TESTE VARMISINIZ?
6.004 görüntülenme · 65 yanıt
RE: TESTE VARMISINIZ?
TEPKİ VERENİ TEPERİZ ABLA SEN MERAK ETME ARKANDA DAG GİBİ FATOŞ VAR
zerda yazdı:
çok tşk layık gördüğün için ama sonra tepki almayalım diye çekiniyorum
TEPKİ VERENİ TEPERİZ ABLA SEN MERAK ETME ARKANDA DAG GİBİ FATOŞ VAR
RE: Nerede yanlış yaptım:(
S.A. Zerda ablacım ben testi uyguladım, Allaha şükür unutkan biri değilim ama son 1 - 1,5 sene yeni tanıştığım kişileri sima olarak hatırlasamda adlarını hatırlayamama derdi çekiyorum.Önceden böyle bir sıkıntım yoktu.nerde yanlış yapıyorum?Hafızamı kuvvetlendirmem için ne önerirsin?
Bana yardımcı olursan çok sevineceğim.Test sonucum aşağıda:
0:7 tane
1:8 tane
2:2 tane
3:2 tane
Slm ve dua ile...
S.A. Zerda ablacım ben testi uyguladım, Allaha şükür unutkan biri değilim ama son 1 - 1,5 sene yeni tanıştığım kişileri sima olarak hatırlasamda adlarını hatırlayamama derdi çekiyorum.Önceden böyle bir sıkıntım yoktu.nerde yanlış yapıyorum?Hafızamı kuvvetlendirmem için ne önerirsin?
Bana yardımcı olursan çok sevineceğim.Test sonucum aşağıda:
0:7 tane
1:8 tane
2:2 tane
3:2 tane
Slm ve dua ile...
RE: TESTE VARMISINIZ?
a s kardeşim hafızayı kuvvetlendirmek için 41 tane kuru üzüme ya hafızu ismi şerini 41 defa okuyup sabahları aç karnına yerseniz ve birde rabbi zidni ilmen ve fehmen okursanız düzenli olarak inş faydası olur yazdığınız rakamlara göre normal derecede siniz rabbim kaldıramayacağımız dertlerle imtihan eylemesin dua ile
a s kardeşim hafızayı kuvvetlendirmek için 41 tane kuru üzüme ya hafızu ismi şerini 41 defa okuyup sabahları aç karnına yerseniz ve birde rabbi zidni ilmen ve fehmen okursanız düzenli olarak inş faydası olur yazdığınız rakamlara göre normal derecede siniz rabbim kaldıramayacağımız dertlerle imtihan eylemesin dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/7109-teste-varmisiniz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Peygamberler Tarihi(BU TESTE VARMISINIZ?) İslami Bilgi ve Kaynaklar 29 cevap
- Haydi bakalım arkadaşlar teste beyniniz kaç yaşında:-) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Kişiliğinizi test etmeye varmısınız? Bireyin Kişisel Gelişimi - Eğitim - Ahlak 14 cevap
- Her gün kimsesizlere fatiha okumaya varmısınız? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 100 cevap
- çiçek bahçesi oluşturmaya varmısınız?ekranda istediginiz yere tıklayın Fıkra, Mizah Bölümü 15 cevap
- Annelerimiz İçin Sizde Varmısınız? Islamda Kadının Yeri ve Önemi 52 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.