yoklamalara katilamadim epeyden beri, hakkinizi helal ediniz lutfen,
dualarimiz edilmistir,Rabb'im dualari kabul olanlardan eylesin insaAllah...Amin..
selametle kaliniz...
Kandiliniz Mübarek Olsun
Mevlid Kandili mübarek olsun. Bu güne özel içerikler, dualar ve okumalar için dokunun.
354.315 görüntülenme · 4.885 yanıt
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
[mihriban, post: 0"]Selamunaleykum,
yoklamalara katilamadim epeyden beri, hakkinizi helal ediniz lutfen,
dualarimiz edilmistir,Rabb'im dualari kabul olanlardan eylesin insaAllah...Amin..
selametle kaliniz...
GEVHERve aleykümselam Mihriban kardeşimiz...
Eğer varsa hakkımız helal olsun.
İnşaAllah foruma girememiş olmanızın nedeni kötü birşey değildir.
Eğer belirli dönemlerde girebilme imkanınız varsa , listede bunu da belirtelim ki sizin de içiniz rahat olsun kardeşim.
Hayırlı akşamlar.
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
[mihriban, post: 0"]Degerli kardesimiz
aslinda kotu bir durum yok,ama islerim yogun bu aralar su onumuzdeki bir ay içindede devam edecek bu yogunluk,nasil bir çare bulalim acaba??(aslinda durumumu Ferahhfeza kardesimiz bilir)
ismimi listeden çikarsakmi?
Ben dualarimi yapmaya gayret ederim elimden geldigince...diger yandanda arkadaslarin hakkina girmek istemiyorum :(
Hayirli aksamlar...
GEVHERHaftasonları yoklama verebilir misiniz peki ?
Biz hiçbir kardeşimizi listeden çıkarmak istemiyoruz çünkü , ancak kampanyanın devamlılığını sağlamak için de yoklamayı almak zorundayız.
Haftada bir yada iki yoklama verseniz de , biz sizi yoğunluğunuz geçene kadar idare etsek ...
Sonra inşaAllah tempolu bir şekilde katılırsınız aramıza , olmaz mı ?
Kendimi Esnaf gibi hissettim ya tek kelimeyle , pazarlık yapar duruma geldim ... :a03:
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
sevda hafızdualarımı yaptım allah kabul etsin.bu arada dün giremedim üzerinize afiyet grip olmuştum baya rahatsızdım dersde calısıyorken uyumus kalmışım ama dualar edilmiştir.selametle kalın:)
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
[mihriban, post: 0"]Tamam degerli kardesimiz,
anlastik o zaman ;)
haftada bir yoklamalara katilirim insaAllah...
GEVHERGeçmiş olsun Sevda Hafız kardeşim.
Rabbim acil şifalar nasip etsin.
1 çay kaşığı toz zencefil ve bir tatlı kaşığı balı , 1 fincan sıcak suda karıştırıp afiyetle içiniz , günde bir iki kere tekrarlayınız.
Grip , arkasına bile bakmadan vücudunuzu terk edecektir. :a04:
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
sevda hafızcok sagolun gevher kardeşim cok sık grip oluyorum buay 2.sefer yakalandım gribe yarın ilk işim zencefil almak olacak allah razı olsun ya:a15::a16:
GEVHERZencefil vücut direncini artırıp grip , soğuk algınlığı gibi enfeksiyonlara karşı vücudu koruyor.
Ancak tadı oldukça acı... Bu nedenle bal miktarını artırabilirsiniz , isterseniz biraz limon da sıkarak içimini kolaylaştırabilirsiniz.
Afiyet olsun ve tabii ki ŞİFA olsun .. :a12:
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
sevda hafızpeki sıcak süte katabilirmiyim
GEVHERhımmm....Kemm...kümmm...
Bilmediğim bir yerden soru geldi... :a36:
Süt ile olan münasebetlerine dair bir bilgim yok kardeşim , belki birbirlerinden pek haz etmiyorlardır. :a05:
Siz işi garantiye alıp sıcak su ile için ...
Çok çok , acısını gidermek için su ile eşit oranda bal kullanırsınız artık...
Ama o zaman da şeker tüketimini azaltın .
Allah korusun gripten kurtaralım derken sizi bir de şeker hastası etmeyelim de.... :a45:
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
GÜLSAHHkusura bakmayın durmadan soru soruyorum ama :( dualarımızı okuduğumuz zaman haber vericez değil mi??
GÜLSAHHyani yoklama derken onu kasstediyorsunuz değil mi
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/66348-islamiyet-gen-tr-ailesi-dualarda-tek-yurek · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.