hoşgörü yok olmuş kibir gurur artık kardeşim arkadaşım gibi sıfatları köreltmiş.....
Allah ın selamını bile kürkler alır olmuş......iki kız kardeşin sohbeti fazla kilolar ve moda dan öteye gitmez olmuş....
Artık kimselerle iki laf edemiyorum :(
1.544.560 görüntülenme · 25.047 yanıt
ibra, post: 1541434, member: 37970KOMÜNİZM: İki ineğiniz varsa, devlet ikisini de alır, size bir yudum süt verir.
KAPİTALİZM: İki ineğiniz varsa, devlet ikisini de alır, size süt satar.
SOSYALİZM: İki ineğiniz varsa, devlet hiçbirini almaz, size de süt sağdırmaz, ikisini de başkaları çalar.
...
FAŞİZM: İki ineğiniz varsa, devlet ikisini de alır, sizi savaş ile kurşuna dizer.
BÜROKRASİ: İki ineğiniz varsa, devlet ikisini de alır, birini öldürür, sütü sağar, kovayı da devirir.
DEMOKRASİ: İki ineğiniz varsa, ikisi de alır başını gider.
KEMALİZM: Atatürk olmasaydı, ineğin adı mark olurdu. :D
ŞERİAT: İneğimiz yoksa bile devlet size süt verir!
deniz14, post: 1541542, member: 103504Askıya "Cübbemi" astığımda,
Çarşafını yanında görmek istiyorum. .
Demiş bir Molla (:
ahmet_99, post: 1541514, member: 98903Vay anam vaaaay Kötülük olarak yeter ne demek yavHalbuki günümüzde hor görmenin ötesinde davranışlar almış başını gitmiş Rabbim Korusun.Ebû Hüreyre radıyallahu anh, Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem'in şöyle buyurduğunu haber vermiştir: "Müslüman kardeşini hor görmesi, kişiye kötülük olarak yeter.” (Müslim, Birr 32; Ebû Davud, Edeb 35; Tirmizî, Birr 18)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.