İçinden geçeni paylaş...
1.543.428 görüntülenme · 25.047 yanıt
"Mü'min kişiye bir ağrı, bir yorgunluk, bir hastalık bir üzüntü hatta bir ufak tasa isabet edecek olsa, Allah onun sebebiyle mü'minin günahından bir kısmını mağfiret buyurur."
Buhari, Marda 1; Müslim, Birr 52, (2573); Tirmizi, Cenaiz 1, (966)
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...
AMİN....
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
mavci, post: 1412059, member: 83423[ı][sıze="3"]esselamualeykum...[/ı]
Allah celle celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...
Amin....[/sıze]
amin amin amin..........
Allah razı olsun
kıymetli hocam,
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.046
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.770 mesaj
ELİF_CEREN, post: 1412092, member: 62852duanıza ihtiyacım var. yeni örtündüm. eşim ve ailesi tepkili. çünkü pek alışkın değiller. yaşım genç diye tepki gösteriyorlar. bende onlara bir nefes sonraya bile senedimin olmadığını anlatmaya çabalıyorum... Lütfen dua edin. Şimdiden Allah hepinizden razı olsun.
Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun...
KARDEŞİM bu konulu forumu okuyun lütfen...Rabbim yanınızda ..vesvese çok olur bu dönemde....dualarla güçleneceksiniz inşallah
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
ELİF_CEREN, post: 1412092, member: 62852duanıza ihtiyacım var. yeni örtündüm. eşim ve ailesi tepkili. çünkü pek alışkın değiller. yaşım genç diye tepki gösteriyorlar. bende onlara bir nefes sonraya bile senedimin olmadığını anlatmaya çabalıyorum... Lütfen dua edin. Şimdiden Allah hepinizden razı olsun.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim...
TEBRİKLER...
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır kardeşim...
Tatlı dille onlara anlatın inşallah...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
RABBİM yanında olsun inşallah.ne güzel bir yola girmişsiniz.dualarımız sizinle
KatrePare, post: 1412256, member: 83361 Sen en hayirlisini bilirsin Rabbim..
Ilk defa bu kadar heyecanlandim ben.. Ilk defa bu kadar baglanip, umutlandim bir seye..
Rabbım herşeyın hayırlı olanını koysun onune canını hiç sıkma hep boyle umutlu ol..
(Ebu Davud Libas 125, Cennet 52.)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 29.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.