Bir saniye sonrasından habersiz,
Bir okadarda nankör, bir o kadarda günahkarız...
| Duha Enes
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
1.543.432 görüntülenme · 25.047 yanıt
değişim, post: 1412338, member: 83361Rabbim sen yardımcımız ol. Sen bizi bırakma Rabbim.
değişim, post: 1412454, member: 112128Sabret Gönlüm Pes Etme...
KatrePare, post: 1412449, member: 112128 Erkek kardesler, hele ki senden bir bucuk yas kucukse, bela aramayin, zaten vardir!
salavatqetir, post: 1412462, member: 112179
Senin Aşkın KURAN-I KERİM olmalı kızım; Gözyaşların döküldükçe Hz. Osmanın kanı misali damla damla sayfalarına akmalı.. Senin Aşkın bedirde savaşan mücahitler gibi bir NEBİ aşkı olmalı kızım; Teslimiyet zaferini yüreğinde hissetmeli,kalbin ALLAH dedikçe bir sukunet ilahi ile atmalı.. Senin Aşkın RABBİN olmalı kızım; Veren de 'O' Alan da 'O' fakat; unutma ki her iki sonuçta da seni yalnızca düşünen 'O'... RABBİN e sukunetle TEVHİD dilini, yanan yüreğinle de yakaran ellerini aç... VE HİSSET!!! 'İSLAMİYET' ruhun olsun... VESSELAM . . .
**RaNa**, post: 1412496, member: 103504katre noldu :D
öyle deme helekı 2 buyuk abın olsa napardın
onun huyuna gitmeyı dene işe yarar :)
sivetok, post: 1412749, member: 104746s.a.
çiçek kardeş çiçekleri çok severim dağ çiçeği deyince aklıma sürgün öğretmen filmi ve filmde konu olan bahar çiçekleri geldi malumunuz bahar çiçekleri az olur hemde çok taze. çiçek gibi olmanız dileğiyle. konudan belki biraz uzaklaştım ama aylardır belkide yıllardır siteye girmek nasip olmadı. şimdide pek kalamayacağım ama inşallah arada gelirim maziden anımsayan dostlar varsa onlara da selam olsun bu vesileyle emanetleri kaybolmayan Allah a emanet olmanız dileğiyle s.a dua ile inşallah
sivetok, post: 1412753, member: 1769kayıtlara bakılırsa sanırım 5 yıl önce üye olmuşum bir ara acizane.com diye de bir site vardı burası ve orasını takip ederdim. 2009 yılında bir trafik kazası geçirdim. kazadan dolayı uzun bir süre net ortamına girmedim ama daha sonrada işler vs şimdilerde facebook ve twitter da biraz takılıyorum. inşallah bundan sonra burayada girerim güzel paylaşımlar ve güzel dostluklar olmuştu... neyse sürgün öğretmen filmi youtube dan izlenebilir mehmet tanrısever beyin yapım yönetimini yaptığı harika bir film kesinlikle herkesin izlemesini tavsiye ederim.
ilginize göre teşekkür ederim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 29.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.