FATMA_ERGUN yazdı:tahminimce iyi çıktı canım benim senden istediğim numaraları yaz bana 0 1 2 3 hangisi çoğunlukta bekliyorum
zerda yazdı:
yaaaa canım benim sen henüz olumlu bir sonuç yazmadınkiii ooooo darılırmışta ben sana sabaha kadar yorum yazarım sen merak etme ben sana takıldım sadece yaz şu sonucu artık merak ettim
abla 20 çıktı işte neyim ben sen yorumla ben anlamadım.valla bir hat açıyorum evrak yazıyorum yemek yiyorum senin testi yapıyorum.zaten bir karış aklım vardı oda gitti.
TESTE VARMISINIZ?
6.004 görüntülenme · 65 yanıt
RE: TESTE VARMISINIZ?
Abla korkuttun beni bidaha bakarmısın 5 tane 0, 14 tane 1 yine ümitsiz vakamıyım :( :)
zerda yazdı:
mustafa_xtar yazdı:KARDEŞİM SENİNDE PEK İÇ AÇICI DEĞİL SONUCUN BENCE DİKKAT ETMELİSİN KENDİNE
Bala benim 14 çıktı çoğu seyrek ben ne durumdayım :(
Abla korkuttun beni bidaha bakarmısın 5 tane 0, 14 tane 1 yine ümitsiz vakamıyım :( :)
NEYSE AFFEDEYİM BARİ SAGOL ABLAM
zerda yazdı:
haa nihayet kardeşim yaaa fatma duruma bakılırsa normalsin ama yinede dikkatli olman lazım sen özellike ani kızıyorsun hemen bu yönün etkilior olabilir dikkat et sen bize lazımsın
NEYSE AFFEDEYİM BARİ SAGOL ABLAM
:)
mustafa_xtar yazdı:
zerda yazdı:
mustafa_xtar yazdı:KARDEŞİM SENİNDE PEK İÇ AÇICI DEĞİL SONUCUN BENCE DİKKAT ETMELİSİN KENDİNE
:)
mustafa_xtar yazdı:eee yani pek iç açıcı değilsin kardeşim umutsuz vaka aday adayısın daha çok gençsin üstelik ruh haline dikkat etmelisin acizane fikrime göre selam ve dua ile
zerda yazdı:
ABLA BAŞKA AZ YAZMIŞSIN YA:).
zerda yazdı:
mustafa_xtar yazdı:eee yani pek iç açıcı değilsin kardeşim umutsuz vaka aday adayısın daha çok gençsin üstelik ruh haline dikkat etmelisin acizane fikrime göre selam ve dua ile
zerda yazdı:
ABLA BAŞKA AZ YAZMIŞSIN YA:).
1 bazen 2Çok sık 3 bazen 4 asla 5 bazen 6 bazen 7 çok sık 8 seyrek 9 asla 10 bazen 11 bazen 12 seyrek 13 seyrek 14asla 15 asla 16 seyrek 17 bazen 18 seyrek 19 bazen
Zerda ben hangisine giriyorum anlamadım kızım :D:D:D
1 bazen 2Çok sık 3 bazen 4 asla 5 bazen 6 bazen 7 çok sık 8 seyrek 9 asla 10 bazen 11 bazen 12 seyrek 13 seyrek 14asla 15 asla 16 seyrek 17 bazen 18 seyrek 19 bazen
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
zerda yazdı:
selamun aleykum 7tane 1, 6 tane 2, 3 tane 3.... ben nasılım abla bakarsan :) olurum..
selamun aleykum 7tane 1, 6 tane 2, 3 tane 3.... ben nasılım abla bakarsan :) olurum..
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
nuresma yazdı:aleyküm selam kardeşim değerli kardeşim bunuda sizde anlayabilirsiniz ama bana göre normal bir durumdasınız daha dikkat ederseniz iyi olur kanaatindeyim selm ve dua ile
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Allah razı olsun ablacım senden...teşekkür ederim..Allaha emanet olun
zerda yazdı:
aliye_aliye yazdı:ooo kardeşim iyisiniz çok şükür rabbim daim etsin inş selam ve dua ile
on tane 0
üç tane 1
altı tane 2
Allah razı olsun ablacım senden...teşekkür ederim..Allaha emanet olun
hafize yazdı:hafize annem sizde normalsiniz ama size maşallah bu kadar genç arasında iyisiniz rabbim bozmasın inş selam ve dua ile
teste katılacak arkadaşlar tekrar yazmak zorundayım lütfen sonuçlarınızı kendiniz belirleyim burda kendimi psikiyatır gibi hissetmeye başladım sadece sonuçlarınızı yazın yeterlidir selam ve dua ile
teste katılacak arkadaşlar tekrar yazmak zorundayım lütfen sonuçlarınızı kendiniz belirleyim burda kendimi psikiyatır gibi hissetmeye başladım sadece sonuçlarınızı yazın yeterlidir selam ve dua ile
YAKIŞIR ABALAMA.ASLINDA SANA DÇ.DR. ZERDA HANIMMM DEMEK LAZIM..
zerda yazdı:
YAKIŞIR ABALAMA.ASLINDA SANA DÇ.DR. ZERDA HANIMMM DEMEK LAZIM..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/7109-teste-varmisiniz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.