HEPİNİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...:(
ALLAHA EMANET GEMİ GİDİYOR TABİ BENDE
1.359 görüntülenme · 10 yanıt
:(SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR GENE SEFER VAKTİ GELDİ BENİN İÇİN TEKRAR SULAR ÜSTÜNE DÖNME ZAMANI YANİ.BU SİTENİN BANA ÇOK ŞEY KATTIĞINA İNANIYORUM VESİLE OLANLARDAN ALLAH (C.C)RAZI OLSUN. ALLAH(C.C)
RE: ALLAHA EMANET GEMİ GİDİYOR TABİ BENDE
ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.GÜLE GÜLE GİDİP,TEKRAR ARAMIZA DÖNERSİN İNŞALLAH..YOLUN AÇIK OLSUN KARDEŞİM..İNŞ EN KISA ZAMANDA DÖNERSİN:)ALLAHA EMANET ETTİK SENİ:)SELAMETLE KARDEŞİM....DUA İLE KAL...
ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.GÜLE GÜLE GİDİP,TEKRAR ARAMIZA DÖNERSİN İNŞALLAH..YOLUN AÇIK OLSUN KARDEŞİM..İNŞ EN KISA ZAMANDA DÖNERSİN:)ALLAHA EMANET ETTİK SENİ:)SELAMETLE KARDEŞİM....DUA İLE KAL...
yolun açık olsun kardeşim..Rabbim yar ve yardımcın olsun...dualarda beraberiz inş...selametle....
yolun açık olsun kardeşim..Rabbim yar ve yardımcın olsun...dualarda beraberiz inş...selametle....
allah razı olsun arkadaşlar, her işte bir hayır vardır dün otobüsü kaçırdım:D nasipse bu akşam gidiyorum selametleB)B)
allah razı olsun arkadaşlar, her işte bir hayır vardır dün otobüsü kaçırdım:D nasipse bu akşam gidiyorum selametleB)B)
zerrin yazdı:ALLAH RAZI OLSUN ZERRİN AMİN SELAMETLE
ALEYKÜMSELAM. RABBİM YOLUNUZU AÇIK ETSİN. TEKRAR ARAMIZDA GÖRMEK DİLEĞİYLE SİZİ..
ALLAH ' A EMANET OLUN...
umeyye yazdı:B)AMİN ALLAH RAZI OLSUN UMEYYE ALLAHA EMANET SELAMETLEB)
:(:( GÜLE GÜLE KARDEŞİM YOLUN BAHTIN AÇIK OLSUN :(:(
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/11788-allaha-emanet-gemi-gidiyor-tabi-bende · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Çin Malları Geçer Gemi Gemi ÇANAKKALE BOĞAZINDAN!!! Boykot 3 cevap
- Tabi tabi... Nasihatler 2 cevap
- Allaha emanet olun.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 29 cevap
- Allaha Emanet Olun!.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- allaha emanet olun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Neden Allaha Emanet Ederiz???????? Dini sohbet 86 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.