İçinden geçeni paylaş...

1.543.303 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
mrv111

mrv111

Kıdemli Üye · 144 mesaj

Sevgili Ayşe Kardeşim ;
Bir şey danışacağım? Bende ezberlemek istiyorum fakat nasıl başlayacağımı,nasıl davranacağımı önce anlamlarınımı..
Kısaca ne yapacağımı bilemedim,sen nasıl ezberlemeye başladın..
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

allah razi olsun kardesim beyazgül
mrv111

mrv111

Kıdemli Üye · 144 mesaj

Sevgili Ayşe Kardeşim ;
Bir şey danışacağım? Bende ezberlemek istiyorum fakat nasıl başlayacağımı,nasıl davranacağımı önce anlamlarınımı..
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

ben önce esma-ül hüsna ile basliyacagim daha sonra anlamlarini ögrencegim sonra kagidin ön tarafina esma-ül hüsnayi yazacagim arka tarafinada anlamini öyle her gün okuyacagim unutmayim diye insallah her gün 5 tane ezberliyecegim
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

Ayse_92_38, post: 1395318, member: 59734selamun aleyküm kardeslerim Esma-ül Hüsnayi ezberlemeye baslicagim allahin izniyle esma-ül hüsnayi okumdan önce ve sonra hangi duayi okuayabilirim ?
selam ve du aile

İnşallah istediğini yapabilirsin ...
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

**RaNa**, post: 1395333, member: 101714İnşallah istediğini yapabilirsin ...

insallah kardesim dualarinda benide unutma kardesim
**RaNa**

**RaNa**

Ayse_92_38, post: 1395334, member: 88924insallah kardesim dualarinda benide unutma kardesim

Herzaman duamda butun arkadaşlarım olur :)
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

**RaNa**, post: 1395336, member: 101714Herzaman duamda butun arkadaşlarım olur :)

allah razi olsun kardesim selam ve dua ile
suda

suda

Kıdemli Üye · 336 mesaj

benim iki tane sıkıntım vardı birincisini atlattım ikincini henüz atllatamadım hemde ikimcisi daha önemli
Yagmurbey

Yagmurbey

Mübarek Üye · 3.482 mesaj

Hiç Hata Yapmayan İnsan, Hiç Bir Şey Yapmayan İnsandır Ve Hayatta En Büyük Hata, Kendini Hatasız Sanmaktır ''

Yunus Emre...
Yagmurbey

Yagmurbey

Adam, eger adam degilse ve gavur parasıyla beş para etmez diyorsan zarar et kardeşim, 10 kuruş ver kovala gitsin...
mrv111

mrv111

Kıdemli Üye · 144 mesaj

suda, post: 1395347, member: 51820benim iki tane sıkıntım vardı birincisini atlattım ikincini henüz atllatamadım hemde ikimcisi daha önemli

Selamun Aleyküm Ablacım;
Yardımcı olabileceğimiz bişey mi ?
İnşallah sıkıntılarınız için ben dua edeceğim size...
Yardımcı olabileceğimiz bir şeyse anlat ablacım,biz bir aile sayılırız. (:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

mrv111, post: 1395328, member: 1555Sevgili Ayşe Kardeşim ;

Ayse_92_38, post: 1395331, member: 1555ben önce esma-ül hüsna ile basliyacagim daha sonra anlamlarini ögrencegim sonra kagidin ön tarafina esma-ül hüsnayi yazacagim arka tarafinada anlamini öyle her gün okuyacagim unutmayim diye insallah her gün 5 tane ezberliyecegim

Es selamu aleykum kardeşlerim..
Biz sitedeki kardeşlerimizle birlikte, Zümra ablamızın vesilesi ile,bundan 2 sene önce ezberlemiştik elhamdülillah..
Günde 3 er tane, anlamlarıyla birlikte ezberliyorduk yanlış hatırlamıyorsam. Linkini size veriyim. İsterseniz bir inceleyip bakın.. Rabbim yardımcınız olsun.. Zihin açıklığı versin..

http://forum.islamiyet.gen.tr/esmaul-husna/97733-yeniden-esmaul-husna-ezberlemek-isteyenler-bana-katilir-misiniz-38.html
salavatqetir

salavatqetir

Mübarek Üye · 1.596 mesaj

Başım çığlıklı çocuk, onu nasıl avutsam ? Ne yapsam da ölümü bir saatcik unutsam ? . .
[ Necip Fazıl Kısakürek ]
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

KaLBuN_KeSiR, post: 1395366, member: 111045Es selamu aleykum kardeşlerim..
Biz sitedeki kardeşlerimizle birlikte, Zümra ablamızın vesilesi ile,bundan 2 sene önce ezberlemiştik elhamdülillah..
Günde 3 er tane, anlamlarıyla birlikte ezberliyorduk yanlış hatırlamıyorsam. Linkini size veriyim. İsterseniz bir inceleyip bakın.. Rabbim yardımcınız olsun.. Zihin açıklığı versin..

http://forum.islamiyet.gen.tr/esmaul-husna/97733-yeniden-esmaul-husna-ezberlemek-isteyenler-bana-katilir-misiniz-38.html

allah razi olsun kardesim selam ve dua ile
mrv111

mrv111

Kıdemli Üye · 144 mesaj

Selamun Aleyküm ;
Ben dün saat 15,00 gibi ( 500 Yasin-i Şerif okunacak ama.... ) adı başlıklı bir konu açtım ve konuyuda şöyle özetleyeyim,eğerli Büyüklerim,Kardeşlerim;
Bizim mahallemizde bayramda dedsiyle teravih namazına giderken kaza geçiren ve bir ay sonra ameliyat olacak 16 yaşında bi kardeşimiz var , kardeşimizin malesef bu feci trafik kazasında kalınbağırsakları tamamen o kazanın etkisi ile dışarı fırlamış ve kalçaları kırılmış ve tedavi edilecekmiş..
Geçen annem ziyaretine gitmiş,evin bir köşesine yatak hazırlamışlar yatıyormuş annem gelince doğrulmaya çalışmış,ağlamaklı bir halde ' Teyzecim ben bir kaza geçirdim ,ALLAHA şükür yaşıyorum fakat zor bir ameliyata gireceğim benim içinde bir Yasin-i Şerif okurmusunuz' demiş..
Çevredeki komşularımızda okuyacaklar inşallah okuyabilenler..
Benimde aklıma 2. bir ailem olarak gördüğüm siz geldiniz,yardım edebilirmiyizz,elimizden geldiğince?
Bu şekilde paylaştım....
21 kişi tarafından bakılmış fakat hiç okurum kardeşim yada ALLAH şifa versin gibi hiç bir şey yazılmamış,bende buna çok üzüldüm kardeşlerim,büyüklerim açıkcası.
Çünkü o çocuğun yerinde biz de olabilirdik,RABBİM bizide bu şekilde sınıyabilirdi diye düşünüyorum..
Belki de paylaştığımı gördükten snra okuyup yazan olacaktır,öyle umut ediyorum ama üzülmedim değil,o hasta kardeşimiz için..
Selam ve dua ile..
**RaNa**

**RaNa**

Çoookkk sınırlıyım Aglasam rahatlarmıyım..........!!!!!!!
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

**RaNa**, post: 1395411, member: 106288Çoookkk sınırlıyım Aglasam rahatlarmıyım..........!!!!!!!

Bu hallerde abdest alırsan kardeşim ağlamaktan daha çok rahatlarsın,hele de peşine birde namaz kılsan o zaman değmeyiz keyfine;)
**RaNa**

**RaNa**

Hiç, post: 1395420, member: 93376Bu hallerde abdest alırsan kardeşim ağlamaktan daha çok rahatlarsın,hele de peşine birde namaz kılsan o zaman değmeyiz keyfine;)

Allah razı olsun ...
Yagmurbey

Yagmurbey

Yüzüme Karşı Yapılan "Sahte" Bir Gülücük Yerine Yüzüme Karşı Gösterilen Gerçek Bir "Nefret" i Tercih Ederim ..!
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.