🔒 "Duâ" Kardeşliği >>Kur'an Okuya biliyormusunuz<<
55.684 görüntülenme · 505 yanıt
selamün aleyküm çalışıyorum ve hatim başladım ama gene de katılmak isterim elimden geldiği kadar.selametle
sevinç 54
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
dua kardeşliği
dua kardeşliği
merhaba arkadaşlar bende bu guruba katılmak istiyorum bu güzel aktiviteyi kendimce elimden geldiği kadar evde yapmaya çalışıyordum.
çünkü etrafımızda bu tür aktiviteler artık unutulmaya yüz tutmuş durumda okuyunca çok sevindim allah inşallah amellerimizden,ibadetlerimizden razı olsun.
dua kardeşliği
merhaba arkadaşlar bende bu guruba katılmak istiyorum bu güzel aktiviteyi kendimce elimden geldiği kadar evde yapmaya çalışıyordum.
çünkü etrafımızda bu tür aktiviteler artık unutulmaya yüz tutmuş durumda okuyunca çok sevindim allah inşallah amellerimizden,ibadetlerimizden razı olsun.
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
Selamün Aleyküm,
ben alevi bi arkadaşım için sizden Mealli Kuran-ı Kerim taleb ediyorum ama illa bu siteden mi olması gerekiyor.Namaz kılmasını filan bilmiyor ama kılacakmış öyle dedi bu Ramazan biraz oruç da tuttu.Kuran-ı Kerim daha yardımcı olacaktır diye düşündüm...
Selametle...
ben alevi bi arkadaşım için sizden Mealli Kuran-ı Kerim taleb ediyorum ama illa bu siteden mi olması gerekiyor.Namaz kılmasını filan bilmiyor ama kılacakmış öyle dedi bu Ramazan biraz oruç da tuttu.Kuran-ı Kerim daha yardımcı olacaktır diye düşündüm...
Selametle...
selamün aleyküm kardeşim çok güzel düşünmüşsün.bende katilmak isterim selam ve dua ile
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6980-dua-kardesligi-kur-an-okuya-biliyormusunuz · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.