşmi bülbülün herkeslere selamı var :D
:D pardon kimin kimin kimin ??
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Ne demişler; paran varsa harcıycaksin aşkın varsa ağlıycaksan ;))Arkadaşım paylaşmış çok hoşuma gitti :D
.....
NFK
NFK
deniz yıldızı, post: 1424598, member: 3çalmayı bilimiyorum üflemeyi biliyorum can ney çalınmaz üflenir hocamız bize hep derdi ilk zamanlar :)
2 yıldır üflüyorum senin ne kadar bilgin var :)
6 ay boyunca bir gonul dostundan dinleyip, az buz ogrenmeye calistim :) Ama sonra okul, hadis dersleri falan.. Firsat bulamadim. Ah ney.. Bir ates sesidir diye bosuna dememis Mevlana. Allah ondan da Sems'inden de razi olsun..
deniz yıldızı, post: 1424616, member: 98391evet canlı dinledim ama devamı gelmeyince hatırımda kalmamış :)
böyle paylaşımları görünce dinleyesim de geliyo :)
Ben dinlemeden duramıyorum kardeşim :)
Etrafımdaki insanları bıktırdım :)
KatrePare, post: 1424625, member: 983916 ay boyunca bir gonul dostundan dinleyip, az buz ogrenmeye calistim :) Ama sonra okul, hadis dersleri falan.. Firsat bulamadim. Ah ney.. Bir ates sesidir diye bosuna dememis Mevlana. Allah ondan da Sems'inden de razi olsun..
amiin.. :)
Nadas06, post: 1424626, member: 95935Ben dinlemeden duramıyorum kardeşim :)
Etrafımdaki insanları bıktırdım :)
o zaman galiba ben okumaktan bıkmayanlardan olacam ;)
deniz yıldızı, post: 1424624, member: 98391vay arkadaş benim durum vahim :D
Kuzu benim durum vahim çok daha hiç üzülme :D
KatrePare, post: 1424627, member: 83423Aaaa bu nasil giris? :D
Aleykum selam Hatice abla (unutma isim grevi :D)
:D hay ALLAH razı olsun rah... :D Rahmetini umarak günahkar bir dille ALLAH Azze ve Celle =))
.....
NFK
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 30.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.