İçinden geçeni paylaş...

1.544.560 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Ve bir ayetin sıcaklığı sarıyor varlığımı:"ALLAH sabredenlerle beraberdir." ( Bakara Suresi - 15
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

Ve bu ayeti her işittiğimde...."LA ilahe İllallah" diyor TÜM BEDENİM....
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

la tahzen
innaallahe meane......
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

Tüm sıkıntılar üzerime geldiğinde.. korku sardığnda tüm yüreğimi..
Ve li rabbike fasbir(MUDDESSİR - 7)
RABBİN İÇİN SABRET.....
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

...................................
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

buket_zeynepTüm sıkıntılar üzerime geldiğinde.. korku sardığnda tüm yüreğimi..
Ve li rabbike fasbir(MUDDESSİR - 7)
RABBİN İÇİN SABRET.....

bugün ikinci kez görüyorum bu sabır müjdesini..pay çıkarıyorum kendime de..hayırlı akşamlar,hayırlı iftarlar abla ve abilerim :)
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

VaVeyla, post: 1541998, member: 59716bayramda o geliyoo yihuuu :)))

gözün aydın kardeşim :)
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
ahmet_99

ahmet_99

Mübarek Üye · 1.767 mesaj

اِذَا تَاَنَّثَ الرِّجَالُ السُّفَهَاءُ بِالْهَوَسَاتِ اِذًا تَرَجَّلَ النِّسَاءُ النَّاشِزَاتُ بِالْوَقَاحَاتِ

"Zayıf karakterli erkekler heveslerine tâbi olup [bile isteye] kadınlaştıklarında,
arsız kadınlar da hiç utanıp çekinmeden [ister istemez] erkekleşirler."

[Said Nursi]

VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

RECEB-I KAMERgözün aydın kardeşim :)

eyvallahh kamerr :)
ahmet_99

ahmet_99

فَأَمَّا الْإِنسَانُ إِذَا مَا ابْتَلَاهُ رَبُّهُ فَأَكْرَمَهُ وَنَعَّمَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَكْرَمَنِ

Fakat insan, ne zaman Rabbi onu imtihan edip, böylece ona ikram eder ve onu ni'metlendirirse,
o zaman: “Rabbim bana ikram etti.” der.

وَأَمَّا إِذَا مَا ابْتَلَاهُ فَقَدَرَ عَلَيْهِ رِزْقَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَهَانَنِ

Fakat, ne zaman onu imtihan edip, böylece onun rızkını ölçülü verirse (daraltırsa),
o zaman: “Rabbim bana ihanet etti.” der.

كَلَّا بَل لَّا تُكْرِمُونَ الْيَتِيمَ

Hayır! Doğrusu siz yetime ikram etmiyorsunuz.

وَلَا تَحَاضُّونَ عَلَى طَعَامِ الْمِسْكِينِ

Yoksulu yedirmeye birbirinizi teşvik etmiyorsunuz.

وَتَأْكُلُونَ التُّرَاثَ أَكْلًا لَّمًّا

Haram helâl demeden mirası yiyorsunuz.

وَتُحِبُّونَ الْمَالَ حُبًّا جَمًّا

Ve malı pek çokça bir sevgi ile seversiniz.

كَلَّا إِذَا دُكَّتِ الْأَرْضُ دَكًّا دَكًّا

Hayır, yeryüzü (kıyamet sarsıntısıyla) parça parça olup dağıldığı zaman,

وَجَاء رَبُّكَ وَالْمَلَكُ صَفًّا صَفًّا

Ve Rabbin (emri) gelip melekler de saf saf dizilince.

وَجِيءَ يَوْمَئِذٍ بِجَهَنَّمَ يَوْمَئِذٍ يَتَذَكَّرُ الْإِنسَانُ وَأَنَّى لَهُ الذِّكْرَى

O gün cehennem de getirilir, insan yaptıklarını birer birer hatırlar,
fakat artık hatırlamanın kendisine ne faydası var?

(Fecr: 15-23)

ahmet_99

ahmet_99

Yasser al-Dosari - Fecr Suresi

buket_zeynep

buket_zeynep

kötü olmak kolaydı..
bi anlık nefis, azıcık şeytan vesvesesi.. bir bakıyorsun ki kötü olmuşsun.. yenik düşmuşsun herşeye..
ama kötümü oldun? oldun tabi, olmazmısın?
şimdi.. tüm sınırlarımı zorlayıp tüm yükleri alıp sırtıma geldim kapına .. tövbeler kabul olsun....
biliyorumki ben tövbe edenlerden sana ulaşanlardan olmak istiyorum ben .. sana ulaşanlardan olmak için yoluna baş koymaya hazırım..
yüreğim senin elinde.. al yüreğimi istediğin yere koy.. sana yakın olsun yeter..
umudum yerini korkuya bıraktığında.. içim titreyerek dilim dönmeye başlıyor..
`la ılahe ılla ente subhaneke ınnı küntü mınezzalımın`
senden baska ilah yoktur!
Sen bütün noksanliklarindan münezzehsin süphesiz ben nefsine zulmedenlerden oldum…
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

Allahım c.c !!! Sana binlerce kez hamdu senalar olsun,bırakmadın elimi,düşüyorum derken tuttun kaldırdın beni... sana ne kadar secde etsem azdır,yetmez... içimdeki garip mutluluğu tarif edemem... :)
an itibariyle GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZCE ÇEVİRMENLİK BÖLÜNÜ kazanmış bulunuyorum rabbimin izniyle...
elhamdülillah ala külli hal... sabrımın çiçeklerini toplamaya başladım,gerisi de gelecek biliyorum,rabbimin lütfu çoook büyük !!!
çok şükür ya rabbim,çok şükür,çok şükür...
B)B)B)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
buket_zeynep

buket_zeynep

ÇOK ŞÜKÜR CANIM BENİM GÖZLERİM DOLU DOLU .. öyle mutlu oldum ki anlatamam.. sen hakettin çok şükür hakettin.. şimdi.. yepyeni bir hayata merhaba deme zamanı.. rabbim yolunu açık etsin...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

buket_zeynepÇOK ŞÜKÜR CANIM BENİM GÖZLERİM DOLU DOLU .. öyle mutlu oldum ki anlatamam.. sen hakettin çok şükür hakettin.. şimdi.. yepyeni bir hayata merhaba deme zamanı.. rabbim yolunu açık etsin...

akıttığımız göz yaşlarımız inşaallah hep mutluluktan olur canım.uzun zaman sonra ilk kez mutluluktan ağladım dün gece :)
üzerimde sizlerinde çok duası vardı biliyorum,hakkınız ödenmez.rabbim hepinizden ayrı ayrı razı olsun inşaallah...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
buket_zeynep

buket_zeynep

ne hakkı canım benim.. şükürler olsun sen dileğine ulaştınya.. artık karadenize bollllllllllllllllll selam götürür bir tatildede bana gelirsin anlaşırız...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

buket_zeynepne hakkı canım benim.. şükürler olsun sen dileğine ulaştınya.. artık karadenize bollllllllllllllllll selam götürür bir tatildede bana gelirsin anlaşırız...

:) inşaallah gülüm inşaallah gelmem mi :)
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Hayırlı olsun hicran çok sevindim ........inşşaallah bundan sonra hep sevinçli habaerler laırız senden...duamızdasın unutma:)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

emcankelHayırlı olsun hicran çok sevindim ........inşşaallah bundan sonra hep sevinçli habaerler laırız senden...duamızdasın unutma:)

allah razı olsun emriyecim,zor günlerin ardından çook iyi geldi bu bana :) sizlerde benim duamdasınız her daim,rabbim hepinizden razı olsun inşaallah B)B)B)
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Hepimizden kardeşim hepimizden inşaallah....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.