Ha Ha Ha kurt kocayınca kuzuların maskarası olurmuş demi fatma hanım :) :) :)
İnsan kendisiyle barışık olmalı. Valla benim için bi sorun olmaz. YAzılaı yine aynı olur çünkü. :)
Allaha emanet olun
7.438 görüntülenme · 86 yanıt
mustafa_xtar yazdı:
Ha Ha Ha kurt kocayınca kuzuların maskarası olurmuş demi fatma hanım :) :) :)
İnsan kendisiyle barışık olmalı. Valla benim için bi sorun olmaz. YAzılaı yine aynı olur çünkü. :)
Allaha emanet olun
nuresma yazdı:
Allah razı olsun bilgiler için. ewet imanımız O'na emanet,çok güzel..selam ile..
xtar yazdı:Arkadaşlar hakkınızı helal edin sapıklar çoğalınca ismimi değiştirmek zorunda kaldım. Nedir bu erkeklerden çektiğimiz yaaa :p;):):):)
mustafa_xtar yazdı:
eminesena yazdı:
valla şahsen benden bekleme mustafa abi......:D:D
Ya şimdide züleyha_xtar diye değiştirecem :) :) :)
şimdiden dalga konusu olduk
Öle ama msn yi açık bırakıyoruz belki birine yardımımız dokunur diye
adam geliyo sellam veriyo msnde ismimi görünce gidiyo
bende seviniyodum konuşacak arkadaş geldi diye hey allahım ya
:) :) :) :) :)
eminesena yazdı:
ya da zülayha abla mı demeliydim...:D:D
mustafa_xtar yazdı:
eminesena yazdı:
ya da zülayha abla mı demeliydim...:D:D
Valla canınız ne istiyorsa diyebilirisiniz. Benim için fark etmez :)
Ablanız kurban olsun :) :) :)
Tayfun_Dokgoz yazdı:
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN. ALLAH A EMANET OLUN
zeynep1111 yazdı:
kardeşim allah razı olsun bu kadar güzel bir konu ancak bu güzel kelimelerle ifade edilebilir
rabbime emanetiz
allaha emanet ol kardeşim
serap bozkurt yazdı:
S.A.
GERÇEKTEN DÜŞÜNDÜMDE SEVDİKLERİMİZİ SADECE ONLARDAN AYRILIRKEN ALLAH EMANET EDİYORUZ HALBUKİ DEDİĞİNİZ GİBİ ONLARI VE BİZİM İÇİN DEĞERLİ OLAN DİĞER ŞEYLER MESELA SİZİN DUANIZDA DA BELİRTTİĞİNİZ GİBİ İMANIMIZI İNANCIMIZI DA ONA EMANET ETMELİYİZ ŞÜPHESİZ Kİ O EMANETÇİLERİN EN HAYIRLISIDIR BU HATIRLATMA İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN HAKKINIZI HELAL EDİN A.E.O. SELAMETLEB)
sert yazdı:
Hepiniz O Yüceler Yücesine ,tüm kudretin ve mülkün sahibine,emanet olun.Allah ve Resulunün muhabbetiyle kalınB)B)B)
candy_seker yazdı:
Allah Razı olsun kardeşim çok güzel hazırlamışın. emeğine yüreğine sağlık. Güzel dualar ediyoduk ama imanımızı Allah a emanet etmek bunu bilmiyordum. teşşekkür ederim kardeşim sizler sayesinde güzel dinimiz hakkında hergün yeni bişey öğreniyorum allah razı olsun
B)B)HEPİNİZ ALEMLERİN RABBİ OLAN GÜZELLER GÜZELİNE EMANET OLUN....B)B)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6921-neden-allaha-emanet-ederiz · 29.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.