Allahın rahmeti ve mağfireti hepinizin uzerine olsun kardeşlerim
1.419 görüntülenme · 9 yanıt
selamün alykum.ben bu siteye yeni uye oldum adim Nuh sizinle tanışma fırsatı bulabilersem ne mutlu bana yazacaklarım simdilik bu kadar hepiniz allaha emanet olun ve allah yolundan ayrılmayın. allah ve nebisi sizinle olsun kardeşlerim.
Ve Aleyküm Selam hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun Allah razı olsun bu dualarınız için.Allah'a emanet olun...
Yasaklı Kullanıcı
★ Kıdemli Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 18
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 128 mesaj
aleykümselam kardeşim aramıza hoşgeldin
üyeliğin hayırlı olsun der,değerli paylaşımlarını bekleriz
ALLAH a emanet ol,dua ile kal
RABBİM TÜRKİSLAM ALEMİNİ KORUSUN
üyeliğin hayırlı olsun der,değerli paylaşımlarını bekleriz
ALLAH a emanet ol,dua ile kal
RABBİM TÜRKİSLAM ALEMİNİ KORUSUN
din kardeşlerimin ve mümin bacılarımın yanında olmaktan cok mutluyum allah hepnizden razı olsun allah uzerinizden af ve magfiretini esirgemesin. burada olmak gercek dunyada olmaktan daha iyidir kardeşlerim cunku artik pek kimse dinine ne yazikki onem vermiyor allah hepsini afeylesin ve yoluna dondursun kalplerindeki ortuyu kaldırırda belki uyanırlar dilegiyle diyorum amin... benimle tanıştıgınız için ayrıca hepnizden allah razı olsun sagolun allah yolundan ayrlmayın sakın... Allah ve nebisi sizinle olsun kardeşlerim...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38277-allahin-rahmeti-ve-magfireti-hepinizin-uzerine-olsun-kardeslerim · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allahın selamı ve bereketi hepinizin üzerine olsun kardeşlerim Tanışma Köşesi 10 cevap
- Allahın selamı hepinizin üzerine olsun.. Tanışma Köşesi 9 cevap
- Allahın Selamı Hepinizin Üstünde olsun... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 20 cevap
- Pakistanli bir bilim adaminin Yahudi ve Muslumanlar uzerine yazisi !!!! Gündem 5 cevap
- Allahın Rahmeti üzerimizde olsun Tanışma Köşesi 6 cevap
- Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Tanışma Köşesi 11 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.