Allahın Rahmeti üzerimizde olsun
1.187 görüntülenme · 6 yanıt
busiteye yeni katıldım ama anlayamadım profilimi bile düzenleyemedim.çalışıyorum çok zamanım olmuyor ama dualar etmek tüm mslüman alaminle birlikte dinimi yaşak istiyorum.többelerimvar.hayatıma bundansanra farkı bir yol çizmek istiyorum lütfen bana yardımcı olun dularınızı benim içinde ediniz Allah sizden razı olsun .inşaALLAH bendende razı olur
bben kendimi yenilemek istiyorun dinimle tam bir bütün yaşamak istiyorum onun için müslümanlık aleminden yardım bek liyorum
Ve aleyküm selam ,
Aramıza hoş geldin kardeşimiz umarım tevbelerin kabul olur,burada güzel arkadaşlar ,din kardeşleri bulacağına eminim,sende bizler için dua et,müslüman kardeşinin hayrını isteyen hayırlara kavuşur.
ALLAH TEALA yeni hayatında sana yardım etsin dualarımla ,eski hayatlarımız bizlerin sadece ibret alınacak hatıralarıdır,sağlıcakla kal kardeşim...
Aramıza hoş geldin kardeşimiz umarım tevbelerin kabul olur,burada güzel arkadaşlar ,din kardeşleri bulacağına eminim,sende bizler için dua et,müslüman kardeşinin hayrını isteyen hayırlara kavuşur.
ALLAH TEALA yeni hayatında sana yardım etsin dualarımla ,eski hayatlarımız bizlerin sadece ibret alınacak hatıralarıdır,sağlıcakla kal kardeşim...
Ve Aleykümselam kardeşim
Hoşgeldiniz aramıza, üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun..
Rabbim yardımcınız olsun inşaaLLAH bu güzel istemizden sizlerde arzu ettiğiniz faydaları göreceksinizdir..
Hatasız insan olmaz önemli olan onu kabul edip düzeltme yoluna gitmektir kardeşim, Allahım bilerek yada bilmeyerek işlemiş olduğumuz günahlarımız ve hatalarımız affeylesin..
Amin inşaALLAH..
Allaha emanet olunuz
selamtle kalınız...
Hoşgeldiniz aramıza, üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun..
Rabbim yardımcınız olsun inşaaLLAH bu güzel istemizden sizlerde arzu ettiğiniz faydaları göreceksinizdir..
Hatasız insan olmaz önemli olan onu kabul edip düzeltme yoluna gitmektir kardeşim, Allahım bilerek yada bilmeyerek işlemiş olduğumuz günahlarımız ve hatalarımız affeylesin..
Amin inşaALLAH..
Allaha emanet olunuz
selamtle kalınız...
ve aleyküm selam kardeşim...
arkadaşlarımızında dediği gibi hepimizin bilerek yada bilmeyerek işlediği günahlar vardır önemli olan anlayıp işlemiş olduğumuz günahlardan tövbe etmek. RABBİMİZE dua etmek.ALLAH celle celalühü bizleri affetsin inşaALLAH amin.ALLAH teala başlamış olduğunuz yeni hayatınızı hayırlara vesile etsin..
selam ve dua ile...
arkadaşlarımızında dediği gibi hepimizin bilerek yada bilmeyerek işlediği günahlar vardır önemli olan anlayıp işlemiş olduğumuz günahlardan tövbe etmek. RABBİMİZE dua etmek.ALLAH celle celalühü bizleri affetsin inşaALLAH amin.ALLAH teala başlamış olduğunuz yeni hayatınızı hayırlara vesile etsin..
selam ve dua ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/66036-allahin-rahmeti-uzerimizde-olsun · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allahın rahmeti ve bereketi üzerinizde olsun! Tanışma Köşesi 5 cevap
- Allahın selamı ve rahmeti üzerimize olsun Tanışma Köşesi 12 cevap
- Allahın rahmeti bereketi tüm müslümanların üzerine olsun Görüş- Öneri- İstek 3 cevap
- Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Tanışma Köşesi 11 cevap
- Allahın Rahmeti Ve Bereketi Üzerinize Olsun... Tanışma Köşesi 2 cevap
- Allahın rahmeti ve mağfireti hepinizin uzerine olsun kardeşlerim Tanışma Köşesi 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.