İnşaallah sitemiz faydalı olur benim gibi yalnız ve garip kullar istifade edebilir.
Allahın selamı ve rahmeti üzerimize olsun
1.550 görüntülenme · 12 yanıt
Selamun Aleykum
İnşaallah sitemiz faydalı olur benim gibi yalnız ve garip kullar istifade edebilir.
rebzedeki_kul ↗Selamun Aleykum
Aleykum selam
Hoş geldiniz şeref verdiniz üyeliğiniz hayırlara vesile olsun,doğru adrese geldiniz.Gariplik güzel şeydir kardeşim garip olmak lütüfdur müsterih olunuz .
Selam ve selametle kalınız.Saygılarımla.
Vallahi Rebeze şehidi Ebu Zer gibi yalnız kalmadıkça
İmam Hüseyin gibi susuzluk çekmedikçe
İmam Ebu Hanife gibi Abbasi zındanlarında vakit geçirmedikçe
Ben cennetin rüyasını dahi göremem
Cennet ucuz değil
Cehennem lüzumsuz değil.
İmam Hüseyin gibi susuzluk çekmedikçe
İmam Ebu Hanife gibi Abbasi zındanlarında vakit geçirmedikçe
Ben cennetin rüyasını dahi göremem
Cennet ucuz değil
Cehennem lüzumsuz değil.
rebzedeki_kul ↗Selamun Aleykum
Ve Aleyküm Selam.
Hoşgeldiniz kardeşim Hayırlı paylaşımlar.
eflalim, post: 1491294, member: 103783Tşk ederim umarım benım içinde hayatıma yön verır bu sıte ve paylaşımlar.Kör olan kalplerimiz umarım inanç ışıgında açılır
Amin kardeşim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/84217-allahin-selami-ve-rahmeti-uzerimize-olsun · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ALLAH'ın rahmeti üzerimize olsun.. inşallah Tanışma Köşesi 7 cevap
- ALLAH'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Tanışma Köşesi 23 cevap
- Allahın rahmeti ve mağfireti hepinizin uzerine olsun kardeşlerim Tanışma Köşesi 9 cevap
- Allahın rahmeti ve bereketi üzerinizde olsun! Tanışma Köşesi 5 cevap
- Allahın rahmeti bereketi tüm müslümanların üzerine olsun Görüş- Öneri- İstek 3 cevap
- Allahın Rahmeti üzerimizde olsun Tanışma Köşesi 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.