🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

İslamiyet.gen.tr Ailesi '' Dualarda TEK YÜREK ''

354.333 görüntülenme · 4.885 yanıt

Paylaş:
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

GEVHER17. Ocak Pazar - 22.Ocak.Cuma Tarihleri arasında Kaptan Koltuğunda BİR_UMUT kardeşimiz var.

Bir hafta süresince , kardeşimiz ne derse onu yapacağız inşaAllah.

Ben bu işi çoook sevdim ... :a04:

Kampanyada ki tüm kardeşlerime sesleniyorum...
Hazırlıklarınıza yavaş yavaş başlayın ...Benden söylemesi ..
Programınız elinizde hazır olsa iyi olur... :a26:

Belki de BİR_UMUT kardeşimizin ''23.Ocak.Cumartesi ile 29.Ocak .cuma tarihleri arasında görev yapması'' için seçeceği '' TAZE KAN '' siz olursunuz. :a37:

Belli mi olur ?

..

geciktim biraz affola kusurumuz:a35:

belediyenin pardon :) gevher modumuzun bana verdiği yetkiye dayanarak kumandayı ele alıyorum :)

hımm bir hafta boyunca gevher! gevher!.. bizi kimlerin Eline bıraktın gibi sesleri işitiyorum şimdiden :D şaka efendim korkmayın ibadet ederken tebessüm de edelim demi ;)

yarın ki sürpriz paketi açıklıyayım ( vakit bulduğumuz zaman istediğimiz miktarda)

bu sürekli bi proje olduğu için düşündüm ki her gün (ki benden sonraki arkadaşlarda bunda devam edecekler) 3 esma okuyalım baştan..

Ya ALLAH
Ya Rahman ( dünyada bütün yaratılmışlara yardım eden)
Ya Rahım (ahirette sadece mümin kullarına yardım eden )

ve Fatiha suresini okuyalım..açan, anahtar anlamlerına gelen kuran ı kerimin ilk suresiyle bende açılış yapmak istedim:)

1-FATİHA:
1 - Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
2 - Hamd o âlemlerin Rabbi,
3 - O Rahmân ve Rahim,
4 - O, din gününün maliki Allah'ın.
5 - Ancak sana ederiz kulluğu, ibadeti ve ancak senden dileriz yardımı, inayeti. (Ya Rab!).
6 - Hidayet eyle bizi doğru yola,
7 - O kendilerine nimet verdiğin mutlu kimselerin yoluna; o gazaba uğramışların ve o sapmışların yoluna değil.
bir_umut

bir_umut

deniz yıldızıheyyytt bee kimin kuzeniymişş;):P

1 hafta boyunca yoklamayı sana mı vercez yani:a37:
hadi kolay gele taze kanımız heheee:a04:

bu arada bugünkü vazifemide yerine getirdim, ALLAH kabul etsin...

bak seni iki kat çalıştıracağım ee o da akraba kıyağı olsun:a37:

Allah kabul etsin hepimizinkini
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

bir_umutgeciktim biraz affola kusurumuz:a35:

belediyenin pardon :) gevher modumuzun bana verdiği yetkiye dayanarak kumandayı ele alıyorum :)

hımm bir hafta boyunca gevher! gevher!.. bizi kimlerin Eline bıraktın gibi sesleri işitiyorum şimdiden :D şaka efendim korkmayın ibadet ederken tebessüm de edelim demi ;)

yarın ki sürpriz paketi açıklıyayım ( vakit bulduğumuz zaman istediğimiz miktarda)

bu sürekli bi proje olduğu için düşündüm ki her gün (ki benden sonraki arkadaşlarda bunda devam edecekler) 3 esma okuyalım baştan..

Ya ALLAH

ve Fatiha suresini okuyalım..açan, anahtar anlamlerına gelen kuran ı kerimin ilk suresiyle bende açılış yapmak istedim:)

1-FATİHA:
3 - O Rahmân ve Rahim,
5 - Ancak sana ederiz kulluğu, ibadeti ve ancak senden dileriz yardımı, inayeti. (Ya Rab!).
7 - O kendilerine nimet verdiğin mutlu kimselerin yoluna; o gazaba uğramışların ve o sapmışların yoluna değil.

Emir anlaşılmıştır kumandanım... :B

Rabbimizin izniyle , yarın namazlarımızda dua etmenin yanısıra gün içerisinde bu ödevlerimizi de gerçekleştireceğiz.

Hayırlı geceler ...
bir_umut

bir_umut

GEVHEREmir anlaşılmıştır kumandanım... :B

Rabbimizin izniyle , yarın namazlarımızda dua etmenin yanısıra gün içerisinde bu ödevlerimizi de gerçekleştireceğiz.

Hayırlı geceler ...

eyvallah modum..senin günlerini arıyacaklar biraz ama :a37:

Allah şimdiden kabul etsin..hayırlı geceler...
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

evettt beni ne zaman ekleyceksiniz listeye hııı :a12:
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
GEVHER

GEVHER 🛡

-ŞEB-İ ARUS-evettt beni ne zaman ekleyceksiniz listeye hııı :a12:

ekledik bile.... :a26:

3. Gruptasınız kardeşim , varsa kişisel dua isteğinizi de ekleyelim listeye.
bir_umut

bir_umut

-ŞEB-İ ARUS-evettt beni ne zaman ekleyceksiniz listeye hııı :a12:

kardeşim ben de araştırdım siz eklenmişsiniz rahat olun :a26: 3. grupta bulunuyorsunuz..ilk sayfada listemiz
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

GEVHERekledik bile.... :a26:

3. Gruptasınız kardeşim , varsa kişisel dua isteğinizi de ekleyelim listeye.

bir_umutkardeşim ben de araştırdım siz eklenmişsiniz rahat olun :a26: 3. grupta bulunuyorsunuz..ilk sayfada listemiz

tamamdır ;) özel dua yok gönülden gönüle ne geçerse hayırlısı ile kabulumdur ;)

saolasınız..

Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
bir_umut

bir_umut

18.ocak. pazartesi

sabah namazı : 2.grup

veee yarınki ödevimiz :) kolay gele...

Ya ALLAH

1-FATİHA:
3 - O Rahmân ve Rahim,
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

Allah allah benim kafam karıştı.biz yatsıyı 5.grup için etmedik mi ?yarın sabah namazında sıra 1.grupta değilmiydi?
bir_umut

bir_umut

Nur_u SecdeAllah allah benim kafam karıştı.biz yatsıyı 5.grup için etmedik mi ?yarın sabah namazında sıra 1.grupta değilmiydi?

kardeşim kafan karışmasın :) her vakte herkes denk gelsin diye bu uygulama yapılıyor..ilk sayfada bakarsan anlarsın ;)
bir_umut

bir_umut

yarın sabah namazından sonraki gurubumuz

2.Grup :

Cemaldurra .........''Ya Rabbî, günahlarımızı affeyle,
Ya Rabbî, hayırlı dualarımızı kabul eyle,
Ya Rabbî, bizlere hayırlı bir ömür nasip eyle,
Ya Rabbî, bizlere hayırlı bir ölüm nasip eyle... ''
Kardelen1711........ ''Rabbim hayırlı rızıklar açsın.Eşime iş kapısı,yavrularıma hayırlı ömürler hayırlı kader versın ''
Berat05.............'' Rabbim , kendisine - ailesine - sevdiklerine Kur'an ve Sünnet rehberliğinde yaşanacak , Allah Celle Celalühün razı olacağı , Efendimizin hoşnut olacağı hayırlı ve faydalı güzel hayatlar nasip etsin. Hem dünya hem de ahiret hayatında Cennette yaşamayı , cennet ehlinden olmayı nasip etsin ; Hayırlı ve bereketli kazançlar versin, verdiği tüm zenginliği de sağlık -afiyet-mutluluk-huzur içinde Kendisinin razı olacağı şekilde kullanmayı nasip etsin. Yuvasını islamiyetin yaşandığı , sıcacık bir yuva haline getirsin. Her anını iman içinde yaşamayı , son nefesini de iman ile vermeyi nasip etsin. ''

Cemal-i Hilal
Bir_umut
Mutlu Kul :............ '' Rabbim tüm sıkıntılarımdan kurtarsın , hayırlı tüm isteklerim gerçekleştirsin ve ablalarıma hayırlı evlatlar nasip etsin .''
Ilgın_gümüş

ve ödevimiz bunu her sayfaya koplamak gerek :) duyan duymayana duyursun :)

Ya ALLAH

1-FATİHA:
3 - O Rahmân ve Rahim,
bir_umut

bir_umut

öğle namazı : 3.grup

ilkindi namazı : 4.grup
akşam namazı : 5.grup
yatsı namazı : 1. Grup

Es-selamü aleyküm..

Rabbim bizlere dinde dünyada ve ahirette af ve afiyet eylesin..günahlarımızı affetsin..Razı olduğu kullarından eysin cümlemizi..kendine layık kul habibine layık ümmet eylesin ..(amiinn)

KÖRDÜĞÜM

KÖRDÜĞÜM

Mübarek Üye · 829 mesaj

sabah namazımı kıldııııımmmm :) 2.grup için dualarımı ettim.dün kalkaamaıştım ya onu da hemnamazını hem duamı kza ettim.hayırlı sabahlar.bugun bana dua edin önemli bi konu için birazdan yola çıkıcam hayırlı geişmelerin olması ve bu hayırlı gelişmelerin de gönlümdeki ile bir olmas için RABBİM yardım et şu kuluna dersenız sevinirim.haydın hayırlı sabhlar.öğlen ve ikindin muhtemelen dışarda olurum.gelince haber eddeerim.dün yatsı namazımı kılıp duamı ettim bunuda söylüyüm

haydi AEO iyi günler
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

Mübarek Üye · 2.307 mesaj

ALLAH DUALARIMIZI KABUL BUYURSUN İNŞAALLAH.SELAM VE DUA iLE
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Esselamüaleykum...

Esselamüaleykum...

Rabbim Bu mübarek günlerin, okunan Kur'anlar, dualar yüzü gözü hürmetine bizleri maddi ve manevi darda bırakmasın...
Rabbim bizleri bir an bile olsa nefsimizle başbaşa bırakmasın...
Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Rabbim bizleri cemalini görmeyi ve Cennette sevdiklerimizle beraber olmayı nasip etsin...
AMİNNN...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Su-Eda

Su-Eda

Mübarek Üye · 5.725 mesaj

bir_umutyarın sabah namazından sonraki gurubumuz

2.Grup :

Cemaldurra .........''Ya Rabbî, günahlarımızı affeyle,
Ya Rabbî, hayırlı dualarımızı kabul eyle,
Ya Rabbî, bizlere hayırlı bir ömür nasip eyle,
Ya Rabbî, bizlere hayırlı bir ölüm nasip eyle... ''
Kardelen1711........ ''Rabbim hayırlı rızıklar açsın.Eşime iş kapısı,yavrularıma hayırlı ömürler hayırlı kader versın ''
Berat05.............'' Rabbim , kendisine - ailesine - sevdiklerine Kur'an ve Sünnet rehberliğinde yaşanacak , Allah Celle Celalühün razı olacağı , Efendimizin hoşnut olacağı hayırlı ve faydalı güzel hayatlar nasip etsin. Hem dünya hem de ahiret hayatında Cennette yaşamayı , cennet ehlinden olmayı nasip etsin ; Hayırlı ve bereketli kazançlar versin, verdiği tüm zenginliği de sağlık -afiyet-mutluluk-huzur içinde Kendisinin razı olacağı şekilde kullanmayı nasip etsin. Yuvasını islamiyetin yaşandığı , sıcacık bir yuva haline getirsin. Her anını iman içinde yaşamayı , son nefesini de iman ile vermeyi nasip etsin. ''

Cemal-i Hilal
Bir_umut
Mutlu Kul :............ '' Rabbim tüm sıkıntılarımdan kurtarsın , hayırlı tüm isteklerim gerçekleştirsin ve ablalarıma hayırlı evlatlar nasip etsin .''
Ilgın_gümüş

ve ödevimiz bunu her sayfaya koplamak gerek :) duyan duymayana duyursun :)

Ya ALLAH

1-FATİHA:
3 - O Rahmân ve Rahim,

bir_umutöğle namazı : 3.grup

ilkindi namazı : 4.grup
akşam namazı : 5.grup
yatsı namazı : 1. Grup

Es-selamü aleyküm..

Rabbim bizlere dinde dünyada ve ahirette af ve afiyet eylesin..günahlarımızı affetsin..Razı olduğu kullarından eysin cümlemizi..kendine layık kul habibine layık ümmet eylesin ..(amiinn)

mavci
Rabbim Bu mübarek günlerin, okunan Kur'anlar, dualar yüzü gözü hürmetine bizleri maddi ve manevi darda bırakmasın...
Rabbim bizleri cemalini görmeyi ve Cennette sevdiklerimizle beraber olmayı nasip etsin...
AMİNNN...

Ve Aleyküm selam
Dualarınıza canı gönülden Amin...
Bir umut kardeşim bu haftaki göreviniz hayırlı olsun:a12:
Rahman c.c yar ve yardımcınız olsun size çok güzel mükafatlar nasib etsin inşallah
sayfanın girişindeki linkte Maşallah Barekallah Subhanallah çok güzel olmuş:a12:
Erkan kardeşimizin emeğine sağlık Rahman c.c. razı olsun..
Allah c.c. izniyle Namazlarımızdan sonra dualarımıza devam ediyorum..
Rahman c.c. kabul etsin inşallah..
Selametle kalın
Selam ve duayla
Rahman c.c. emanetsiniz..
GEVHER

GEVHER 🛡

KÖRDÜĞÜMsabah namazımı kıldııııımmmm :) 2.grup için dualarımı ettim.dün kalkaamaıştım ya onu da hemnamazını hem duamı kza ettim.hayırlı sabahlar.bugun bana dua edin önemli bi konu için birazdan yola çıkıcam hayırlı geişmelerin olması ve bu hayırlı gelişmelerin de gönlümdeki ile bir olmas için RABBİM yardım et şu kuluna dersenız sevinirim.haydın hayırlı sabhlar.öğlen ve ikindin muhtemelen dışarda olurum.gelince haber eddeerim.dün yatsı namazımı kılıp duamı ettim bunuda söylüyüm

haydi AEO iyi günler

veeee işte budur !.... :a15:
Sabah namazına kalkmışsınız ehamdülillah.
Aynen bu şekilde devam , yarın da güzel haberinizi bekliyoruz inşaAllah kardeşim. :B

Rabbim bugün yardımcınız olsun kardeşim .Sizi korktuklarınızdan emin kılsın , umduklarınıza nail etsin.

Hayırlı günler olsun.
GEVHER

GEVHER 🛡

BULENT TUNALIALLAH DUALARIMIZI KABUL BUYURSUN İNŞAALLAH.SELAM VE DUA iLE

mavci
AMİNNN...

Su-Eda

Ve Aleyküm selam
Dualarınıza canı gönülden Amin...
Bir umut kardeşim bu haftaki göreviniz hayırlı olsun:a12:
Rahman c.c yar ve yardımcınız olsun size çok güzel mükafatlar nasib etsin inşallah
sayfanın girişindeki linkte Maşallah Barekallah Subhanallah çok güzel olmuş:a12:
Erkan kardeşimizin emeğine sağlık Rahman c.c. razı olsun..
Allah c.c. izniyle Namazlarımızdan sonra dualarımıza devam ediyorum..
Rahman c.c. kabul etsin inşallah..
Selametle kalın
Selam ve duayla
Rahman c.c. emanetsiniz..

Rabbim dualarınızı kabul etsin.
Bizler için ettiğiniz duaların kat kat fazlasıyla mükafatlandırsın sizleri...

Durmak yok , çalışmaya devam inşaAllah...:a12:
cemaldurra

cemaldurra

Mübarek Üye · 1.142 mesaj

Selamun Aleyküm,

Hanımın akrabalarının ani bir baskını neticesinde bir süre sitemizden uzak kalmak zorunda kaldım...
Ancak dua kampanyamıza programa olabildiğince sadık kalarak devam ettim... Sadece biraz daha genel ifadelelerle dua etmek zorunda kaldım...
Haber veremediğim için hakkınızı helal edin...

Artık daha ciddi olarak katılabileceğim inşaallah...

Allah'a emanet olun...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.