İçinden geçeni paylaş...
1.543.296 görüntülenme · 25.047 yanıt
tevbekarım
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Niyet ettim ALLAH rızası için tüm günahlarımdan tövbe etmeye, Bismillah Estağfirullah el Azim el Kerim ellezi la ilahe illa huvel hayyul kayyum ve etübü ileyh...
Selamun aleyküm kardeşlerim.. Nasılsınız? Sizleri çok çok özledim. Burnumda tütüyorsunuz. Uzun zamandır foruma giremedim. İlknur, efe abim, kalbun kesir (vaktim olmadığı için herkesi yazamıyorum) hepinize sonsuz selamlar. Öpüldünüzzz:))))
huzur8, post: 1394218, member: 110938..sıkılıyorum bu ara...uzaklaştım yine herşeyden.
Aynen............
Sıkıntılı ve darda kaldığımız anlarda en güzel çare ve ilaç dualardır...Kalben inananarak ve güvenilerek yapılan dualar bizler için şifadır...
(La ilahe illalahül aziymül haliym La ilahe illallahü rabbül arşil azim La ilahe illallahü rabbüs semavati ve rabbül ardı ve rabbül arşil kerim)..
Sevgili Peygamberimiz sıkıntılı anlarında bunu okurlarmış.
Rabbim sıkıntılarınızı feraha çıkarsın inşaallah!.......
(La ilahe illalahül aziymül haliym La ilahe illallahü rabbül arşil azim La ilahe illallahü rabbüs semavati ve rabbül ardı ve rabbül arşil kerim)..
huzur8, post: 1394218, member: 110938..sıkılıyorum bu ara...uzaklaştım yine herşeyden.
salavatqetir, post: 1394344, member: 103504Aynen............
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Sıkıntılarınızı gidersin ....
cimicip, post: 1394353, member: 106972Sıkıntılı ve darda kaldığımız anlarda en güzel çare ve ilaç dualardır...Kalben inananarak ve güvenilerek yapılan dualar bizler için şifadır...
selamun aleyküm kardesim peygamber efendimizin okudugu duanin anlami nedir ? allaha emanetsiniz selam ve dua ile
**RaNa**, post: 1394386, member: 89858Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Sıkıntılarınızı gidersin ....
Amin..........................
Ayse_92_38, post: 1394420, member: 109263selamun aleyküm kardesim peygamber efendimizin okudugu duanin anlami nedir ? allaha emanetsiniz selam ve dua ile
"Lâ ilâhe illallâhül-Aziymül-Haliym Lâ ilâhe illallahü Rabbül-Arşil-Aziym Lâ ilâhe illallahü Rabbüs-semâvâti ve Rabbül'ardı ve Rabbül-Arşil-Keriym"
MANASI:
"Halîm ve Azîym olan Allâh'tan başka ilah (ibâdet edilecek) yoktur
Büyük arşın sahibi olan Allâh'tan başka ilâh yoktur O, arş-ı kerîmin
Rabbi (sahibi)dir"
Anlamı bu ayşe kardeşim sizde Rabbime emanet olun!.......
tevbekarım
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Rabbim İman nimetinin şükrünü eda edebilmek için Sen yardım et... Ya Erhamürrahimin Hilm ismi şerifin hatırı hürmetine bize güzel ahlak sabır ve yumuşak huyluluk nasip et...Hayırlı geceler Dua kardeşlerim...
Kontrol, hareketin şiarıdır. Kutlu Elçi, Medine çarşısında bulgur çuvalına elini daldırır. Çuvalın üstü kuru, dibi ıslaktır. “Yağmur yağdı!” der karşısındaki. Allah’ın Elçisi sözünü esirgemez: “Bizi aldatan bizden değildir.”
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 28.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.