Neden Allaha Emanet Ederiz????????
7.438 görüntülenme · 86 yanıt
RE: Neden Allaha Emanet Ederiz????????
Allahım imanımı sana emanet ediyorum.. diye dua ederim. Çünkü zaman iman kurtarma zamanı. Azıcık bi imanımız var onu da korumak çok zor. Onun için Allaha emanet ederim, edelim.
Her şeyimizi Allaha emanet edelim. Korkmayalım. Çünkü emanetimiz emin ellerde.
Allah c.c razı olsun ALLAH'A EMANET OL MUSTAFA_XTAR SELAMETLE :D:D
Allahım imanımı sana emanet ediyorum.. diye dua ederim. Çünkü zaman iman kurtarma zamanı. Azıcık bi imanımız var onu da korumak çok zor. Onun için Allaha emanet ederim, edelim.
RE: Neden Allaha Emanet Ederiz????????
Allah razı olsun
Neden Allaha Emanet Ederiz????????
Her zaman her şeyimizi o Allaha emanet etmelimiyiz. Etmeliyiz. Çünkü o emanetçilerin en güveniliri. O hiçbir emanete hıyanet etmez. Ona emanet edilen sahibine eksiksiz geri verilir.
Selamun Aleyküm Mustafa Abi
Cok Güzel Bir Paylasim Olmus ALLAH Razi Olsun Begenerek Okudum Emegine Saglik...
ALLAH´a EMANET OL ABI...
Selamun Aleyküm Mustafa Abi
Cok Güzel Bir Paylasim Olmus ALLAH Razi Olsun Begenerek Okudum Emegine Saglik...
ALLAH´a EMANET OL ABI...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6921-neden-allaha-emanet-ederiz · 29.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allaha emanet olun.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 29 cevap
- Allaha Emanet Olun!.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- allaha emanet olun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- ALLAHA EMANET GEMİ GİDİYOR TABİ BENDE Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- neden ibadet ederiz Dini sohbet 2 cevap
- neden,neden,neden? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.