🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

İslamiyet.gen.tr Ailesi '' Dualarda TEK YÜREK ''

354.315 görüntülenme · 4.885 yanıt

Paylaş:
[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

Selamunaleykum,
yoklamalara katilamadim epeyden beri, hakkinizi helal ediniz lutfen,
dualarimiz edilmistir,Rabb'im dualari kabul olanlardan eylesin insaAllah...Amin..
selametle kaliniz...
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

17. Ocak Pazar - 22.Ocak.Cuma Tarihleri arasında Kaptan Koltuğunda BİR_UMUT kardeşimiz var.

Bir hafta süresince , kardeşimiz ne derse onu yapacağız inşaAllah.

Ben bu işi çoook sevdim ... :a04:

Kampanyada ki tüm kardeşlerime sesleniyorum...
Hazırlıklarınıza yavaş yavaş başlayın ...Benden söylemesi ..
Programınız elinizde hazır olsa iyi olur... :a26:

Belki de BİR_UMUT kardeşimizin ''23.Ocak.Cumartesi ile 29.Ocak .cuma tarihleri arasında görev yapması'' için seçeceği '' TAZE KAN '' siz olursunuz. :a37:

Belli mi olur ?

Not : Kördüğüm kardeşim , siz de uygulayacağınız programı şimdiden belirleyin , zira sizde de güzel fikirler var.Sıra size geldiğinde inşaAllah bizleri en güzel şekilde yönlendirirsiniz inanıyorum ki...
GEVHER

GEVHER 🛡

[mihriban, post: 0"]Selamunaleykum,
yoklamalara katilamadim epeyden beri, hakkinizi helal ediniz lutfen,
dualarimiz edilmistir,Rabb'im dualari kabul olanlardan eylesin insaAllah...Amin..
selametle kaliniz...

ve aleykümselam Mihriban kardeşimiz...

Eğer varsa hakkımız helal olsun.
İnşaAllah foruma girememiş olmanızın nedeni kötü birşey değildir.

Eğer belirli dönemlerde girebilme imkanınız varsa , listede bunu da belirtelim ki sizin de içiniz rahat olsun kardeşim.

Hayırlı akşamlar.
[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

GEVHERve aleykümselam Mihriban kardeşimiz...

Eğer varsa hakkımız helal olsun.
İnşaAllah foruma girememiş olmanızın nedeni kötü birşey değildir.

Eğer belirli dönemlerde girebilme imkanınız varsa , listede bunu da belirtelim ki sizin de içiniz rahat olsun kardeşim.

Hayırlı akşamlar.

Degerli kardesimiz
aslinda kotu bir durum yok,ama islerim yogun bu aralar su onumuzdeki bir ay içindede devam edecek bu yogunluk,nasil bir çare bulalim acaba??(aslinda durumumu Ferahhfeza kardesimiz bilir)

ismimi listeden çikarsakmi?

Ben dualarimi yapmaya gayret ederim elimden geldigince...diger yandanda arkadaslarin hakkina girmek istemiyorum :(
Hayirli aksamlar...
GEVHER

GEVHER 🛡

[mihriban, post: 0"]Degerli kardesimiz
aslinda kotu bir durum yok,ama islerim yogun bu aralar su onumuzdeki bir ay içindede devam edecek bu yogunluk,nasil bir çare bulalim acaba??(aslinda durumumu Ferahhfeza kardesimiz bilir)

ismimi listeden çikarsakmi?

Ben dualarimi yapmaya gayret ederim elimden geldigince...diger yandanda arkadaslarin hakkina girmek istemiyorum :(
Hayirli aksamlar...

Haftasonları yoklama verebilir misiniz peki ?
Biz hiçbir kardeşimizi listeden çıkarmak istemiyoruz çünkü , ancak kampanyanın devamlılığını sağlamak için de yoklamayı almak zorundayız.

Haftada bir yada iki yoklama verseniz de , biz sizi yoğunluğunuz geçene kadar idare etsek ...
Sonra inşaAllah tempolu bir şekilde katılırsınız aramıza , olmaz mı ?

Kendimi Esnaf gibi hissettim ya tek kelimeyle , pazarlık yapar duruma geldim ... :a03:
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

dualarımı yaptım allah kabul etsin.bu arada dün giremedim üzerinize afiyet grip olmuştum baya rahatsızdım dersde calısıyorken uyumus kalmışım ama dualar edilmiştir.selametle kalın:)
[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

GEVHERHaftasonları yoklama verebilir misiniz peki ?
Biz hiçbir kardeşimizi listeden çıkarmak istemiyoruz çünkü , ancak kampanyanın devamlılığını sağlamak için de yoklamayı almak zorundayız.

Haftada bir yada iki yoklama verseniz de , biz sizi yoğunluğunuz geçene kadar idare etsek ...
Sonra inşaAllah tempolu bir şekilde katılırsınız aramıza , olmaz mı ?

Kendimi Esnaf gibi hissettim ya tek kelimeyle , pazarlık yapar duruma geldim ... :a03:

Tamam degerli kardesimiz,
anlastik o zaman ;)
haftada bir yoklamalara katilirim insaAllah...
GEVHER

GEVHER 🛡

sevda hafızdualarımı yaptım allah kabul etsin.bu arada dün giremedim üzerinize afiyet grip olmuştum baya rahatsızdım dersde calısıyorken uyumus kalmışım ama dualar edilmiştir.selametle kalın:)

Geçmiş olsun Sevda Hafız kardeşim.
Rabbim acil şifalar nasip etsin.

1 çay kaşığı toz zencefil ve bir tatlı kaşığı balı , 1 fincan sıcak suda karıştırıp afiyetle içiniz , günde bir iki kere tekrarlayınız.
Grip , arkasına bile bakmadan vücudunuzu terk edecektir. :a04:
GEVHER

GEVHER 🛡

[mihriban, post: 0"]Tamam degerli kardesimiz,
anlastik o zaman ;)
haftada bir yoklamalara katilirim insaAllah...

Anlaştığımıza sevindim... :a15:
Haftalık yoklama verecek diye not düşüyorum.

Hayırlı geceler kardeşim.
ebuzer25

ebuzer25

GEVHERGeçmiş olsun Sevda Hafız kardeşim.
Rabbim acil şifalar nasip etsin.

1 çay kaşığı toz zencefil ve bir tatlı kaşığı balı , 1 fincan sıcak suda karıştırıp afiyetle içiniz , günde bir iki kere tekrarlayınız.
Grip , arkasına bile bakmadan vücudunuzu terk edecektir. :a04:

cok sagolun gevher kardeşim cok sık grip oluyorum buay 2.sefer yakalandım gribe yarın ilk işim zencefil almak olacak allah razı olsun ya:a15::a16:
GEVHER

GEVHER 🛡

sevda hafızcok sagolun gevher kardeşim cok sık grip oluyorum buay 2.sefer yakalandım gribe yarın ilk işim zencefil almak olacak allah razı olsun ya:a15::a16:

Zencefil vücut direncini artırıp grip , soğuk algınlığı gibi enfeksiyonlara karşı vücudu koruyor.
Ancak tadı oldukça acı... Bu nedenle bal miktarını artırabilirsiniz , isterseniz biraz limon da sıkarak içimini kolaylaştırabilirsiniz.

Afiyet olsun ve tabii ki ŞİFA olsun .. :a12:
ebuzer25

ebuzer25

GEVHERZencefil vücut direncini artırıp grip , soğuk algınlığı gibi enfeksiyonlara karşı vücudu koruyor.
Ancak tadı oldukça acı... Bu nedenle bal miktarını artırabilirsiniz , isterseniz biraz limon da sıkarak içimini kolaylaştırabilirsiniz.

Afiyet olsun ve tabii ki ŞİFA olsun .. :a12:

peki sıcak süte katabilirmiyim
GEVHER

GEVHER 🛡

sevda hafızpeki sıcak süte katabilirmiyim

hımmm....Kemm...kümmm...
Bilmediğim bir yerden soru geldi... :a36:

Süt ile olan münasebetlerine dair bir bilgim yok kardeşim , belki birbirlerinden pek haz etmiyorlardır. :a05:

Siz işi garantiye alıp sıcak su ile için ...
Çok çok , acısını gidermek için su ile eşit oranda bal kullanırsınız artık...
Ama o zaman da şeker tüketimini azaltın .
Allah korusun gripten kurtaralım derken sizi bir de şeker hastası etmeyelim de.... :a45:
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Mevlam cümle dualarımızı kabul eylesin
GÜLSAHH

GÜLSAHH

Mübarek Üye · 564 mesaj

kusura bakmayın durmadan soru soruyorum ama :( dualarımızı okuduğumuz zaman haber vericez değil mi??
GÜLSAHH

GÜLSAHH

Mübarek Üye · 564 mesaj

yani yoklama derken onu kasstediyorsunuz değil mi
ebuzer25

ebuzer25

en iyisi ben sıcak suyla içeyimde işi saglama baglayayım:K:K tavsiyelerinize uyacagım gevher kardeşim allah razı olsun..:a16:
GEVHERhımmm....Kemm...kümmm...
Bilmediğim bir yerden soru geldi... :a36:

Süt ile olan münasebetlerine dair bir bilgim yok kardeşim , belki birbirlerinden pek haz etmiyorlardır. :a05:

Siz işi garantiye alıp sıcak su ile için ...
Çok çok , acısını gidermek için su ile eşit oranda bal kullanırsınız artık...
Ama o zaman da şeker tüketimini azaltın .
Allah korusun gripten kurtaralım derken sizi bir de şeker hastası etmeyelim de.... :a45:
GEVHER

GEVHER 🛡

GÜLSAHHkusura bakmayın durmadan soru soruyorum ama :( dualarımızı okuduğumuz zaman haber vericez değil mi??

GÜLSAHHyani yoklama derken onu kasstediyorsunuz değil mi

Kusur ne demek kardeşim , rica ederiz.

Evet kardeşim , günlük vazifelerimizi yaptığımızı bildiriyoruz...
GÜLSAHH

GÜLSAHH

Mübarek Üye · 564 mesaj

ALLAH razı olsun üstüme düşen vazifeyi yerine getirdim :) ALLAH A emanet...
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Allah razı olsun kardeşlerim emeklerinize gönlünüze sağlık Rabbim ecrini her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim...
Rabbim alemlere ne büyük Peygamber olan gönderilen H.Z.Muhammed Mustafa(S.A.V.) yüzü gözü hürmetine,okunan Kur'anlar dualar yüzü gözü hürmetine bizleri maddi ve manevi darda bırakmasın...
Allah darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtarıp tez zamanda selametlerine çıkarmak yaşamlarına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Rabbim bizleri bir an bile olsa nefsimizle başbaşa bırakmasın...
Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Rabbim bizleri cemalini görmeyi ve Cennette sevdiklerimizle beraber olmayı nasip etsin...
AMİNNN...
(Hakkınızı helal edin kardeşim ben listeye göre okuyorum ama namaz vakitleri okunan grupları farklı olarak okuyorum listeyi takip edemediğim için farklı okuyorum ondan dolayı:( önemli olan niyettir Rabbim kabul etsin)
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.