İçinden geçeni paylaş...

1.543.432 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
sivetok

sivetok

Mübarek Üye · 1.251 mesaj

**RaNa**, post: 1412754, member: 88924ben sızı bır dag çiçeğiyle eskıye götürdum sizde benı bir kazayla eskıye götürdünüz!
Kaza Rabbım yardımcınız olsun çok zor yaşadım hemde bır kaç kere çok zor ambulans sesı karanlık vs....................

Bugun izliyemem filimi ama insallah izlicem yarın çok merak ettım
Beklıyoruz sizi sitemızı boş bırakmayın :)

inşallah kardeş dualarınızla iştirak edip istifade ederiz sa
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

Ölümü bilen hiç gelirmı Rabbını bilmezlıkten!
sivetok

sivetok

sivetok

sivetok

video paylaşımını bile unutmuşum üstteki paylaşımı silmek istedim ama silemedim neyse zamanı olanların izlemelerini tavsiye ederi. süper bir film. 1991 yılında Azerbaycan Bakü Partuşkolada köhne koministlerin kaldığı otelde ilk defa Mehmet Tanrısever abi bize izletmiş sonra bakanlıktan izin alıp sinemalarda gösterime sunmuştu. gerçi bir çok karesine bakanlık makas atmış ama olsun yinede süper bir film üzerinde düşünülmesi gerekiyor
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah şimdilik bana müsade selametle kalın Emanetleri kaybolmayan Allah a emanet olun s.a.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

100 - Subhânallahi ve bihamdihî (Allah’a hamdederek O’nu tüm noksanlıklardan tenzih ederim)

Rasululla h Sallallah u Aleyhi Ve Sellem şöyle buyurdu: “Kim bir günde yüz kere ‘Allah’a hamdedere k O’nu tüm noksanlıklardan tenzih ederim’ derse, deniz köpüğü kadar dahi olsa günahları silinir.”(Buhari, Müslim)

HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM.
RABBİME EMANETSİNİZ.
SELAMETLE KALIN.
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.770 mesaj

vealeykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu

vealeykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu

sivetok, post: 1412749, member: 104746s.a.
çiçek kardeş çiçekleri çok severim dağ çiçeği deyince aklıma sürgün öğretmen filmi ve filmde konu olan bahar çiçekleri geldi malumunuz bahar çiçekleri az olur hemde çok taze. çiçek gibi olmanız dileğiyle. konudan belki biraz uzaklaştım ama aylardır belkide yıllardır siteye girmek nasip olmadı. şimdide pek kalamayacağım ama inşallah arada gelirim maziden anımsayan dostlar varsa onlara da selam olsun bu vesileyle emanetleri kaybolmayan Allah a emanet olmanız dileğiyle s.a dua ile inşallah

Esselamu aleyküm

Sizi hatırlıyorum...Bayağıdır gelmiyorsunuz gerçekten..İnşallah daha çok paylaşımlarınız olur.

Ne güzel yazmışsınız ..bende tekrar ediyorum...çok beğendim ;

Emanetleri kaybolmayan Allah'a (Celle Celaluhu) emanet olmanız dileğiyle..
.
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
kardelele

kardelele

'' Resûlüm! Sana vahyedilen Kitab’ı oku ve namazı kıl. Muhakkak ki, namaz, hayâsızlıktan ve kötülükten alıkoyar. Allah’ı anmak elbette ibadetlerin en büyüğüdür. Allah yaptıklarınızı bilir. ''

( Ankebut Suresi - 45 )
**RaNa**

**RaNa**

Benım bilgisayarım niye youtube yi açmıyorrrr
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Umuda Sevdalıyız.. Umudu Veren Rabb'e Sevdalıyız..
Belki Bu Sevdanın Hakkını Veremiyoruz..
Ama..
Bu Sevdanın Hakkını Verenlere Sevdalıyz...
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Özledim, sitemizin eski günlerini,birlik ve beraberliği çok yoğun yaşadığımız günleri özledim,hemde çokkkkkkkkkk özledim
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

**RaNa**, post: 1412853, member: 111045Benım bilgisayarım niye youtube yi açmıyorrrr

selamun aleyküm rana kardesim bayadir görünmüyorsun yada ben denk gelmiyorum özlettin kendini :) allah c.c. emanet ol selam ve dua ile
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

**RaNa**, post: 1412853, member: 111045Benım bilgisayarım niye youtube yi açmıyorrrr

Seni istemiyor demek ki rana seni istemeyeni sen hiç isteme çek restini bir daha uğrama :D
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
**RaNa**

**RaNa**

Ayse_92_38, post: 1412877, member: 111641
selamun aleyküm rana kardesim bayadir görünmüyorsun yada ben denk gelmiyorum özlettin kendini :) allah c.c. emanet ol selam ve dua ile

Allah razı olsun kardeşim : )
Giriyorumda senınle karşılasamıyoruz heralde bende senı özledim :)

Çeşm-i Bülbül, post: 1412878, member: 102034Seni istemiyor demek ki rana seni istemeyeni sen hiç isteme çek restini bir daha uğrama :D

ugraşdık baya olmadı pes ettım :D
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

**RaNa**, post: 1412881, member: 103783

ugraşdık baya olmadı pes ettım :D

Haa şöylee yaaa :D bi gün ansızın girerse bu sefer de sen kabul etme :D
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
kardelele

kardelele

“Günahınız çok olup, göklere kadar ulaşsa, tevbe edince, Allahü teâlâ tevbenizi kabul eder.” Muhammed sav [İbni Mace]
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Sen güzel isimlerini aşikâr etmesen, ruhum karanlıkta kalır. Esmâ-i Hüsna'na şâhit yaz beni.

salavatqetir

salavatqetir

Mübarek Üye · 1.596 mesaj

bir sorum olcak bilgisi olan biri cevaplayabilirmi
geçmişteki kazaya kalmış namazlarımızın sünnetlerini de kaza edilebilirmiyiz hanefi mezhebine göre yeri nedir.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

salavatqetir, post: 1412930, member: 3129bir sorum olcak bilgisi olan biri cevaplayabilirmi
geçmişteki kazaya kalmış namazlarımızın sünnetlerini de kaza edilebilirmiyiz hanefi mezhebine göre yeri nedir.

Sünnetler kaza edilmez kardeşim...
Ama isterseniz bol bol nafile namaz kılabilirsiniz...
Selam ve dUA ile...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
kardelele

kardelele

Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur..

HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
SELAMETLE KALIN.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.