RE: "Duâ" Kardeşliği >>Kur'an Okuya biliyormusunuz<<
S.A. KUR'AN OKUMAYI BİLİYORUM ALLAH'IN İZNİ İLE BENDE KATILMAK İSTERİM .BÖYLE BİR FORUM AÇTIĞINIZ İÇİN RABBİM RAZI OLSUN KARDEŞİM .DUALARDA BULUŞMAK DİLEĞİ İLE A.E.O.
55.685 görüntülenme · 505 yanıt

aska mecnun yazdı:
Kalb-i selim yazdı:
Lailahe illallah Cuma(gecesi)'nın sebebiyle,
Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle
dünya ve ahiret muradımı ver.
Cuma gibi günümüz/gecemiz var.
İslam gibi dinimiz var.
Muhammed gibi şahımız var.
Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.
Selatü selaya yolladım Mevlaya, Muhammed'e; Ey Allah'ım sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma'ya.
Amin.
Her şeye rağmen yetişti cuma ve gecesi,
Döküldü kirlerim düştü avcuma...
Geceniz (CUMA) Mübarek, Dualarınız Makbul olsun İnşAllah. Hayırlı yatsılar ve (Cuma)geceler(i).
Bu geceyi Dua ile geçirmek duası ile... Allahaısmarladık... B)
SELAMÜNALEYKÜM....
ALLAH C.C. RAZI OLA ALLAH C.C. BU GECELER HATRINA LÜTUFTA BULUNA. ALLAH C.C. GÜNAFLARDAN KORUYA. ALLAH C.C. CUMALARDA SEHERLEMEYİ NASİP EDE. ALLAH C.C. MUHAMMEDİ İLERİN SAYISINI ARTTIRA ALLAH C.C. SENDEN RAZI OLA. Din ve kardeşlik üzerine selam olsun. felah ve muzafferiyet üzerine Dua olsun. İslam ahlakını yaşamak adına sağlık olsun.
FE EMANİLLAH
aska mecnunesselamünaleyküm kardeşlerim aramızda kuranı kerim okuya bilen varsa burda kendilerini belirtirlerse kuran okuma grubu oluşturmak istiyorum sizin katkılarınızla Rabbim her daim ibadetlerimizi dualarımızı kabul buyursun inşallah selametle dualarda daim olmak dileği ileselamun aleyküm bende çok isterim ama çalışıyorum nasıl böyle bir etkinlige dahil olabilirim
Haftada iki sefer yasin bayan Arkadaşlar çalışmayanlar evlerinde Cuma suresini kurani kerim ölülerin ardından yasini şerif okumak isteyenler site içi bir gruptur daimi kuran okuma...
:p:p"DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN DAVETE İCABSIZLIK ETMEYİN MÜMİNİN MÜMİNE DUASI EN MAKBUL OLANIDIR..KURAN OKUYORUZ RAHMANDAN BAĞIŞLANMA UMUYORUZ..." :p:p
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6980-dua-kardesligi-kur-an-okuya-biliyormusunuz · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.