İçinden geçeni paylaş...

1.544.560 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

hicranfarukyavuz, post: 1542078, member: 96895
Allahım c.c !!! Sana binlerce kez hamdu senalar olsun,bırakmadın elimi,düşüyorum derken tuttun kaldırdın beni... sana ne kadar secde etsem azdır,yetmez... içimdeki garip mutluluğu tarif edemem... :)
an itibariyle GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZCE ÇEVİRMENLİK BÖLÜNÜ kazanmış bulunuyorum rabbimin izniyle...
elhamdülillah ala külli hal... sabrımın çiçeklerini toplamaya başladım,gerisi de gelecek biliyorum,rabbimin lütfu çoook büyük !!!
çok şükür ya rabbim,çok şükür,çok şükür...
B)B)B)

TEBRİKLER Kardeşim...
HAYIRLI CUMALAR...
Sağlık, huzur ve mutluluğumuz daim olsun inşallah...
Selam, SEVGİ ve DUA ile...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

mavciTEBRİKLER Kardeşim...
HAYIRLI CUMALAR...
Sağlık, huzur ve mutluluğumuz daim olsun inşallah...
Selam, SEVGİ ve DUA ile...

teşekkür ederim abi allah razı olsun...
cuma bayramımız mübarek olsun
selamlar... sevgiler... saygılar...
B)B)B)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Zindanda_Mahkum

Zindanda_Mahkum

Mübarek Üye · 1.367 mesaj

Zindanda_Mahkum

Zindanda_Mahkum

Mübarek Üye · 1.367 mesaj

RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

Allahım c.c !!! Sana binlerce kez hamdu senalar olsun,bırakmadın elimi,düşüyorum derken tuttun kaldırdın beni... sana ne kadar secde etsem azdır,yetmez... içimdeki garip mutluluğu tarif edemem... :)
an itibariyle GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZCE ÇEVİRMENLİK BÖLÜNÜ kazanmış bulunuyorum rabbimin izniyle...
elhamdülillah ala külli hal... sabrımın çiçeklerini toplamaya başladım,gerisi de gelecek biliyorum,rabbimin lütfu çoook büyük !!!
B)B)B)

Maşallah kardeşim..Hayırlara vesile olsun inşallah..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Yiğide yakışan gurbette ölmektir..

AMİN..
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

RECEB-I KAMER, post: 1542137, member: 96895Maşallah kardeşim..Hayırlara vesile olsun inşallah..

sağolasın kardeşim allah razı olsun :)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

çok mu keyifliyim ne :) :) :)
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

sustu herşey.. en çok yüreğim..
keşkelerimi aldım sırtıma hep taşınacak kambur gibi..
belki affedersinde.. biraz hafifler yüküm.. hafifletirmisin... ???
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Galiba kendimizi hz.İbrahim zannediyoruz.
Bu kadar günah işleyip, ateşin bizi yakmayacağına
inandığımıza göre...
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

hicranfarukyavuz, post: 1542163, member: 103783çok mu keyifliyim ne :) :) :)

Maşallah kardeşim sizleri böyle keyifli görmek bizleri de keyiflendiriyor..Rabbim huzurunuzu,neşenizi daim etsin inşallah..Cumanız Mübarek olsun

AMİN..
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

RECEB-I KAMER, post: 1542178, member: 88924Maşallah kardeşim sizleri böyle keyifli görmek bizleri de keyiflendiriyor..Rabbim huzurunuzu,neşenizi daim etsin inşallah..Cumanız Mübarek olsun

:a11: uzuuunnn zamandır bu kadar keyifli olmamıştım şükürler olsun rabbime...duana yürekten aminn kardeşim :)
mutluluğumuzdan mutluluk duyan siz değerli kardeşlerime kucak dolusu selam ve sevgiler...
cuma bayramımız mübarek olsun B)B)B)
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

CUMA DUAMIZ OLSUN....
Ya Rabbi gözümüzden gözyasini, gönlümüzden selamini, dilimizden birbirimize ettigimiz duayi alma.
Hic bir zaman bizi birbirimizle imtihan etme.
Aramizdaki uhuvvet ve muhabbeti arttir.
Kalbimizi su izandan, agzimizi giybetten, nazarimizdan tenkidi arindir.

Ya Rabbi canimizi birer uyum kahramani olarak al.
Bizi sahabe kardesligi gibi bir kardeslikte sereflendir.
Birlikten beraberlikten dogacak Rahmet ve Feyzinden mahrum kalmaktan sana siginiriz Rabbim.

Cennetin en yüksek tepesinde, dostlarimizla ve Senin has dostlarinla beraber HABIBININ (s.a.v) yaninda hasr ve nesreyle Rabbim.
Ya Rabbi, yanlis yaptirma, hata ettirme, kusurlarimi hizmetin önüne gecirme Rabbim.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

B)B)B)

çook sevindim hayırlı olsun caann günün güzel haberini senden aldık :))
VaVeyla

VaVeyla

bazen sinirini başka insanlardan çıkarırsın sonra böyle vicdanın kıvranır durur :/
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

B)B)B)

Selamun aleykum canim guzel haberini yeni gordum rabbim hakkinda hayirli eylesin her serde bir hayir vardir yeterki sabredelim duamizi ayni hevesle devamli edelim rabbim yurekten acilan elleri bos birakmaz kapisinda rizasi dahilinde istemesini bilen kullarinida bos cevirmez mukafatin buymus hamdu senalar olsun.
Derdimin dermani derdin icinde
Canimin gulu guller icinde
Huzuru bulurum sabrin icinde
Cok sukur benim yaradanim var......

Not......karadeniz usaguna selam olsun ......
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

Merhabalar
uzun zamandır gırmeyınce gene epey bir konu paylasmıs bulundum
umarım istifade edilir forumu cok sessiz gördüm uzun zamandır açııp bakmıyordum epey bir değişmi hatta
neyse ben gene kaçar.. sadece uzun bir zamandan sonra gene küçük bi paylaşım yapmak istedim :)
.................
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

VaVeyla, post: 1542191, member: 122221çook sevindim hayırlı olsun caann günün güzel haberini senden aldık :))

sağol canım allah razı olsun,bayram havası vardı bu gün bende,ee sizlerlede paylaşmadan olmazdı :)

tsunamiSelamun aleykum canim guzel haberini yeni gordum rabbim hakkinda hayirli eylesin her serde bir hayir vardir yeterki sabredelim duamizi ayni hevesle devamli edelim rabbim yurekten acilan elleri bos birakmaz kapisinda rizasi dahilinde istemesini bilen kullarinida bos cevirmez mukafatin buymus hamdu senalar olsun.
Derdimin dermani derdin icinde
Canimin gulu guller icinde
Huzuru bulurum sabrin icinde
Cok sukur benim yaradanim var......

Not......karadeniz usaguna selam olsun ......

nuray'ım rabbimin lütfu o kadar büyükmüş ki bunu birkez daha anladım.biz yeterki sabredelim ona yönelelim.sabrımın meyveleri bunlar elhamdülillah ala külli hal...

selamını uşaklara iletirim :)
VaVeyla

VaVeyla

EN GÜZEL DUA; başkasının haberi olmadan edilendir.

(Adınızın bugün çok anılması dileğiyle)
VaVeyla

VaVeyla

çarşı izni candır :D
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.