Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:
“Bir Müslümanın diktiği ağaçtan veya ektiği ekinden kuş, insan veya hayvanın yedikleri şeyler, o Müslüman için ancak birer sadakadır.”
Buhari, Müslim
1.543.303 görüntülenme · 25.047 yanıt
Hiç, post: 1394535, member: 51820Gıybeti edilen her mümin şu keyfi yaşasın: benim Vekil’im Allah;benim duymadığımı O duyar;hakkımı bir güzel de alır.
Senai Demirci
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
kardelele, post: 1394581, member: 103504Allah rahmet eylesin.
Mekanı cenet olsun.
1 yasini şerif okuyacağım.allahın izniyle...
Selametle kalın.
**RaNa**, post: 1394591, member: 58484Allah rahmet eylesin
Allah günahlarını affetsin inşallah...
Rabbim herkese sabır versin...
Ölüm acı belki ama bazende en iyisi abla
canını sıkma belki abın hiç mutlu olmucaktı daha cok canı yanacaktı...
_ZÜMRA_, post: 1394674, member: 110568Allah rahmet eylesin şimdi daha mutludur eminim mekanı cennet olsun. gerçekten bu dünyanın çilesini çekmek zor Allah sabırlar versin
kimkimdir, post: 1394990, member: 69715"allah’ım, hz. Muhammed (s.a.v.) ve âline salat eyle ve beni hasetten kurtar; günahlardan koru; haramlardan geri durdur; sana karşı gelmeye cüretlendirme; tutkum sen olasın; senden gelen her şeye rıza göstereyim. Rızk, ihsan ve nimet olarak bana verdiğin şeyleri bereketli ve kutlu kıl. Tüm hallerimde beni her türlü kötülükten koru; ayıplarımı kimseye açma; beni kendi korumana al, kimse bana zarar veremesin. Ya rabbe'l-âlemin." âmin
allah’ım! Hz. Muhammed (s.a.v.), âline ve ashabına salat ve selâm eyle, allahım! Gaybi bilmen ve her şeye olan kudretin hürmetine, gizli ve aşikare haşyet üzere bulunmamı, hiddet ve sükunette adaletten ayrılmamamı, zenginlik ve fakirlikte itidali ve zatinin cemaline bakmanın zevkini ve sana ulaşmanın aşk ve hevesini senden ister; zarar veren şeylerin mazeretinden ve sapıtan fitnelerden sana sığınırım. âmîn...
**rana**, post: 1395130, member: 77577[sıze=6]allah ım bağırmak istiyorum..........
Allah ım sen bütün hastalara şifa ver...................!![/sıze]
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 28.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.