Bugünde;
Sabah
Öğle
İkindi Namazlarımın arkasında kardeşlerimizin dualarını yaptım,inşaallah Akşam ve yatsı namazının arkasından da yaparım.
Rabbım kabul eylesin inşaallah.
354.359 görüntülenme · 4.885 yanıt
smyyesinşallah dualarınız yapılmıştır kardeşlerim.
kardelen1711Yoklama yapmaya devam ediyorsak namazımda dualarımı yaptım selam ve dua ile
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
nisan21Selamun Aleyküm... Ben şimdi gördüm... Katılmak isterim ama tam olarak okumadım nasıl olacağını henüz anlamadım yanımda oğlum ve kızkardeşim var rahat bırakmıyorlar beni :) Listeye benide yazar mısınız? Sonra nasıl olacağını öğrenirim tam olarak...
İNCİNURSELAMÜN ALEYKÜM...
Gerçi ben size dua ediyodum sölemicetim ama KIYAMADIMM.ŞİMDİ benim duamıda eklermisin GEVHER abi.
ALLLAHIM ÜMMETİ MUHAMMEDİ ISLA ET.ALLAHIM ÜMMETİ MUHAMMEDİ AFFET.ÜMMETİ MUHAMMEDE HİDAYET VER.BURDAKİ ABİLERE ABLALARA.İŞ İSTEYENE İŞ, EŞ İSTEYENE EŞ,HAYIRLISINI VER ALLAHIM.KENDİM İÇİNDE SADECE HAFIZ OLMAMI BİDE HAYIRLI İMANLI TERBİYELİ AHLAKLI BİR KARDEŞ VER ALLAHIMM.HAYIRSIZ OLCAKSA VERME.
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj
GEVHERVe aleykümselam...
Listeye eklendiniz kardeşim.
Ama mutlaka uygulamaya bir göz atın , gerçi çok kolay , hemen uygulamaya başlayabileceksiniz inşaAllah. :a12:
evettt...:a15:
Sonunda İncinur kardeşimiz de aramıza katıldı.
Hemen duanı da ekliyorum kardeşim.
bir_umutAmin arkadaşlar..Rabbim dualarımızı kabul eylesin
yarınki dersimizi şimdiden veriyorum ki duyan duymayana duyursun:a12:
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil-aliyyil-azîm
[Güç ve kuvvet ancak şânı yüce Allah'tandır.]
Fetih suresi, anlamı ile beraber
Ya Melik (herşeyin tek sahibi)
Ya Kuddus (bütün noksanlıklardan uzak olan)
Ya Selam (selamete ulaştıran)
hadi bakalım Allah kabul etsin..kolay gelsin :)
Kur'ana sevdalıAkşam : 5. Grup
Yatsı : 1. Grup
Bu grupların dualarınıda okudum hamdolsun.
Rabbım dualarımızda samimiyet ve ihlas nasip eylesin inşaallah.
Nur_u SecdeRabbim dualarımızı kabul etsin...
dua kardeşliğimize nazar değmesin inşallah.;)
hayırlı geceler.
ılgın_gümüşben allaın izniyle vazifemi yaptım allahım kabul etsinn
leyla-1Maşallah Rabbim kem gözlerden korusun Allah bütün okuduğumuz duaları esmaları Kur'anları kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin ne muradı duası varsa kabul etsin hayırlısıyla inşallah hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları çıkmazları olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin hayır kapılarını açmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
berat05Hayırlı geceler tüm kardeşlerime
Rabbbim tüm grublarımızın dualarını kabul eyler inşallah.....
Bu arada tüm kardeşlerime de MaaşAllah :a12:
deniz yıldızıfetih suresi derken?
bu bildiğimiz fetih suresi dimi kuzen yanlışlık olmasında:a12:
sevda hafızdualarımız edilmiştir ALLAH kabul etsin inşallah..
bir_umutamin.. amin...aminn..
Allah rızı olsun..maşallah çok güzel gidiyor kampanya..Allah kabul etsin ve razı olduğu kullarından eylesin cümlemizi
şu nazar olayına da bu haftaki sorumlu olarak el atmam lazım :p
Nazar boncuğunu takmak kesinlikle haramdır. Câhiliye döneminden devam eden anlamsız bir adettir. Peygamber (sav) şöyle buyuruyor: "Allah, nazar boncuğunu takan kimsenin işini tamamlamasın" (Hâkim ve Ahmed rivayet etmiştir.) Halil GÜNENÇ, Günümüz Meselelerine Fetvalar II. 259
Süs eşyası olarak dahi olsa böyle batıl bir adetin yayılmaması için evinizde bulundurmamanız gerekir.
hakkınızı helal ediniz kardeşim...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/66348-islamiyet-gen-tr-ailesi-dualarda-tek-yurek · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.