🔒 "Duâ" Kardeşliği >>Kur'an Okuya biliyormusunuz<<

55.685 görüntülenme · 505 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

Aşkâ MecnunAleykümselam....

-Bize yine eşlik edebilirdsiniz öğrenene kadar yusuf Tavaslının Yasin-i Şerif Kİtabından Türkçe yasin okuyarak katıla bilirsiniz ALLAH c.c kabul eylesin inşALLAH

tamam çok sevinirim valla.söylicektim ama çekindim.allah razı olsun.
fatıma meral

fatıma meral

Aktif Üye · 93 mesaj

evet okumaya uzun aradan sonra tekrar başladım allah kabul etsin
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

Aşkâ Mecnunhttp://www.ortakhatim.com/htm/

Hatim-i Şerife katılmak içinLütfen Linke tıklayınız...

selamün aleyküm buraya bu rumuzla katılamıyormuyuz ben ekliyecektim kendimi nasıl olduğunu açıklarsanız katılmak isterim :evet
hilaynur_1986

hilaynur_1986

Aktif Üye · 70 mesaj

bende varım arkadaslar banada haber verın ALLAH razı olsun ALLAHA emanet olun
pakizebölükbas

pakizebölükbas

Kıdemli Üye · 230 mesaj

bende davete icabet etmek isterim.suan kurana yeni gectim ögrenme asamasindayim.dediniz cüzden türkceside olur.ozaman bende varim insallah bu yolda hepberaberiz hic geri kalirmiyim.Allah razi olsun baslatan arkadastan böylece okuma aliskanligimiz gelisiyorinsallah.
ahirete_yolculuk

ahirete_yolculuk

Kıdemli Üye · 203 mesaj

kardeslerim bende katilmak isterim kurani kerimin güzelliklerinden bende sizler gibi paylasmak isterim rabim kabul etsin insallah
_zehra_

_zehra_

Üye · 47 mesaj

Esselamün Aleyküm Kardeşlerim.ben Araniza Yeni Katilan Bir Kardeşinizim.rabbime şükürler Olsun Bende Kuran-i Kerim Okuyabiliyorum Ve Sizlerle Birlikte Güzel şeyler Yapmaya Adayim.rabbim Hepimizin Dualarini Kabul Buyursun Inşallah.bu Arada çok Sikintidayim Dualarinizda Benide Unutmazsaniz Minnettar Olurum.hakkinizi Helal Edin.rabbime Emanet Olun.
KaranLıq

KaranLıq

Üye · 12 mesaj

çok şükür Rabbime Kuranı kerim okumasını biliyorum ALlah bilmeyenlerede nasip etsin.Allah annemden de babamdan da razı olsun(amin)tabi szin gibi hayırlı insanlardanda
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Bu formun sahibi Aşka Mecnun kardeşimiz artık aramızda değil ama forumları bizimle inşallah tekrardan aramıza geri döner her forlarını görünce içime hüzün giriyor :gulegule
eqos1453

eqos1453

Yeni Üye · 3 mesaj

meltemaksarayevet bende Kuran okuyabiliyorum çalışıyorum ama katılabirim insan isterse heryerde ve her koşulda istedigini yapabiliyor

evet arkadaşım sana katılıyorum isteyince herşeye zaman ayrılabilinir...
bende KUR'AN okumayı biliyorum...
gönül saray

gönül saray

Aktif Üye · 52 mesaj

Evet Bende çalişiyorum Ve Kuran Okuyabiliyorum.
Yalniz Nasil Okuyacagiz. Hergün 1 Sayfami Belirli Birşey Varmi ..yasin Tebarekeke V. Gibimi Yoksa Günlük 1-2 Sayfa Falan Mi..açiklanirsa Sevinirim.
Allah Daim Ve Kabul Etsin Inşallah.slm.
pınar_0505

pınar_0505

Yeni Üye · 9 mesaj

bende aranıza katılmak istiyorum çalışıyorum ama akşamları eve gidince elimden geldiğince okumaya çalışırım
reyyan68

reyyan68

Aktif Üye · 50 mesaj

_zehra_Esselamün Aleyküm Kardeşlerim.ben Araniza Yeni Katilan Bir Kardeşinizim.rabbime şükürler Olsun Bende Kuran-i Kerim Okuyabiliyorum Ve Sizlerle Birlikte Güzel şeyler Yapmaya Adayim.rabbim Hepimizin Dualarini Kabul Buyursun Inşallah.bu Arada çok Sikintidayim Dualarinizda Benide Unutmazsaniz Minnettar Olurum.hakkinizi Helal Edin.rabbime Emanet Olun.

selamun aleykum..
zehra kardeşimin söylediklerine aynen katılıyorum..beni unutmayın..:G
SERKAN ÖZDEMİR

SERKAN ÖZDEMİR

Yeni Üye · 6 mesaj

evet kardeşim okuyobiliyorum okurum tabi
SERKAN ÖZDEMİR

SERKAN ÖZDEMİR

Yeni Üye · 6 mesaj

slm

slm

evet kardeşim okuyobiliyorum okurum tabi
demetim

demetim

Yeni Üye · 2 mesaj

slm

slm

slmlar bende varım okumaya ama ben kuran-ı kerimi bilmiorum :(ancak türkçesini okurum eğer sizede uygunsa cavplarınızı bekliorum rabbima emanet olun inşallah
islam-i

islam-i

Yeni Üye · 3 mesaj

Esselamün Aleyküm Kardeşlerim.ben Araniza Yeni Katilan Bir Kardeşinizim.rabbime şükürler Olsun Bende Kuran-i Kerim Okuyabiliyorum Ve Sizlerle Birlikte Güzel şeyler Yapmaya Adayim.rabbim Hepimizin Dualarini Kabul Buyursun Inşallah.
garip bir kul

garip bir kul

Üye · 20 mesaj

ben de kur'an'ı kerim okuyabilyorum katılabilirim
kozete19

kozete19

Üye · 17 mesaj

Kur'an Okumayi Biliyormusunuz

Kur'an Okumayi Biliyormusunuz

Allah'a şükürler olsun biliyorum.hafızlık yapıyordum bitiremedim .şu anda bunun dayanılmaz acısını yaşıyorum.belki önemini kavrayacak bilgiye sahip olmadan başladığım içindir.sebep bunlardan bir tanesi .inşalah bu sayede ezberlerimi de tekrar ederim.ALLAH hepinizden razı olsun...:)
nevin2007

nevin2007

Kıdemli Üye · 326 mesaj

Ben Pek Rahat Okuyamiyorum Ama Devamli Okudugumuz Yasin.tebareke .vakia Ve Bazi Dualari Rahatlikla Okuyabiliyorum Hayirli Akşamlar
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.