🔒 "Duâ" Kardeşliği >>Kur'an Okuya biliyormusunuz<<

55.685 görüntülenme · 505 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
müslim88

müslim88

Kıdemli Üye · 217 mesaj

bende okumak isterim inş.
Sultanım

Sultanım

Üye · 18 mesaj

s.a

s.a

bende kuranı kerim okumayı biliyorum sizlerle dua kardeşi olmak istiyorum
ALİCİİ

ALİCİİ

Üye · 13 mesaj

S. A. Evet bende kur'an-ı kerim okuyabiliyorum, çalışıyorum ama boş vakitlerimde okurum inşallah.
Sultanım

Sultanım

Üye · 18 mesaj

s.a

s.a

bende kuran okumayı biliyorum kabul ederseniz sizlerle dua kardeşi olmak isterim.ne yapmam gerekiyo beni bilgilendirirseniz sevinirim...
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Sultanımbende kuran okumayı biliyorum kabul ederseniz sizlerle dua kardeşi olmak isterim.ne yapmam gerekiyo beni bilgilendirirseniz sevinirim...

______ aleyküm selam kardeşim
bu forum aktif degil öyle biliyorum yanılmış olabilirim rabbime sıgınırım
başka bir forum var kardeşim oradan katılabilirsiniz. perşembe akşamları toplu dua günümüz
ben linkini vereyin inşallah yardımcı olabilmişimdir
rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ile______

http://forum.islamiyet.gen.tr/dua-kosesi/58702-persembe-aksamlari-dualarda-bulusalim.html
sengul

sengul

Mübarek Üye · 733 mesaj

s.a..

Bismillah..

Öncelikle bu paylaşımı bizlere sunan ve manen dua kardeşliği oluşmasına vesile olan Aşka Mecnun kardeşimin ecrini Rabbimden kat kat niyaz eder ve tüm bu aktiviteye katılan kardeşlerimizin hisselerini ebediyen devam etmesini yine Kadiri Rahim in dergahında dualarımızın başında sonunda okuduğumuz SALATU SELAMLARIN makbul bir şefaatçı yapmasını ve safi yüreklerin amin diyen dillerinin ecrini Rabbimden yine kat kat niyaz ederim..

Bu keşmekeşlik içinde sui alakadarlıkları derk edip ,bu dua kardeşliği dergahında ,şahsıma yakın -uzak herkesin imanlı bir hayatla tekamül edip son nefeslerinde kelime-i tevhid-i manen söylemeyi bizlere nasib eyle YA RABBİM..

amin..amin..amin..
biz de biliyoruz..İNŞAALLAH KATILIYORUZ..
SELAMETLE...
günün tavsiyesi:çocuklara şevkat ve sevgi gösteriniz..
Küçüklere merhamet etmeyen bizden değildir .h.ş(Buhari)
... belagat..
rojda44

rojda44

Kıdemli Üye · 103 mesaj

bende okumak istiyorum kuran okumayı biliyorum banada cüz veya yasin verin bekliyorum
gülefşan

gülefşan

Kıdemli Üye · 449 mesaj

bende biliyorum katılabilirim Allah razı olsun başlatanlardan
rojda44

rojda44

Kıdemli Üye · 103 mesaj

Banada Bi Cüz Verin Okuyayim Lütfen Bana Söyleyin Kaçinci Cüzü Okuyayim
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

selamün aleyküm kardeslerim buraya yazmaya mecbur kaldigim icin özür dilerim ben ALLAH rizasi icin regaip kandiline hatim diye bir konu actim oraya istirak ederseniz temmuzun 3 ne kadar yetistiririz katilim yaparsiniz insallah tekrar özür dilerim Allaha emanet olun
merdiven

merdiven

Kıdemli Üye · 239 mesaj

Bende bu davete icabet ediyorum seve seve okurum allah kabul etsin inşeallah hayirlara vesile kilsin ..............
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

merdivenBende bu davete icabet ediyorum seve seve okurum allah kabul etsin inşeallah hayirlara vesile kilsin ..............
selamün aleyküm kardesim beni kasdediyorsan bu verdigim konuma gir dua bölümunde **Regaip kandili hatmine varmisiniz ** listeye ekleyim 1,5 e kadar ve 30 cuz alindi geri si bos istedigin cuz i yazarim allaha emanet ol
feyzam68km

feyzam68km

Aktif Üye · 60 mesaj

kardesim tabiki ALLAH izin verdiği muddetce bende katılmak isterim... elimden gelen ne ise yaparım inşallah.... insanları böyle güzel şeylere teşvik ettiğiniz için ALLAH cümlenizden razi olsun inşallah....
kırıkkalp

kırıkkalp

Yeni Üye · 0 mesaj

BENDE OKUMAK İSTİYORUM :a15:
_ahraz_

_ahraz_

Kıdemli Üye · 264 mesaj

Selamun aleyküm.
Çalışıyorum,inşallah bende desteklerim.Şu anda hatmediyorum ama onunla beraber okumak isterim...Allah kabul etsin...
66yasemin

66yasemin

Üye · 14 mesaj

Ben de elhamdürillah biliyorum.yalniz ne zaman basliyacaz.ne okuycaz biraz aciklik getirirseniz iyi olur.yeni üyelerdenim.
ONUR_

ONUR_

Aktif Üye · 55 mesaj

Bende biliyorum ama fazla degil aslinda iyi kur'an okurdum ama artik okuyamiyorum ihmal ettim dünya işlerine daldim bu arada pusulamizi kaybettim ama elimden geleni yaparim...
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

kardesım ben de bılıyorum okumayı
A.e.o.'un
sindy

sindy

Kıdemli Üye · 169 mesaj

bende biliyorum 3 kere hatimde etttim ewt arap kökenli oldugumdan arapcada biliyorum:D
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.