Ben Hamza olsam ; Sende Vahşi
Mızrağını eline alsan.. Hedef Olup Can Vermeli...
Sende Gizli gizli sevmelisin Sevgili..Gül kokan NEBi' yi .♥.( S.A.V.)
Belki O Zaman Anlarsın Beni..!!
1.543.477 görüntülenme · 25.047 yanıt
Nadas06Kardeşim güleceksin tabi ...
Efendimize (s.a.v) ümmet olmayı nasib eylediği için sana ... :)
Çeşm-i BülbülBir rekor mu kırsam diye düşünüyorum da kim olayım sonunda onu çözemedim =D
En uzun süre uykusuz kalma rekoru 1965 yılında Randy Gardner tarafından kırılmıştır ve Gardner 11 gün uyumadan kalmayı başarmıştır. 4 gün sonra halüsinasyon görmeye başlayan Gardner, birkaç gün sonra kendini ünlü bir futbol oyuncusu sanmış ve araştırmanın sonuna doğru bilişsel aktiviteleri ciddi ölçüde düşmüştür.
KatrePareSandalyeden dusecegim ya Hu :D
bunu bulmak icin ne kadar ugrastin abla yaa vallahi alemsin. Gece gece tovbe estagfuruulah :D
Çeşm-i BülbülMerak etme canımcım bende okuduğumda çok güldüm :D
Bulmadım canım gözümün önüne kadar geldi arkadaşım sağolsun .. :D
12 gün uyumayıp rekor mı kırsam diye düşüyordum :D
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.022 mesaj
KaLBuN_KeSiRHayırlı olsun abla.. Rabbim hayırlı, imanlı, huzur dolu nice seneler nasip etsin ailesiyle beraber inşaALLAH.
Rabbim cümlemize hayırlı eşler nasip eylesin.. Bizleri de hayırlı eş ,eylesin..
Yazdım ama görmedin sanırım abla 1 Yasin okudum haberin olsun :)
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.022 mesaj
KaLBuN_KeSiREveet çok iyi hatırlıyorum.
Yıl 2007.. İlk üyeliğimdi.. farklı bir nick kullanıyordum.
Şifremi unuttuğum için yeniden almıştım..
O ve sonraki yıllar (2007 2008 2009) çok yoğun bir forumdu..
Sonra ne oldu anlayamadım..
leyla-1Amin Amin Amin
Allah razı olsun canım benim Allah nice mutluluk dolu seneler nasip etsin inşallah.Allah hepimize hayırlı takva sahibi hayırlı eş hayırlı yuva hayırlı salih evlatlar nasip etsin Rabbim.
Allah hakkımızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.Canım evde internet bağlantımız yok ne zamandır ancak ablama geldiğimde siteye girebiliyorum zamanda kısıtlı olduğu için gözümden kaçmış Allah razı olsun Allah hepinizin o güzel kalbine göre versin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
leyla-1Canım bende 2007 yıldında üye oldum o zaman bir başkaydı o günleri çok arıyorum 3 sene önce çok kötü bir dönem geçirmiştim acılarla(teyzemin torunu önce hiç birşey yokken hastalandı üşütme diye sonra yoğun bakıma düştü sonra 2009da 23 ekimde 10 yaşında yeğenim vefat etti Allah Rahmet eylesin taktir ilah Allah başka acı göstermesin inşallah) dolu o zaman birbirimizin haberi olmadan bir bakmışız kardeşlerimiz bizim için dualar açmışlar iyi günde kötü günde birlik beraberlik vardı daha başkaydı duaya ihtiyacı olan bütün kardeşlerimiz için kimin önceliği varsa dua konusunda hep beraber bitirmek için uğraşılırdı o kadar çok değerli kardeşlerimiz vardı ki ama çoğu yok şimdi:(İnşallah tekrar o zamanki gibi olur.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 30.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.