bir_umutpeki o zaman güzel mi değil mi bilmem ama bu hafta cuma gecesi için bir fikir sunayım..siz beğenirseniz yayınlarsınız , eksik varsa tamamlarsınız:a26:
duyduk duymadık demeyin :) ey islamiyetçi kardeşlerim! Cuma gecesi en güzelin kapısına toplu ziyarete var mısınız :)
bu cuma gecesi inş saat 23.00
(saati uygun görmeyen belirtebilir..benim için 24.00 daha iyi ama belki geç bulan kardeşlerimiz olur diye 23.00 dedim)
program şöyle:
iki rekat namaz
100 estağfirullah
100 salavat
100 Ya Veliyy ( dostlarına yardım eden)
ki Allah cc de böyle gönül birliği yapıp kapısına gelen dostların dualarını kabul eder inş
100 Ya Erhamerrahımin ( merhametlilerin enn merhametlisi)
Yasin, Mülk ve Nebe surelerini okuyalım inş sonra da kalbii dualarımızı edelim
konuyla ilgili görüşlerinizi (olumsuz) bildirebilisiniz ki olmayacağını umud ediyorum :)
(kuranı kerim okuyamayacak kardeşlerim tesbihatlarını uzatabilirler)
selametle...
gevher kardeşim çok geniş yapmadım herkesin sıkılmadan yapabilmesi için..bu haftalık benden böyle bir fikir :) siz de uygun görürseniz yayınlayın:a26:
Bence çok güzel...:a04:
Tabii sadece fikir vermekle olmuyor di mi ? :a26:
Bu günden itibaren , eğer sizin için bir mahsuru yoksa tabii ki , 1 haftalık sayfa takibi - düzenlemesi de size ait...
Cuma gecesini ve gününü de geçirir , cumartesi itibariyle vazifeyi sizin seçeceğiniz başka bir TAZE KAN 'a devredersiniz.
Bu bir hafta boyunca da günlük yapılmasını istediğiniz dualar , esmalar vs.. varsa onları da ayarlayıp hergün bizlere listemizi verirsiniz.
Bİz de sizin organizatörlüğünüzde bu bir haftayı en güzel şekilde değerlendirmiş oluruz inşaAllah...
Var mısınız , yok musunuz ?... :a01: