İçinden geçeni paylaş...

1.543.432 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Bir saniye öncesini geri getirmekten aciz,
Bir saniye sonrasından habersiz,
Bir okadarda nankör, bir o kadarda günahkarız...

| Duha Enes
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Erkek kardesler, hele ki senden bir bucuk yas kucukse, bela aramayin, zaten vardir!
değişim

değişim

Aktif Üye · 58 mesaj

Sabret Gönlüm Pes Etme...
salavatqetir

salavatqetir

Mübarek Üye · 1.596 mesaj

Senin Aşkın KURAN-I KERİM olmalı kızım; Gözyaşların döküldükçe Hz. Osmanın kanı misali damla damla sayfalarına akmalı.. Senin Aşkın bedirde savaşan mücahitler gibi bir NEBİ aşkı olmalı kızım; Teslimiyet zaferini yüreğinde hissetmeli,kalbin ALLAH dedikçe bir sukunet ilahi ile atmalı.. Senin Aşkın RABBİN olmalı kızım; Veren de 'O' Alan da 'O' fakat; unutma ki her iki sonuçta da seni yalnızca düşünen 'O'... RABBİN e sukunetle TEVHİD dilini, yanan yüreğinle de yakaran ellerini aç... VE HİSSET!!! 'İSLAMİYET' ruhun olsun... VESSELAM . . .
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

değişim, post: 1412338, member: 83361Rabbim sen yardımcımız ol. Sen bizi bırakma Rabbim.

değişim, post: 1412454, member: 112128Sabret Gönlüm Pes Etme...

derdınız ne bılmıyorum Rabbım yar ve yardımcınız olsun

Sabır sadece sabır dua...!
**RaNa**

**RaNa**

KatrePare, post: 1412449, member: 112128 Erkek kardesler, hele ki senden bir bucuk yas kucukse, bela aramayin, zaten vardir!

katre noldu :D

öyle deme helekı 2 buyuk abın olsa napardın
onun huyuna gitmeyı dene işe yarar :)
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

salavatqetir, post: 1412462, member: 112179

Senin Aşkın KURAN-I KERİM olmalı kızım; Gözyaşların döküldükçe Hz. Osmanın kanı misali damla damla sayfalarına akmalı.. Senin Aşkın bedirde savaşan mücahitler gibi bir NEBİ aşkı olmalı kızım; Teslimiyet zaferini yüreğinde hissetmeli,kalbin ALLAH dedikçe bir sukunet ilahi ile atmalı.. Senin Aşkın RABBİN olmalı kızım; Veren de 'O' Alan da 'O' fakat; unutma ki her iki sonuçta da seni yalnızca düşünen 'O'... RABBİN e sukunetle TEVHİD dilini, yanan yüreğinle de yakaran ellerini aç... VE HİSSET!!! 'İSLAMİYET' ruhun olsun... VESSELAM . . .

Rabbim razı olsun kardeşim bu güzel paylaşımın için.. Öyle güzel anlatılmış ki..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

«Kitabını oku! Bugün sana hesap sorucu olarak kendi nefsin yeter

İsra - 14

kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hayırlı sabahlar diliyorum.
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.

Ey kalpleri kudret elinde bulunduran ,
Allahım!
Kaplerimizi razı olacağın eYlem ve ibadetlere çevir.
Onlara yönelt...

Amin amin amin.
değişim

değişim

Aktif Üye · 58 mesaj

**RaNa**, post: 1412495, member: 96895derdınız ne bılmıyorum Rabbım yar ve yardımcınız olsun

Sabır sadece sabır dua...!

Hepimizin inşallah. Allah razı olsun.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Hep filmlerde görmüştük o sahneleri,
Çok kolay sahnelerdi.
Basit senaryolar;
Erkek alır eline bir demet çiçek,
Geçer kızın karşısına,
Gözlerine bakar ve:
“Benimle evlenir misin” der.
Her şey bu kadardır işte.
İki kelimeye bakar,
Bense şurada, bize şahitlik eden denize
Ve sicim sicim yağan yağmura,
Ve serçe yüreği gibi ürkek ellerimde bir demet papatya,
Bana eşlik eden iki üç çılgın serçe…
Böyle bir hal içinde.
Benimle ölür müsün dedim,
Ölürüm dedin;
Ölmedin.
Gittin…
Ölen sadece bendim,
Ve elimde kalan Ölü Kent’im…

Ibrahim inecik - Ölü Kentin Kitabı
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

buraya gelmeden önce ruhum daralıyordu .ama şimdi çok huzurluyum...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

FATIMAYA BAKTIĞIMDA BÜTÜN GAM VE KEDERİM GİDİYOR....!

(Hz Ali -radıyallahu anha-)
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

O VAR!..

Her defa haberi taze bir müjde;
O var!
Her defasında, geç, gafletten vecde;
O var!
Ne sen varsın, ne ben, ne yâr, ne kimse;
O var!
Bütün sevdiklerin elden gittiyse;
O var!
Kalacak kim var ki, dost tomarından?
O var!
Sana daha yakın şah damarından;
O var!
Arama, bir ilaç yok eczahanede!
O var!
Gayede, sebepte ve bahanede;
O var!
Sevdiğini ebed boyu tutan dinç;
O var!
Ölümsüzlük şevki, ilâhî sevinç;
O var!
Yıkılmaz dayanak, kırılmaz destek;
O var!
Tekten de tek, bir tek, tek başına tek;
O var!

N.Fazıl Kısakürek
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

**RaNa**, post: 1412496, member: 103504katre noldu :D

öyle deme helekı 2 buyuk abın olsa napardın
onun huyuna gitmeyı dene işe yarar :)

Onda huy adina bir sey yok :D Ama bugun asansorde mahzur kaldi canimdan can gitti :D

Onu cok seviyorum, soylemesemde :D
**RaNa**

**RaNa**

dag çiçegi ?
sivetok

sivetok

Mübarek Üye · 1.251 mesaj

s.a.
çiçek kardeş çiçekleri çok severim dağ çiçeği deyince aklıma sürgün öğretmen filmi ve filmde konu olan bahar çiçekleri geldi malumunuz bahar çiçekleri az olur hemde çok taze. çiçek gibi olmanız dileğiyle. konudan belki biraz uzaklaştım ama aylardır belkide yıllardır siteye girmek nasip olmadı. şimdide pek kalamayacağım ama inşallah arada gelirim maziden anımsayan dostlar varsa onlara da selam olsun bu vesileyle emanetleri kaybolmayan Allah a emanet olmanız dileğiyle s.a dua ile inşallah
**RaNa**

**RaNa**

sivetok, post: 1412749, member: 104746s.a.
çiçek kardeş çiçekleri çok severim dağ çiçeği deyince aklıma sürgün öğretmen filmi ve filmde konu olan bahar çiçekleri geldi malumunuz bahar çiçekleri az olur hemde çok taze. çiçek gibi olmanız dileğiyle. konudan belki biraz uzaklaştım ama aylardır belkide yıllardır siteye girmek nasip olmadı. şimdide pek kalamayacağım ama inşallah arada gelirim maziden anımsayan dostlar varsa onlara da selam olsun bu vesileyle emanetleri kaybolmayan Allah a emanet olmanız dileğiyle s.a dua ile inşallah

aleykum selam dedıgınız filimi araştırıp izlicem inşallah
ben dağ çiçegi derken sitede birine seslendım :) ama bende dag tarla çiçeklerının arasında buyudum helekı papatyaları çok severım

sizi burda görmek isterız ilk defa göruyorum sizi hayırdır neden giremıyosunuz?
sivetok

sivetok

Mübarek Üye · 1.251 mesaj

kayıtlara bakılırsa sanırım 5 yıl önce üye olmuşum bir ara acizane.com diye de bir site vardı burası ve orasını takip ederdim. 2009 yılında bir trafik kazası geçirdim. kazadan dolayı uzun bir süre net ortamına girmedim ama daha sonrada işler vs şimdilerde facebook ve twitter da biraz takılıyorum. inşallah bundan sonra burayada girerim güzel paylaşımlar ve güzel dostluklar olmuştu... neyse sürgün öğretmen filmi youtube dan izlenebilir mehmet tanrısever beyin yapım yönetimini yaptığı harika bir film kesinlikle herkesin izlemesini tavsiye ederim.
ilginize göre teşekkür ederim
**RaNa**

**RaNa**

sivetok, post: 1412753, member: 1769kayıtlara bakılırsa sanırım 5 yıl önce üye olmuşum bir ara acizane.com diye de bir site vardı burası ve orasını takip ederdim. 2009 yılında bir trafik kazası geçirdim. kazadan dolayı uzun bir süre net ortamına girmedim ama daha sonrada işler vs şimdilerde facebook ve twitter da biraz takılıyorum. inşallah bundan sonra burayada girerim güzel paylaşımlar ve güzel dostluklar olmuştu... neyse sürgün öğretmen filmi youtube dan izlenebilir mehmet tanrısever beyin yapım yönetimini yaptığı harika bir film kesinlikle herkesin izlemesini tavsiye ederim.
ilginize göre teşekkür ederim

ben sızı bır dag çiçeğiyle eskıye götürdum sizde benı bir kazayla eskıye götürdünüz!
Kaza Rabbım yardımcınız olsun çok zor yaşadım hemde bır kaç kere çok zor ambulans sesı karanlık vs....................

Bugun izliyemem filimi ama insallah izlicem yarın çok merak ettım
Beklıyoruz sizi sitemızı boş bırakmayın :)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.